Koti Uutisia Kotimaa Homolippuja varastettu Lahdessa – miten käy muissa kaupungeissa?

Homolippuja varastettu Lahdessa – miten käy muissa kaupungeissa?

5

Sodomiittien Ranneliike-propagandajulkaisu uutisoi, että Lahti Pride -tapahtuma päättyi kolmen sateenkaarilipun varastamiseen. Suomalaiset ovat useina vuosina vastustaneet homolobbausta eri kaupungeissa hävittämällä sateenkaarimateriaalia.

Lahden kaupunki järjesti tänä vuonna sateenkaariliputuksen ensimmäistä kertaa. Kansallismieliset tulkitsevat sateenkaariliputukset eliitin kannanotoksi valkoisia ydinperheitä vastaan ja julkisten perversioiden puolesta.

Todella harmillista, että se päättyi tällä tavalla, Lahti Pride -järjestö kommentoi liputuksen lopputulosta.

Homolobbaajat uhkaavat tehdä varkaudesta rikosilmoituksen. He myös vaativat liput takavarikoinutta henkilöä palauttamaan ne pian.

Kesän aikana Pride-liputuksia järjestetään useissa kaupungeissa. Tarkista listalta, löytyykö sieltä myös oma kotikaupunkisi:

8.6. Lappeenranta

8.-15.6. Tampere

24.6.–30.6. Helsinki ja Riihimäki

10.8. Oulu

19.-25.8. Turku

7.9. Raasepori

Lähde: Ranneliike (arkistoitu)

5 KOMMENTIT

    • Jep, nyt kesällä alkaa ilmestyä kaikenlaista rappio-“taidetta” kyliin ja kaupunkeihin. Käykää aina repimässä alas vain mokomat.

  1. Tämä AIDS:in glorifionti ja muu perversio yhdistettynä ruskeaan & mustaan paskavyöryyn sekä Venäjä-pakotteisiin jne. johtaa lopulta (pian) vääjäämättä itsetuhoon. Ehkäpä sionistisen EU-helvetin (liittovaltion) taru on lähempänä loppuaan kuin arvaammekaan.

    Vai vieläkö ihan oikeasti maanpetturi-idiootit ajattelivat ratkaista ongelman ottamalla vielä vähän lisää irakilaisia (60 % työttöminä) ja somaleja (99 % työttöminä)?

  2. Jos varkaat paljastuvat muslimeiksi, niin ainakin suvakit hiljenevät.

Comments are closed.