Koti Uutisia Kotimaa Homobaarissa miesten takapuolia läpsinyt vihreiden puheenjohtaja on uupunut

Homobaarissa miesten takapuolia läpsinyt vihreiden puheenjohtaja on uupunut

17

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto jää sairauslomalle. Hänen mukaansa lääkäri on määrännyt hänet sairauslomalle uupumuksesta johtuvien syiden vuoksi. Ilmeisesti poliittinen sirkus ja homobileissä miehiä takapuolille läpsiminen on vienyt Aallolta kaiken energian, ja nyt tarvitaan lomaa.

Aalto on jonkin aikaa saanut myös vastaanottaa oman “vihreän” kulttuurimarxistisen puolueensa sisäistä kritiikkiä toimintatavoistaan. Koko puolue onkin jo pitkään ollut tilanteessa, jossa “vihreys” on jäänyt taka-alalle erittäin ilmeisellä tavalla. Puolueen todellinen tarkoitus eli kulttuurimarxistinen rappiopolitiikka on noussut keskipisteeseen. Tämä on saanut monet perinteiset vihreät heräämään puolueen todellisiin aikeisiin, ja Aallon sairausloma tuleekin sopivaan kohtaan, kun kritiikki on kovimmillaan.

“Olen tänään ilmoittanut jääväni lääkärin määräyksestä sairauslomalle. Olen uupunut ja nyt ymmärtänyt, että jaksamiseni rajat ovat tulleet vastaan. Minusta on tärkeää, että työssä jaksamisesta ja vaativaa työtä tekevien uupumisesta puhutaan avoimesti. Kukaan meistä ei veny loputtomiin, vaikka kuinka yrittäisi. Kenenkään, ei myöskään poliitikon, pidä vaarantaa terveyttään työn takia”, Aalto kertoo Facebookissa.

“Omalla kohdallani puhumisen aika ei kuitenkaan ole vielä. Siksi laitan nyt somen kiinni, enkä anna tässä vaiheessa haastatteluja medialle. Haluan keskittyä lepäämään, jotta voin luotsata joukkuettani kohti vaaleja täysillä akuilla. Nyt on aika opetella olemaan armollinen itseä kohtaan ja pitämään huolta omasta jaksamisesta. Vain siten voin olla hyödyksi muille. Ilmoitan myöhemmin töihin paluuni aikataulusta”, jatkaa Aalto.

Vaativa työ eli homobaareissa hyppiminen ja puoluetovereiden tekemien turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten estämisen puolustaminen on ilmeisesti Aallon mielestä vaativaa työtä. Tietoa ei ole toistaiseksi siitä, kauanko Aalto aikoo olla sairauslomalla.

Lähde: Uusi Suomi

17 KOMMENTIT

 1. No kyllä kai siinä ihminen uupuu kun ensin pitää valehdella päivänvalolla, juosta miesten ja huorien perässä yöt ja vielä ryypätäkkin. Mikähän mahtaa olla perimmäinen sy? HIV??

  Aina Ilman Daami Seuraa.

 2. Se on tuo diskoläpsyttely kovvoo hommoo, uupuvathan sitä harrastavat suojavärillisetkin järjestään työkyvyttömiksi.

  • AIDS uuvutti, kuten valtakunnanneekeri Janin aikaisemmin tuosta samasta Ruskeiden puolueesta.

   Tervetuloa HI-V-klubiin, toivottavat: Pekka Haavisto, Jorma Uotinen, Jari Sarasvuo, Mikael Gabriel jne.

 3. Homofobia johtuu oman seksuaalisuuden kieltämisestä. Sori vaan “jätkät”.

  • Tai siitä, että sai nuorena tuuppia niitä kauemmaksi jokseenkin joka kerta, kun lähti yksin illanviettoon.
   Tai siitä, että omaa terveen itsetunnon ja tietää oman sukupuolensa kysymättä “asiantuntijoilta”.
   Tai siitä, että on hetero ja pitää toisen uroksen karvaisen takapuolen ulkonäköä ja hajua kuvottavana.
   Tai siitä, että on lukenut Sillanpään oikeudenkäynnistä kaikkine virtsaperäruiskeineen ja tullut huonovointiseksi.
   Tai… listaa voi jokainen terve hetero jatkaa aikasen pitkälle.

   Sori vaan, tytöt.

Comments are closed.