Koti Uutisia Homoavioliitto ei maistu kaikille

Homoavioliitto ei maistu kaikille

1

UK_homoavioliittoSadattuhannet ranskalaiset ovat marssineet homoavioliittoja vastaan Pariisissa. Presidentti Francois Hollanden tälle vuodelle suunnittelema laki sallisi homoseksuaalien yhdenvertaisen oikeuden avioliittoon sekä adoptioon. Hollande on kuitenkin luopunut ajatuksesta valtion tukemasta keinohedelmöityksestä lesboille.

Poliisin mukaan 340 000 ja järjestäjien mukaan 800 000 ihmistä otti osaa marssiin. Marraskuussa järjestettyyn vastaavanlaiseen marssiin osallistui 100 000 ihmistä.

 

Aiheesta muualla:

http://rt.com/news/gay-marriage-protest-paris-919/

 

1 KOMMENTTI

  1. Tässä taas loistava esimerkki siitä, miten väärän ja valheellisen kuvan kontrolloitu valtaojamedia pyrkii antamaan ihmisille, illuusion siitä, että kaikki riemuiten hyväksyvät mieleltään ja henkisiltä voimavaroiltaan rajallisten ihmisten luonnottoman käytöksen. Taannoin Amerikassa teetetty tutkimus osoitti, että 93,7 % pedofiileistä on homoseksuaaleja. Tätä silmällä pitäen meidän moraalisesti ja henkisesti vahvojen ihmisten on vastustettava tällaistä kytköstä ja kehitystä kaikin laillisin keinoin, kuin mahdollista.

Comments are closed.