Koti Uutisia Homo kaatui portaissa – väitti joutuneensa pahoinpidellyksi

Homo kaatui portaissa – väitti joutuneensa pahoinpidellyksi

3

UK_shadow-of-man-on-stairs-007

Englantilainen Richard Kennedy loukkaantui helmikuun lopulla kaaduttuaan portaissa ravintolaillan jälkeen. Poliisille mies kuitenkin väitti joutuneensa homofobisen hyökkäyksen kohteeksi.

“Uhri” lisäsi ruhjoutuneesta naamastaan kuvia Facebookiin saadakseen säälipisteitä, ja kuvia jaettiinkin 182 000 kertaa. Kuvatekstiksi hän kirjoitti: “Esimerkki siitä, miksi homofobia on väärin, ja että sitä on olemassa vielä vuonna 2014.” Myöhemmin hän vielä avautui siitä, kuinka hänen mielestään on jälkikäteen ajateltuna ollut todella typerää lähteä yksin kävelemään kotiin päin keskellä yötä.

Paikalliselle lehdelle antamassaan haastattelussa mies kertoi: “Ensiksi kuulin, kuinka miesjoukko huuteli homofobisia loukkauksia minulle. Seuraavaksi tunsin iskun takaraivossani. Minut pahoinpideltiin – ainoastaan seksuaalisen suuntautumiseni vuoksi!”

Missään vaiheessa tutkintaa Kennedy ei osannut sanoa tarkkaa paikkaa, missä hänet pahoinpideltiin. Poliisi löysi kuitenkin valvontakamerakuvaa, joka paljasti miehen kaatuneen portaissa ja saaneen tästä kaikki vammansa. Tämän jälkeen hän itsekin myönsi keksineensä kaiken.

Poliisi ei epäile Kennedyä mistään rikoksesta, vaikka hän tuhlasi poliisin resursseja saadakseen oman viidentoista minuutin julkisuutensa. Pahimmillaan tämäkin tutkinta olisi voinut päätyä syyttömien ihmisten vuosikausien vankilatuomioiksi, mutta siitä huolimatta portaissa kaatunut homo selviää ilman minkäänlaista rangaistusta tästä kaikesta.

Lähde/kuvia: Daily Mail

3 KOMMENTIT

  1. Jos joutuu pahoinpidellyksi saa korvauksia valtiolta. Raiskauksesta saa 5 000 e joten se kannattaa ilman muuta ilmoittaa. Puukotuksesta saa paljon vähemmän…Näin Suomessa…Tässä periatteessa siis petoksen yritys. Jos laki kuten Suomessa…

  2. Kun on syyttänyt, sietäisi saada kunnin kyydit, rikoshan on jo tutkittu.

Comments are closed.