Koti Uutisia “Holokaustiselviytyjä” tunnustaa tarinansa huijaukseksi

“Holokaustiselviytyjä” tunnustaa tarinansa huijaukseksi

1

Otto Uthgenannt on vuosia väittänyt, että hän on juutalaisena ollut keskitysleirillä Buchenwaldissa ja että hän olisi menettänyt 72 sukulaistaan. Nyt Uthgenannt tunnustaa, että kaikki on ollut keksittyä ja ettei hän edes ole juutalainen.

77-vuotias Otto Uthgenannt on pitänyt vuosia esitelmiä saksalaisissa kouluissa kokemuksistaan holokaustista. Hän on kertonut “Kristalliyöstä” ja siitä, kuinka hän menetti 72 sukulaista, joiden joukossa olivat hänen äitinsä, isänsä ja sisarensa. Niin ikään hän on kertonut ajastaan Buchenwaldin keskitysleirissä. Nyt Uthgenannt tunnustaa saksalaisessa lehdessä, että kaikki on ollut valetta. Hän ei ole edes juutalainen, vaikka hän on ollut juutalaisen yhteisön jäsenenä vuodesta 2002 alkaen.

UK_UthgenanntUthgenannt väittää, että hänen tarkoitusperänsä olivat hyvät ja ettei hän olisi tienannut huijauksellaan. Hän kertoo, ettei hän olisi tunkeutunut kouluihin, vaan että “koulut ovat aina pyytäneet” häntä.

Historoitsija David Irving on havainnut, että Uthgenanntin nykyinen ikä, 77 vuotta, sopii hyvin 53-vuotiaaseen Otto Uthgenanntiin, joka pidätettiin vuonna 1989 Idahossa. Hänen autostaan poliisi löysi tuolloin muun muassa väärennettyjä dokumentteja, eri henkilöpapereita, shekkivihkoja ja välineitä väärennettyjen dokumenttien luomiseen.

Tämän kaltainen huijaritarina ei ole epätavallinen, vaan holokausti on tuottoisa bisnes huijareille. Jokin aika sitten Nordfront kirjoitti, kuinka Ruotsissa vaikuttanut keskitysleiriselviytyjä ja luennoitsija Emerich Roth oli vaikuttanut viidellä keskitysleireillä 14 kuukauden aikana ja kuinka Abraham Landau oli jopa 14 keskitysleirillä ja “menetti kaikki 95 perheensä jäsentä”. Äskettäin taas kyseenalaistettiin Alex Kurzem, joka on kirjoittanut taustoistaan valehtelevan kirjan The Mascot. Kirjasta on tullut bestseller ja siitä on myös tehty palkittu dokumentti.

Alla video eräässä lukiossa pidetystä luennosta, jossa Otto Uthgenannt valehtelee niin paljon kuin ennättää.

 Nordfront.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.