Koti Uutisia “Holokaustiselviytyjä”: “Emme enää uskalla puhua rodusta ja uskonnosta”

“Holokaustiselviytyjä”: “Emme enää uskalla puhua rodusta ja uskonnosta”

3
Imre Kertész.
Imre Kertész.

Teoksessaan A végső kocsma (vapaa suom. ‘Viimeinen turvapaikka’) unkarinjuutalainen kirjailija Imre Kertész kritisoi liberaalia demokratiaa ja Euroopassa tapahtuvaa kansanvaihtoa kovin sanoin. Kertész kirjoittaa, että vuoden 1945 jälkeen, jolloin kansallissosialistinen Saksa hävisi sodan, “emme enää ole uskaltaneet puhua rodusta ja uskonnosta”. Hän kirjoittaa tämän mahdollistaneen joukkomaahanmuuton kolmannesta maailmasta.

Kertéz kutsuu liberalismia “lapselliseksi ideologiaksi ja itsemurhaksi”, joka on “sallinut sen, että Eurooppaan tulvii muslimeita kolmannesta maailmasta”. Hän kirjoittaa:

“Eurooppa tulee pian sortumaan ylitsevuotavan liberalismin tähden. Se on ideologiana lapsellinen ja täysi itsemurha. Hitlerin jälkeen maanosalla nimeltä Eurooppa ei ole ollut argumentteja takanaan; sen portit ovat apposen auki islamille eikä siellä enää uskalleta puhua rodusta ja uskonnosta samaan aikaan, kun islam tuntee vain vihaa muita rotuja ja uskontoja kohtaan.”

Kertéz ei kuitenkaan suoraan kritisoi omiaan – sionistisia voimia, jotka ovat liberaali demokratia välineenään pakottaneet Euroopan joukkomaahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen. Edelleen hän kirjoittaa:

“Sanon tässä muutaman sanan myös politiikasta […]. Siitä, kuinka muslimit tulvivat, miehittävät, suorasanaisesti tuhoavat Euroopan […]. Tässä tullaan aina samaan: sivilisaatio saavuttaa sellaisen kehityksen asteen, jolloin se paitsi lakkaa puolustamasta itseään, myös toimii siten käsittämättömästi, että se palvoo omaa vihollistaan.”

Kertéz kertoo joutuneensa Auschwitziin 15 vuoden iässä. Puna-armeijan vyöryttyä Saksaan ja Kertézin palattua takaisin Unkariin hän alkoi luoda uraansa toimittajana, kääntäjänä ja kirjailijana.

Lähteet: Nordfront.se, Fria Tider

3 KOMMENTIT

  1. “Islam” ei ole rotu. Jos Eurooppa olisi ollut islaminuskoinen, olisi Eurooppa saanut aikaan kaiken sen ja luultavasti jopa enemmän kuin kristinuskon alla. Olihan valkoinen, islamilainen Kordoban kalifaatti edelläkävijä tieteissä samaan aikaan, kun Kristusta palvovat hölmöt polttivat “pakanoiden” kirjallisuutta antiikin Kreikasta. Kaikki ne, jotka keskittyvät vauhkoamaan “islamista” ja “muslimeista”, työskentelevät kv. j. piikkiin. Tämän toiminnan päämäärä on kanavoida jo nyt selvästi nousevaa valkoista raivoa tätä klikkiä hyödyttäviin kohteisiin, nimellisesti uusien sotien aloittamiseen Lähi-idässä. Keskitytään me nationalistit rotuun, joka on nationalismin pohja. Jätetään uskonnollinen nahistelu lapsenmielisille.

  2. Kuulemma maureista monet olivat alueelle aiemmin muuttaneiden germaanikansojen (sveevit, gootit ja Vandaalit) jälkeläisiä. Nämä olivat ensiksi kääntyneet areiolaisuuteen kristinuskoon, ja joutuivat katolisen kirkon murskaamiksi. Ei ihme että islam sai suosiota heidän keskuudessa.

Comments are closed.