Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Holokaustipropagandan määrä lisääntynyt valtamediassa voimakkaasti kymmenen vuoden sisällä

Holokaustipropagandan määrä lisääntynyt valtamediassa voimakkaasti kymmenen vuoden sisällä

12

Tilastojen mukaan joka vuosi olisi kirjoitettu vain kymmenisen artikkelia “holokaustista” toisen maailmansodan jälkeen. 2010-luvulla on puolestaan kirjoitettu jopa noin 9 000 artikkelia, joissa “holokausti” mainitaan.

“Emme saa koskaan unohtaa!” ja “Holokaustin muisto uhkaa kadota” ovat tyypillisiä fraaseja, joita kuulee ihmisiltä, jotka uskovat kertomukseen kuuden miljoonan juutalaisen murhaamisesta ja heidän jäännöstensä käyttämisestä lampunvarjostimina ja kotitaloustuotteina. Pahoja tämän kertomuksen mukaan ovat saksalaiset ja ennen kaikkea saksalaiset kansallissosialistit, jotka virallisen historiankirjoituksen mukaan tekivät hirmutekoja selittämättömän ja irrationaalisen vihan vallassa juutalaisille.

Keinoja ja keksintöjä on monia estämään sen, että ihmiset “unohtaisivat” saksalaisten kansallissosialistien väitetysti toteuttaman juutalaisten kansanmurhan; esimerkiksi kouluja kiertävät niin kutsutut “holokaustiselviytyjät”, jotka esitelmöivät oppilaille fantastisista kertomuksistaan saksalaisilta “kuolemanleireiltä”. Kansallissosialismin popularisoitumista Pohjolassa väitetään selittävän se, että niin kutsutun holokaustin “muisto” on jostain syystä kaikesta huolimatta katoamassa.

Tidningar.kb.se-tietokannan tilastojen mukaan, jotka on otettu suoraan Ruotsin kansalliskirjastosta, holokaustista kirjoitetaan tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Erityisesti 2010-luvun keskivaiheilla tuli suosituksi käyttää uutisteksteissä sanaa holokausti. Tämä kulminoitui 2015, jolloin “holokausti” mainittiin ruotsalaismedioiden uutisissa yhteensä 9 585 kertaa. Tätä voi verrata vuoden 1946 – vuosi toisen maailmansodan jälkeen – lukemaan 45 kertaa. Tuona vuonna väitetty kansanmurha virallisen historiankirjoituksen mukaan vahvistettiin.

Vuosi sodan jälkeen holokausti-sanaa käytettiin noin 30–40 kertaa vuodessa, ja määrät pysyivät samoina vuoteen 1979. Tuolloin määrät kääntyivät voimakkaaseen nousuun, mikä johti siihen, että holokausti mainittiin 661 kertaa. Vuonna 1998 luku oli noussut ruotsalaismediassa jo 809 kertaan. Tämä selittyy mahdollisesti median uhittelulla kansallismielisiä kohtaan 90-luvun lopussa.

Vuosituhannen vaihduttua kiinnostus “holokaustiin” romahti, mikä sai valelehdistön nostamaan lukua vuonna 2013 1 563 mainintaan. Vuosi tätä ennen, vuonna 2012, luku oli ollut 495 kertaa. Sen jälkeen holokausti-sanan käytössä on tapahtunut räjähdysmäinen nousu, joka huipentui vuoteen 2015. Holokausti on edelleen hyvin suosittu sana, jota käytettiin viime vuonna 7 849 kertaa valelehdistössä. Tietokannan mukaan vuonna 2018 sanaa on tähän mennessä käytetty 2 284 kertaa.

Myös käsitettä “natsismi” on käytetty yhä useammin viime aikoina. Kuten tunnettua, “natsismi” on haukkumasana kansallissosialismille, ja sitä käyttävät kansallissosialistisen maailmankatsomuksen vastustajat pilkkaamistarkoituksessa. Kansallissosialismi-sanaa puolestaan käytetään nyt lähes yhtä usein kuin vuonna 1933 – vuonna, jolloin Adolf Hitler nimitettiin Saksan valtakunnankansleriksi. Sanaa ei ole kuitenkaan käytetty ruotsalaismediassa koskaan yhtä usein kuin vuonna 2017, jolloin sitä käytettiin 161 kertaa.

Vaikka sanoja holokausti ja natsismi käytetään pilkkaamistarkoituksessa ja lukijoiden manipuloimisessa etääntymään kansallissosialismista ruokkimalla negatiivisia mielikuvia, tilastot osoittavat kansallissosialismin olevan ideologiana nyt relevantimpi kuin koskaan. Vuonna 2017, joka oli ennätysvuosi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivismin määrän ja edistysaskelien kanssa Ruotsissa, Vastarintaliike on mainittu valtamediassa 6 680 kertaa. Samana vuonna järjestön ruotsinkielinen verkkolehti Nordfront mainittiin 1 040 kertaa, mikä on huomattavasti enemmän kuin vuoden 2016 tulos 321 kertaa.

Lähde: Nordfront.se

12 KOMMENTIT

 1. Ensin tutkijat pudottivat 6 miljoonaa 3 miljoonaan. Sitten juutalaiset itsekin myönsivät, että myös lampunvarjostimet ja saippuat ovat vain urbaania legendaa. Lopulta todisteita kaasun käytöstä ei ollut ja ylipäätään kaikki perustui leirillä olleiden tarinoihin. Ainoa varma-asia on, että työleirillä riehuivat kulkutaudit. Juutalaisille saksalaisen elinkeinon ja kulttuurin tuhoajille annettiin mahdollisuus poistua maasta ja moni näin tekikin. Toinen varma asia on, että osa nälkiintyneistä ihmisistä otetuista kuvista olikin gulageilta, ei Saksasta.

  Mitä jää jäljelle? Samanlainen vankileiri kuin monissa toiseen maailmansotaan osallistuvissa maissa. Olot olivat kommunistien johtamia työleirejä paremmat.

 2. Jos lehdistössä onkin ollut vähemmän holokaustia niin leisradiolta sitä on tullut tuutin täydeltä jo muutaman vuoden ajan. Natsi sitä ja natsi tätä.

  On kuitenkin hyvä tiedostaa mikä tilanteeseen on johtanut. Se että yksi kansakunta kerta toisensa jälkeen puhaltaa niin kovasti yhteen hiileen että se nousee taloudelliseksi ja teknologiseksi mahdiksi kerta toisena jälkeen. Ja vaikka saksalaiset orjuutetaan miten tahansa, muutaman vuoden päästä ne ovat jälleen euroopan- ja maailman voitokkain kansakunta. Ja sekös kiukuttaa muita maita.

  Saksalaiset ovat pitäneet mm. inflaation todella kunnioitettavan alhaalla. Se ei ehkä tuntunut alussa kovin tärkeältä, mutta tällä hetkellä se on se suurin syy että maan kauppaylijäämä on luokkaa 350 miljardia euroa. Ja että maan talous on vakaa ja hyvinvointi lisääntyy pikku hiljaa.

  Ottakaamme siis oppia natseista ja toimikaamme kuten he. Se johtaa paremminvointivaltioon ja parempaan tulevaisuuteen.

  • Vielä kun heittävät Merkelin puistoon puluja ruokkimaan ja pistävät matuasiat hoitoon niin Die Fahne Hoch!

  • Aikoinaan jätin reklamaation Ylelle eräiden “asiaohjelmien” käännöksistä mm. ruotsikileinen SVT:n tekemä dokumentti lähiöiden maahantunkeutujista, jossa ruotsiski sanottiin rasisten ja se oli suomeksi käännetty uusnatsiksi tekstityksessä ts. tahallista harhaanjohtamista.
   Oliko yllätys ettei edes vastattu, ei ollut.
   Myös fiktiiviset elokuvat kuten Lopullinen Ratkaisu (Conspiracy), Shindlerin lista on laitettu myös historiaosioon ylellä, ja porukka nielee koukkuineen päivineen koko moskan (näinhän kouluissakin vielä opetetaan).

 3. Kyllä minä oletan, että “mutin” kohtalo tulee olemaan hiukan karumpi, kuin ennenaikainen eläke… Samaa kyllä toivon meidänkin hallintoeliitille

 4. Vankileireillä viruttiin kuten Neuvostoliitossa, Kiinassa, Turkissa ja Yhdysvalloissakin tuohon aikaan. Mutta mitään kaasukammioita ei ollut. Tämä “valittu kansa” voi myyttiensä kansa toki olla eri mieltä.

 5. Kyllä se vaan niin oli, että “natsien” “tuhoamisleireillä” murhattiin “6 miljoonaa” juutalaista kaasukammioissa, ja jäännöksistä tehtiin lampunvarjostimia ja saippuaa. Dr. Mengele myös teki julmia “kidutuskokeita” slaavi -ja juutalaislapsilla, koska oli Saatanan ruumiillistuma ja psykopaatti, joka sai siitä nautintoa. “Pahojen natsien” lempipuuhaa oli myös repiä raskaana olevien juutalaisnaisten mahat auki kiväärien pistimillä ja pelata juutalaisvauvoilla pesäpalloa. “Natsit” myös säästivät ammuksia murhataakseen juutalaisia niin, että sitoivat ihmisiä yhteen sillalla ja ampuivat yhden ammuksen, joten vaikka se ammus ei olisi tappanut molempia niin toisen ruumiinpaino hukutti viimeistään molemmat. Sitten “natsit” myös telkesivät juutalaisia ja slaaveja latoihin ja polttivat elävältä. Valloitettujen alueiden siviilejä myös käytettiin miinakenttien raivaamiseen, niin että siviilit kävelivät oletetulla miina-alueella ja “natsit” tulivat perässä. Onneksi “urheat” liittoutuneet tulivat “vapauttamaan” “natsien” vallasta. Hohhoijaa..😂

  • Tämä totuus on hakattu ympärileikattuihin kiveksiin, vai miten se meni.

   • Oiskohan termi “holojoke” eli holovitsi ikääkuin hyväksyttävämpi näiden virallisen totuuden äänenkannattajien keskuudessa? Suomeksi myös holokepponen tai holoilluusio kai kävisi.

Comments are closed.