Koti Uutisia Rikos Hollywoodin juutalaispedofiili Woody Allenia syytetään jälleen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Hollywoodin juutalaispedofiili Woody Allenia syytetään jälleen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

4
Hollywoodin voimakaksikko: juutalainen pedofiili Woody Allen ja juutalainen raiskaaja Harvey Weinstein.

Hollywoodin tunnetuimpiin juutalaisiin lukeutuva näyttelijä-ohjaaja Woody Allen on jälleen seksuaalirikosskandaalin keskellä. Ohjaaja tunnetaan elokuviensa ohella siitä, että hän käytti seksuaalisesti hyväkseen seitsemänvuotiasta adoptiotytärtään Dylan Farrow’ta.

Nyt saksalaistaustainen entinen teinimalli Babi Christina Engelhardt syyttää Allenia vastaavasta rikoksesta. Engelhardtin mukaan Allen käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen hänen ollessaan vain 16 vuoden ikäinen. Allen itse oli rikoksen aikaan 41-vuotias.

Engelhardtin mukaan hänen ja Allenin “suhde” alkoi hänen ollessaan vasta lukiolainen. Allenin kerrotaan ammentaneen “suhteesta” inspiraatiota elokuvaansa Manhattan, jossa hän itse esitti teinitytön kanssa seurustelevaa keski-ikäistä miestä.

Amerikan juutalaisessa viihdeteollisuusympäristössä kasvanut Engelhardt kertoi medialle halunneensa miellyttää “superjuutalaisena” pitämäänsä Allenia, koska hän itse oli “supersaksalainen”. Engelhardtin mukaan “kukaan ei pitänyt saksalaisista” hänen sosiaalisissa piireissään. Niinpä valkoinen teinimalli ajautui juutalaisen elokuvagurun seksiorjaksi.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

  1. Hollywoodin kuuluisin pedofiili eikä tätä pikkulasten pippelinimijää ole vieläkään saatu tuomiolle. Nämä sairaat loiset ovat enemmän suojeltuja kuin nro:33 saatananpalvojat.

  2. Kyllä Allenin veroinen namusetä oli myös Roman Polanski jolla maa poltti aika pahasti jalkojen alla kun karkasi väärinymmärrettynä eurooppaan.

  3. Tuokin surkimus on saanut “paljon” aikaan jokseenkin vähäpätöisessä elämässään.

Comments are closed.