Koti Uutisia Hollywood-veteraani: “Pedofiilit kontrolloivat elokuvateollisuutta”

Hollywood-veteraani: “Pedofiilit kontrolloivat elokuvateollisuutta”

7

Dave Daubenmiren vetämässä Pass the Salt Live -weblähetyksessä haastateltiin Jon Robbersonia, joka on työskennellyt vuosia Hollywoodissa kulissien takana kaikissa sen suurissa studioissa. Robbersonilla on siis pitkä kokemus Hollywood-elokuvien, TV:n ja kaupallisen tuotannon parissa. Hän on työskennellyt muiden muassa Spielbergin, Bruckheimerin, Silverin ja Abramsin luotsaamissa elokuvaprojekteissa.

Robberson käänsi lopulta vuosien jälkeen selkänsä elokuvateollisuudelle ja kertoo nyt Daubenmiren haastattelussa pedofiilien kontrolloivan elokuvateollisuutta:

Robberson ei kuitenkaan ole ensimmäinen, joka on uskaltautunut puhumaan julkisesti pedofiliasta juutalaisessa elokuvateollisuudessa. Näyttelijä Elijah Wood on kertonut Hollywoodin olevan suuren pedofiliaskandaalin keskiössä, jota voi järkyttävyydeltään ja mittasuhteiltaan verrata Jimmy Savilen skandaaliin Isossa-Britanniassa.

Haastattelussa The Sunday Timesille Wood avautui siitä, kuinka elokuva-alan johtohahmot käyttivät nuoria näyttelijöitä seksuaalisesti hyväkseen säännöllisesti. “Tämä vain jatkuu, koska uhrien sana ei paina läheskään niin paljon kuin niiden, joilla on valtaa”, kommentoi Wood tuolloin.

Muita esimerkkejä ajastaan nuorina näyttelijöinä pedofiilisessä Hollywoodissa avautuneista ovat Corey Feldman ja Corey Haim. Haim mainitsee seuraavassa lähetyksessä kollegansa ja lapsuudenystävänsä Feldmanin vain seisoneen ja katsoneen, kun eräs Hollywoodin johtohenkilöistä raiskasi Haimin lapsena.

Haim teki myöhemmin itsemurhan kaiken häneen kohdistetun väkivallan seurauksena. Tämä sai puolestaan Feldmanin osallistumaan ABC Newsin haastatteluun, jossa hän kommentoi ottavansa etäisyyttä juutalaiseen elokuvateollisuuteen:

 

Lähteet: Frihetskamp.net, Renegade Tribune, Davidduke.com

7 KOMMENTIT

 1. Olikohan tuo itsemurha todellisuudessa (((itsemurha)))?

 2. Mainitsematta yhtään elokuvateollisuuden johtavien pamppujen taustoista sen enempää, kopioin tähän hieman tekstiä Talmudin sisällöstä.

  Talmudin julistus Sanhedrin 69b:ssä sanoo: ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että (seksuaalinen) yhtyminen 9-vuotiaaseen poikaan on todellinen yhtyminen, mutta sitä nuorempaan ei ole.”
  Sanhedrin 69b sanoo myös, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä juutalaisille (Sanhedrin 52b).
  ”Aikuisen miehen yhtyessä pikkutyttöön sillä ei ole merkitystä, sillä tytön ollessa alle kolme vuotta (ja yhden päivän) on se kuin tökkäisi sormella silmään” (Ketubot 116). Alaviitteessä tarkennetaan, että ”kuin kyyneleet tulevat silmään uudestaan ja uudestaan, samoin palaa alle 3-vuotiaan tytön neitsyys.”

 3. Mikähän geeni noilla oikein on nyrjähtänyt kun a) pitää raiskata, b) ollaan saman sukupuolen knssa, c) ollaan despootteja, d) käytetään alaikäisiä hyväksi, e) tunnetaan tydytystä tehdyistä teoista.

  Jos simpanssin ja ihmisen geenit eroavat vain murto-osaltaan toisistaan, niin minkähän suuntaan noiden geenit eroavat ihmisestä? JOtain todella merkittävää on tapahtunut ihan sielä alkuaikoina joka näkyy tänäkin päivänä sisäsiittoisuuden seurauksena.

 4. Juutalaiset ovat perustaneet Hollywoodin kaiketi viime vuosidan alussa kahden juutalaisveljeksen toimesta. Juutalaiset hallitsevat USA:n filmiteollisuutta ja populaarikulttuuria tehden tällä elementillä mädätystyötä kristittyjen keskuudessa elokuvillaan, joissa ihannoidaan vapaata seksiä, huumeita, päihteitä, perhearvojen murskaamista, vanhempien kunnioittamisen alasajoa, ydinperhearvon hajoittamista, homoseksuaalisia/lesbosuhteita ihannoivia, transujen ajamista jokaisen lapsen mieleen pyrkien särkemään heidän psykologisen tasapainonsa, kristinuskon rienaamisen ja sen pyhimpien arvojen häpäisyn, edistää saatananpalvontaa, edistää pedofiliaa ja kaikkea kuviteltavissa olevaa saastaa, joka on isästä perkeleestä, kuten Jeesus on kuvannut juutalaisia kotoisasti ristinpuun arvoisesti.
  Mitä tulee Tiina Wiikiin hänen olisi hyvin helppo tarkistaa nasakkana tyttönä hieman Hollywoodin historiaa ihan vaikka omistussuhteista ja ketkä olivat tuon mätänevän raadon perustajia.
  Olen kuullut jo 10-vuotta sitten erään monta kertaa näytetyn elokuvan “Viimeinen kesä” yhteydessä lapsinäyttelijöiden hyväksikäytöstä “kuvaustauoilla” filmaamisen yhteydessä. Tuon kaiken kuuleminen oli jo sinänsä ylitsepääsemättömän kuvottavaa kuinka noita lapsinäyttelijöitä kohdeltiin juutalaisten pedefiilien toimesta, että nuo kusipäät pitäisi nylkeä elävältä mahdollisimman tylsillä välineillä ja mahdollisimman ammattitaidottomasti.
  Goyiimien eli meidän kristittyjen pakanoiden ihmisarvolla ei ole mitään arvoa juutalaisten paholaisten silmissä, vaan kristittyjen juutalaisten palvojien olisi aika herätä siihen todellisuuteen, että juutalaisten silmissä kristityt valkoisen rodun edustajat ovat vielä pahempana pidettäviä vihollisia kuin muslimit. Juutalaisuudessa Sapatilla on korkea arvo, joka täytyy akelmittarilla mitattavasti pyhittää. Tästä tekee poikkeuksen kristityn tappaminen Sapattina, jota ei katsota synniksi, koska se on niin arvokas teko ja Jumalan palvelus ettei sitä pahalla katsota.

 5. Oletteko ikinä miettineet, miksi niin monen elokuvan nimessä on tähti kuten Star Wars, Star Trek ja A Star Is Born? Tähtihän on juutalaisuuden symboli ja näiden elokuvien tarkoitus on jo nimellään promotoida juutalaista rappiokulttuuria.

Comments are closed.