Koti Uutisia Hollantilaiset turvautuvat suoraan toimintaan

Hollantilaiset turvautuvat suoraan toimintaan

10

Hollannin poliisi ampui keskiviikkona varoituslaukauksia hajottaakseen joukon, joka vastusti vastaanottokeskusta Geldermalsenissa. Paikallinen poliisi kommentoi Twitterissä, että useita pidätyksiä on suoritettu, mutta vielä ei ole tarkkaa lukua.

Vihaiset hollantilaiset turvautuivat suoraan toimintaan suunnitellun vastaanottokeskuksen ympärillä, repivät aitoja alas ja huusivat kansallismielisiä iskulauseita.

Hollannin kansallisen radion NOS:in mukaan protestiin osallistui 2 000 ihmistä 27 000 asukkaan kylässä. Kaupunginhallituksen kokous, jossa käsiteltiin 1 500 maahanmuuttajan tuomista kylään, jouduttiin lopettamaan, kun vihaiset kansalaiset yrittivät murtautua sisään.

 

 

Lähde: Huffington Post

10 KOMMENTIT

 1. Näyttäkää mitä mieltä olette, koska eivät päättäjien korvat toimi.

 2. Kaikkialla Euroopassa vainovalkeat palavat jo.

  Valhemedia peittää, valehtelee, kaunistelee, mutta tosiasia on, että kansa nousee jo. Kulissien takana kansa aseistautuu, luvallisesti tai ilman. Tämä on fakta.

  Valkoinen kansa varautuu jo tulevaan. Sionisti ja luopiot yrittää nyt epätoivoisesti sananvapautta kaventamalla ja aselakeja kiristämällä kuohita heräävän kansan, mutta se on jo myöhäistä.

  Valhemedia on valheidensa uhri. Kaikki seuraavat jo vaihtoehtomedioita ja valhemedialla on vain kaksi vaihtoehtoa:
  – jatkaa valhelinjalla ja kuolla pois tai
  – saattaa voimaan ankara sensuuri, joka on jo mahdotonta. Tietenkään valhemedia ei voi puhua totta, se on ns. “by definition”.

  Tämä ei olisi ollut edes parhaimmissa unissa totta n. 10 vuotta sitten, mutta nyt esim. YLE on media, jota nauretaan, sitä pilkataan, sitä pidetään nollamediana. HS ja muut sionistimediat ovat valtavassa taloudellisessa ahdingossa ja Ruotsista näemme, että tämä ahdinko pahenee, se ei enää koskaan helpota.

  Valtaeliitti on umpikujassa. He eivät kykene enää lupaamaan mitään muuta kuin leikkauksia samaan aikaan kun “pakolaisia” hyysätään. Missään ei ole valoa, kukaan ei tule auttamaan, eliitti elää kuplassa ja sulkee silmänsä ja lainaa rahaa, mutta sekin tie on kohta loppuunkuljettu.

  Sanokaa minun sanoneen: Kohta nähdään ceaucescuja. Ja on jo, jumalauta, aikakin.

 3. Näin kohta Suomessakin, olemmehan nähneet äänestämisen olevan toivotonta.

 4. Tätä kannattaa pohtia jo ihan tosissaan. Hollanti on tähän saakka ollut jonkinlainen “suvakki paratiisi” jonne täältäkin on matkusteltu ilmaisen pilven ja hilpeän toivossa. Nyt HOLLANTILAISET nostaa nyrkit pystyyn ja antaa kyytiä taatelivarpaille. Suomessa mölkkypää hallitus ja sen sylissä makaava media uutisoi meille kuinka nuuskan maahan tuonti on rikos johon on puututtava ja että kuinka suomen durhin puolue on ykkönen. Kansallisen vastarinnan, Soldiers of Odinin, ja vaikka Mara mä ja pekka ryhmän katupartiointi herättää suojelupoliisissa asti huolta, Ilja MV lehdestä on ns. median hampaissa; maassa vilisee terroristeja, aamusta aamuun saa lukia raiskausuutisia ja hallitus, ah hallitus, ministerin suulla valehtelemisen jälkeen ajaa läpi suomen suomalaisten leikkauslistoja vaikka samaan aikaan otetaan puolenmiljardin laina että rähmällään abu said persheellään voi nauttia arabialaista diettiään poliisin turvatessa einestauon. Mikä nyt neuvoksi? En ole niinkään huolissani itsestäni (vanheneva metsuri) mutta sitäkin enemmän olen huolissani näistä kännykän räpeltäjistä jotka tulevat kohtaamaan väkivalla au naturel. Itse kohtasin -90 laman, tappelin vastaan, rähjäsin ympäri eurooppaa ja juuri kun ajattelin selvinneeni nämä möllit rakensi superversion. Mitäs tosta toisaalta, mutta kun on nyt jo mennyt se pala suomea josta iso-isä tappeli ja naapurista kuuluu jumalan suuruutta, niin kyllä se korpee heikompaakin korppia. Ajattelin (HAH) että muutan pois Torniolta ja asiat raukee. Pitkät paskat. Tämä muta vyöryy perässä ja on tullut aika tehdä stoppi. Jos maassa on 12000 asunnotonta kantaväestöstä, niin millä ilveellä nämä moukat ajaa ohi? Oli aikonaan tämmönen “muilutus” perinne tässä maassa ja sitä mie kyllä kaipaisin takasin. Tälläkertaa vaan kolera-altaaseen. joyeux Noël et bonne année.

  • Veit sanat suustani, persut osoittautuivat pettureiksi joista kyllä varotettiin, vähän siten ett liian hyvää, ollakseen totta.

   jostain luin et 1 miljardi € on palanut veronmaksajien rahaa, tähän pakolaispelleilyyn, tähän mennessä, miettikää kaikki isänmaalliset miehen alut mitä sillä rahalla olisi saatu suomalisille? Toimikaa jatkossa sen mukaisesti että valtionjohto ja muu ns. esivalta toimii laittomasti, joten ihan sama mitä selittävät.

   Mainitsit asunnottomuus ongelman? mitä tuolla miljardilla olisi saatu tehtyä? jos olisi tahtoa? vaan kun ei ole, montako työpaikkaa tuolla tuhannella miljoonalla olisi luotu? vaikka sitten ole tekevinäsi työtä, tukityöpaikkoja?

   Eipä sss ministerit ole tavallisen duunarin asialla kovin kauhiasti. Mitä pahaa suomalaiset ovat tehneet ansaitakseen tällaisen maan johdon? niin ja hei miten monta miljardia rahaa vielä menee moiseen pelleilyyn?

   • Aivan oikein.

    Jos olisimme elvyttäneet oman kansamme nuoria synnyttämään lapsia, olisimme voineet palkita esim. 100.000 lasta 10.000 eurolla kukin. KYMMENENTUHATTA!

    Nyt kulutamme nämä mustien afrikkalaisten ja arabien persuksiin saamatta koskaan mitään takaisin.

    Eliitti saa tästä vielä maksaa, moninverroin sen minkä Kansalta ottivat.

    Eliitti on maanpettureita täynnä. Eliitti vihaa omaa Kansaansa ja näyttää sen.

 5. Totisesti tähän ollaan tultu.

  Mikään muu ei auta ja kuten Ranskassa vuonna 1789, kansalle ehdotettiin kermakakkujen syömistä (nythän meille tarjotaan “monikulttuurista onnea”) niin ehkäpä täälläkin päästään kutomaan raatihuoneen torille, kun päätä leikataan. 🙂

  Videolla näkyi suvakkien pelko. Silmissä epäuskoa.

  Näin käy, kun osa kansasta lakaistaan maton alle ja sitä nöyryytetään kerta kerran jälkeen.

  Vanha sananlasku sanoo: “Löydät edestäsi sen, minkä taaksesi jätät.” Ja eliitti totisesti löytää sen vielä edestään.

  • Kansalle ei ehdotettu kermakakkujen syöntiä. Jo tuosta valheesta huomaa vallankumouksen olleen juutalaisten tekemä.

Comments are closed.