Koti Uutisia Hollantilaiset ja saksalaiset taistelevat vastaan

Hollantilaiset ja saksalaiset taistelevat vastaan

7

Ihmiset ympäri Eurooppaa ovat aloittaneet suoran toiminnan vastaanottokeskuksia ja pakolaistulvaa vastaan, viimeksi Saksassa ja Hollannissa.

UK_joukkotappelu_Prohlis

Saksan valtiomedian mukaan suuri ja järjestäytynyt joukko nuorisoa hyökkäsi vastaanottokeskukseen Chemnitz-Markersdorfissa yöllä. Raporttien mukaan tappelussa heiteltiin kiviä, pulloja ja ilotulitteita. Useat haavoittuivat yhteenotossa ja yksi pidätettiin. Tappelu seurasi aikaisempaa yhteenottoa Wilhelm-Firlin kadulla, jolla kaksi pakolaista haavoittui.

Dresden-Prohlisin alueella alkoi myös joukkotappelu suuren pakolaislauman ja noin 60 saksalaisnuoren välillä. Poliisit saivat osansa rojusateesta, kun he muodostivat ringin osapuolten välille yrittäen pitää heidät erossa toisistaan.

Samaan aikaan hollantilaisessa Woerden kylässä 11 nuorta hollantilaista hyökkäsi vastaanottokeskukseen. Hollantilaisen valtamedian mukaan he murskasivat poliisiesteet talon ulkopuolella ja heittelivät ilotulitteita ja kananmunia. Tämän jälkeen kylä on lisännyt turvatoimia alueella.

Lähde: The New Observer

7 KOMMENTIT

  1. Ei välttämättä kaikkien mielestä hyväksyttyä toimintaa, mutta minä nostan hattua. Deutschland erwache!

    • Täytyy olla kyllä aika zombie jos näkee tuossa toiminnassa jotain vikaa. Hienoa toimintaa saksalaisilta ja hollantilaisilta!

  2. Poliittista petturieliittiä vastaan nämä iskut pitää suunnata. Senkin aika tulee vielä.

  3. Ja meillä Valtamedia näyttää kissa videoita = valtakunnassa kaikki hyvin!

  4. Nämä ovat hienoja uutisia ! Ei auta kohta vaikka äärivasuri hyysäri kuinka huutaa että suomalainen on typerä punaniska rasisti. Tähän suuntaan mennään täälläkin se on varmaa !!

Comments are closed.