Koti Uutisia Hizbollah: Yhdysvallat lavastaa “kemiallisia iskuja” aina sotatappioiden jälkeen

Hizbollah: Yhdysvallat lavastaa “kemiallisia iskuja” aina sotatappioiden jälkeen

9
Syyrian presidentti Bašar al-Assad keskellä, Hassan Nasrallah oikealla.

Libanonin vastarintajärjestön Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah toteaa tuoreessa puheessaan, että Israelin vihollisiin kohdistetut syytteet “kemiallisten aseiden käytöstä” ovat jo sääntö eivätkä poikkeus. Joka kerta, kun sionistit kärsivät sotilaallisen tappion, yrittävät he lavastaa “kemiallisen iskun” mustamaalatakseen vihollisiaan.

Teema on ajankohtainen, sillä Yhdysvallat, Britannia ja Ranska oikeuttivat Syyriaan kohdistetun terroripommikampanjansa valehtelemalla, että Syyrian hallitus olisi “kaasuttanut” omia kansalaisiaan kuoliaaksi. Vastaavia valheita on esitetty ilman todisteita historian aikana myös muun muassa Irakia ja Saksaa vastaan.

Hizbollah ja Syyria ovat liittoutuneet taistelussaan Israelin ylivaltaa vastaan Lähi-idässä. Syyria on tarjonnut muun muassa sotilaallista tukea Hizbollahille, jota juutalaisvaltio pitää vaarallisimpana vihollisenaan. Hizbollah saavutti vankan poliittisen jalansijan Libanonissa ajettuaan israelilaiset miehittäjät ulos maasta.

Nasrallah totesi puheessaan, että Yhdysvallat hyökkäsi Syyriaan mahdollisimman nopealla aikataululla, jotta kansainväliset viranomaiset eivät ehtisi selvittää, oliko kemiallista iskua ylipäätään tehty. Mikäli kemikaalien käytöstä löydetään merkkejä, täytyy tutkijoiden seuraavaksi selvittää, kuka niitä oli käyttänyt ja ketä vastaan.

Nasrallahin mukaan väitteet “kemiallisista aseista” ovat poliittista teatteria ja “esimerkki Yhdysvaltojen ylimielisyydestä”. Hizbollah-johtaja totesi myös, että lännen ohjusisku oli toteutettu niin puolivillaisesti, ettei siitä ollut mitään hyötyä edes Israelille. Syyria jatkaa taistelua Hizbollah rinnallaan.
 

Lähde: Al-Manar

9 KOMMENTIT

 1. Minulla on taasen vahva epäilys että se olisi Mossad joka niitä lavastaa. Tapahtuihan tämä viimeisin sopivasti heti sen jälkeen kun Trump oli julistanut jotta “Me häivytään ja pitäkää tunkkinne”. Ja tuuliviiri muutti heti mielensä.

 2. Virtuaalimaailmassa kasvanut sukupolvi myös rakentaa itselleen virtuaalisen maailman. Siinä maailmassa naiset ovat miehiä, musta on valkeaa, valhe on totuutta ja aivan kaikki on mahdollista. — Kuvittelen, siis olen olemassa.

  Hyökkäys Syyriaan:

  — Hyökkäys oli vastaus kuviteltuihin kemiallisiin aseisiin, joilla Syyrian armeija hyökkäsi omia kansalaisiaan vastaan. Mitään sellaista hyökkäystä ei ollut olemassa.
  — Kohteet olivat kemiallisten aseiden tehtaita. Mitään sellaisia tehtaita ei ole Syyriassa.
  — Kyse oli kertaiskusta, paitsi tietenkin, jos Syyria suorittaa vielä virtuaalisia hyökkäyksiä, ovat liittolaiset pakotettuja hyökkäämään uusilla symbolisilla hyökkäyksillä uusia kuviteltuja kemiantehtaita vastaan.

  https://www.sott.net/article/382963-Behind-the-Headlines-Humpty-Trumpty-Western-Reality-Creation-Taken-to-Breaking-Point-in-Syria-Strikes

  Valhe on totuutta ja totuus valhetta.

 3. Wallah Hezbollah pyyhkii vielä lähituleivaisuudessa Netanjahun raadolla Tel Avivin katuja.

 4. Usraelin “oppositiojoukot” Syyriassa on sellasta maltillista luokkaa kuten mm. salafistinen Anrar al-Sham.
  Assadin voi hyvällä syyllä sano käyvän terrorismin vastasta sotaa.

  • Hizbollah ajaa myös naisten islamilaista alistamista omilla alueillaan. Tekopyhyyttä molemminpuolin.

   • “Hizbollah ajaa myös naisten islamilaista alistamista omilla alueillaan. Tekopyhyyttä molemminpuolin.” -> selvennätkö? Muslimimaissa naisen asema on aina ollut erinlainen entä euroopassa. Enkä nyt sanoisi että Hezbollahin alla nainen on jotenkin surkeassa jamassa. Hezbollah on erittäin suosittu puolue arabimaailmassa ja libanonilainen kristitty naislaulaja teki tribuutin Nasrallahille jokunen vuosi sitten.

    Jotenkin vaikea kuvitella että Hezbollah olisi jotekin tekopyhä kun se perustettiin aikoinaan Israelin aloittaessa sodan Libanonin kanssa ja on siitä hetkestä lähtien ollut tiukan anti-sionistinen ja patrioottinen militanttijärjestö/puolue joka ei ole syönyt sanojaan. Se jo pelkästään kertoo kaiken Hezbollahista kun Israel pitää sitä pahimpana vastustajanaan.

Comments are closed.