Koti Uutisia Ulkomaat Hizbollah teki tietokonepelin – viholliset ovat Isis ja juutalaiset

Hizbollah teki tietokonepelin – viholliset ovat Isis ja juutalaiset

14

Hizbollah on lanseerannut tietokonepelin nimeltään The Holy Defence. Vaikka peli muistuttaa ulkoasultaan länsimaisia pelejä, eroaa se niistä olennaisesti. Esimerkkejä tästä ovat pelin viholliset, jotka venäläisten tai arabien sijaan ovat juutalaisia tai Isisin terroristeja. Myös kaikki pelin taistelut perustuvat oikeisiin tapahtumiin.

– Heillä on Call of Duty, Counter Strike ja Delta Force. Meidän pelimme on hieman toisenlainen, koska se perustuu taisteluihin, jotka ovat tapahtuneet, sanoo pelin kehittäjä Hassam Allam.

Peli on saatavilla Windows- sekä Android-käyttöjärjestelmille. Peliä ei kuitenkaan myydä vielä muualla kuin Beirutissa, mutta kehittäjät ovat jo työstämässä englanninkielistä versiota kansainvälisille markkinoille. Alam varoittaa kuitenkin jo etukäteen, että saatavuudessa voi myös jatkossa olla ongelmia, koska pelimarkkinoita kontrolloivat sionistit.

14 KOMMENTIT

 1. Tuo voisi olla oikein messevä peli.
  Niinhän sen huomaa, että monet esim: rakennuspelit tehdään sellaisiksi, että lyhytjännitteisemmät ihmiset ryntäävät ensimmäisenä ottamaan “pakosta” kalliskorkoista lainaa ja koko ajan tavoitellaan suurempia tuotantolukuja ja tuloja.
  Tällaisella ohjataan nuoria mieleiä kulutukseen kehittämisen sijasta ja se kumuloituu alitajuisesti realimaailman käytökseen, rahan ja sen arvo hämärtyy.

  • No tuo väite nyt ei taas perustu yhtään mihinkään faktaan. Vaikka tuleekin Cities: Skylinesin kaltaisia pelejä pelattua, niin ei tämä vaikuta oman talouteni hoitoon tai ostotottumuksiini. Ne ovat pelejä, niissä on tarkoituskin ylittää rajoja, kun sen voi tehdä ilman mitään haittoja tai riskejä. Voit luoda erilaisia skenaarioita peleissä, mitä et voi tai ei kannata oikeassa elämässä. Nämä pelit myös parantavat luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä.

   Itseäni henk. koht. suututtaa Bethesdan kaltaiset sionistifirmat, jotka tuottavat (((Wolfensteineja)))…

   • Tarkoitan juuri WoW tyylisiä pelejä, joita pelataan oikeasti intensiteetillä ja jotkut uppoutuvat siihen maailmaan niin että se sotkee myös realimaailmaa.
    City skylineskin on muuttunut kohti kulutusta, koska koko ajan pitää tehdä suurempaa ja nopeammin (ainakin alussa) ja pakkolainan otta on edessä jos haluaa edetä. Tiedän, koska olen pelannut sitä alusta saakka.
    En tiedä miten ne luovuutta parantavat saati ongelmanratkaisua, koska tarjotaan valmiit palikat mitä sijoittaa, ei tarvitse muut kuin mättää menemään miten mieli tekee.
    Olen nähnyt aivan oikeassa elämässä aktiivipelaajien jäävän pelimaailmaan alitajuisesti, itse he eivät tätä huomaa. Mitä nuorempi sen pahempi.
    Myös pelit, joissa joutuu ostamaan osia että pääsee etenpäin ovat mielestäni täysin riistoa varten tehty.

 2. Itse kyllä pysyn änärissä,mutta jutkujen ampuminen peleissä kiinnostaa aina. GTA IV:ssä sentään pystyi lahtaamaan yitzhakeja mielin määrin ja monipuolisesti 🙂

 3. Vaikken oikein ymmärrä koko pelivillitystä (vanha?) Niin silti hartaasti odotan, josko joku kehittäisi strategiapelin..työnimenä voisi olla vaikkapa “Komendantti” tai “Lopullinen ratkaisu”

  Peli, jossa joutuisi miettimään logistiikkaa, raideliikenteen kapasiteettia ja kaluston kesto- ja kantokykyä.
  Leirien muonitusta, terveydenhuoltoa, tuholaistorjuntaa. Siis sellaista kokonaisvaltaista peliä, jossa tulisi ottaa huomioon lukuisia pikku yksityiskohtia ja muuttujia. Sitä minäkin voisin joskus pelailla 😀

  Tässä pelissä voisi järjestää verkossa kansainvälisiä turnauksia, joissa voittajalle olisi vuosittain luvassa, kaikkien himoitsema AITO Anne Frankin kuulakärkikynä 😀

  • Hehe… Itsekään en wanhana pieruna ole jaksanut innostua tietokonepeleihin mutta Warbirds simulaattorilla tulee lenneltyä jonkin verran. Siellä saa valita millä härvelillä ja keitä vastaan matsaat, niin koneissa kuin tankeissa. Siellä pystyy online-tilassa tekemään pienimuotoisia maahanlaskuja, hyökkäyksiä ym. Itse lentelen tai telaketjuilen mieluiten soolona tai parin kolmen ryhmässä.

 4. Ei lisättävää oli kylläkin osoitettu Flyin’ Finn kommenttiin, mutta yllättävää, edes hypoteettisesti ajatella, että olisin tämän verbaaliturnajaisen aikana vaihtanut puolta…hei….en ole persu 😀

 5. Huutonaurua!!!! Teini joka haukkuu minua psykoosin valtaamaksi valehtelijaksi pistää itse tällaista tekstiä ja kuvittelee vielä ilmeisesti että minä paskon housuihini!

  Juutanistin sotilasura englanniksi käännettynä:

  What the hell did you just say about me, you son of a bitch? You know, I graduated with honors from the Sayeret Matkal commando unit and was involved in a number of raids against the al-Qaida terror organization. I have more than 300 confirmed kills. I am trained in guerilla warfare and I am the most skilled sniper in the Israel Defense Forces. You’re nothing to me, just a goal. I’ll wipe you out of this world with a precision you’ve never seen, remember my words. Do you think you can tell me what you want over the Internet? Think again ya zero. While we’re talking, I’ve already contacted my network of spies around Israel and your IP is being monitored, so start preparing for its end. The storm that will erase this pathetic thing that happens to your life. You’re dead, kid. I can be anywhere, any time and I can kill you in seven hundred different ways, and it’s only with my bare hands. Not only am I skilled in the art of unarmed combat, but I have access to military forces and I will use them as best I can to wipe you off the mainland. If only you could know what your clever response was going to cause you, you might have shut your mouth. But you could not, and you did not, and now you’re paying the price, you idiot. I’ll put my rage on you, and you’ll drown it. You’re dead, kid.

  Enpä tiennyt että punarkkien “natsia turpaan”-fantasiat ovat edenneet jo tälle asteelle. Kukakohan sitä hoitoa oikein tarvitsee? Ja ei riitä enää avohoito. On kyllä pakkopaidan ja pyöreän pehmustetun huonen paikka kera totaalisen huumevieroituksen.

Comments are closed.