Koti Uutisia Sionismi Hizbollah: Amerikkalaissotilaat poistetaan Lähi-idästä ruumisarkuissa

Hizbollah: Amerikkalaissotilaat poistetaan Lähi-idästä ruumisarkuissa

3

Korruptoituneen sionistipresidentti Donald Trumpin määräämä terrori-isku Irania vastaan myllertää Lähi-idän politiikkaa. Viikonloppuna Irak ilmoitti vaativansa amerikkalaissotilaiden poistamista maasta. Libanonilaisen Hizbollah-vastarintajärjestön viesti amerikkalaisille oli vieläkin suorempi.

Kun amerikkalaisten sotilaiden ja upseerien ruumisarkkujen kuljetus – – takaisin Yhdysvaltoihin alkaa, Trump ja Valkoinen talo tulevat viimein ymmärtämään, että he ovat todellisuudessa hävinneet Lähi-idässä, Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah totesi julkisessa puheessaan.

Hizbollahin uhkaukset otetaan Yhdysvalloissa vakavasti, sillä järjestö on historiansa aikana ajanut niin länsimaalaiset kuin juutalaisetkin miehittäjät ulos Libanonista. Järjestöä pidetäänkin esikuvana kaikille antisionistisille vapausliikkeille.

Nasrallahin mukaan Amerikalle kostaminen on koko Vastarinta-akselin (Iran, Syyria, Hizbollah) yhteinen tehtävä. Kostot voivat kohdistua muun muassa amerikkalaisiin sotilastukikohtiin, laivoihin ja sotilaisiin.

Nasrallah muistutti, että Amerikka suoritti terrori-iskun Israelin puolesta. Hänen mukaansa sionistit olivat itse liian pelkurimaisia iskemään, joten amerikkalaisten täytyi jälleen tehdä likainen työ juutalaisvaltion puolesta.

Hizbollahin kanssa liittoutuneen Iranin puolustusvoimien kenraali Qassim Suleimani murhattiin ohjusiskulla viime perjantaina, kun hän vieraili Irakissa. Suleimani oli Iranin Vallankumouskaartin Quds-erikoisjoukkojen johtaja.

Suleimanin viime vuosien tärkeimpiin saavutuksiin lukeutui Isis-terroristijärjestön murskaaminen Irakissa ja Syyriassa. Vaikka kenraali oli itse shiiamuslimi, oli hän liittoutunut Lähi-idän kristittyjen ja uskonnollisesti sitoutumattomien arabinationalistien kanssa. Heidän yhteinen vihollisensa olivat juutalaisvaltio Israelin, Yhdysvaltojen sekä ääri-islamistien edustamat imperialistiset voimat.

Lähde: PressTV

Lue myös: Trump murhautti Israelin ja Isisin ykkösvihollisen

3 KOMMENTIT

  1. Hyvä! Menee puutavaraa ruumisarkkuhin ja ammuslaatikoihin Suomesta! Vienti vetää!

  2. Iran, Irak, Syyria ja Libanon — noiden maiden kansalaisia on Euroopassa miljoonia ja miljoonia. Suomessakin valtavat määrät. Eiköhän kostoiskuja ala ilmaantua kaupungeissa piakkoin.

  3. Terroristivaltio USA:n sotilaat pääsevätkin nyt vetäytyyn Lähi-idästä jalat edellä ja lappu varpaassa. Donald Trumpin päästä on luvassa 80 miljoonan dollarin palkkio. Eläköön antisionistinen vastarintaliike Hizbollah!

Comments are closed.