Koti Artikkelit Historia Hitlerin Taisteluni-kirja suomeksi Kadulle.comissa!

Hitlerin Taisteluni-kirja suomeksi Kadulle.comissa!

15

Kadulle.com on ottanut myyntiin Adolf Hitlerin Taisteluni-teoksen uuden painoksen! Kansallissosialismin perusteoksen edellinen painos myytiin loppuun jo muutama vuosi sitten, ja nimikettä on kysytty kaupalta säännöllisesti. Osta kirja TÄÄLTÄ.

Uuden painoksen taittoa on parannettu edelliseen nähden, joten lukukokemus on entistä parempi. Tuore versio sisältää myös Hitlerin kirjoittaman esipuheen, jota ei aiemmassa kirjassa ollut.

Hitler kirjoitti Taisteluni-kirjan 1920-luvulla kärsiessään vankeustuomiota poliittisen aktivisminsa vuoksi. Julkaisustaan lähtien teos on ollut myyntimenestys lukemattomissa eri maissa – ei vain valkoisessa lännessä.

Kaksiosaisen kirjan ensimmäinen osa käsittelee Hitlerin henkilökohtaista kasvua hiljaisesta yhteiskunnallisesta tarkkailijasta aktiiviseksi poliittiseksi kamppailijaksi. Toinen osa puolestaan keskittyy tarkemmin ideologisiin ja strategisiin kysymyksiin. Riimuradio on julkaissut teoksen ensimmäisestä osasta myös suomenkielisen äänikirjan, jonka voi kuunnella kokonaisuudessan TÄÄLLÄ.

Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt sata vuotta myöhemmin! Kirjassa Hitler kuvaa kansallissosialismin roolia ainoana vahvana vastavoimana finanssieliitin, sionistien, kulttuurimarxistien ja kommunistien kaappaamalle Euroopalle.

Taisteluni maksaa 45,90 euroa ja sen voi tilata TÄÄLTÄ. Tutustu samalla myös muuhun Kadulle.comin valikoimaan, joka kattaa kaiken urheilusta arkeen, aktivismiin, ravintoon ja kulttuuritaisteluun!

 

Kadulle.com

15 KOMMENTIT

 1. Tätä olen odottanut! Tuo historiallinen merkkiteos kuuluu jokaisen “alan miehen” kirjahyllyyn.

 2. Siistin näköinen kansi! Paljon siistimpi kuin se viimekertainen kultainen teksti.

  • Minusta kultainen on hienompi, mutta hyvä silti että toiseen painokseen tuli uutta ilmettä. Tilattua tuli, vaikka omistankin jo edellisen painoksen. Komea lisä kirjakokoelmaani 🙂

   • Makuasioitahan nämä, mutta minukke tämä kansi viestii että ‘blood against gold’ 🙂

 3. Hyvä etten tilannut englanninkielistä versiota. Niissä tuppaa olemaan ylimääräistä kolmannen osapuolen kommentaaria aivan liikaa.

 4. Hyvä kirja. Suosittelen! Luin jo nuorena miehenä Suolahden kansanopistossa. Oli erään kansallismielisen opettajan jäämistöstä opiston kirjastossa…!

 5. Ei onnistu tilauksen vahvistaminen. “Internal server error”. Monta kertaa jo yrittänyt.

  • Kokeiles hieman myöhemmin uudestaan josko onnistuisi, minulla meni läpi ekalla kerralla.

   • Onnistuihan se lopulta! Koko päivän sai tapella sen kanssa, niin mobiililaitteella kuin pöytäkoneellakin. Muutenkin verkkokauppa tahmasi oudosti koko päivän.

  • Käännöksiä on tiettävästi vain yksi, Hirvensalon tekemä. Erilaisia laitoksia on ainakin 7-8. Hyvä, että taittoa on nyt edellisestä hiottu. Tilattu on.

 6. Huomasin varisten mainostavan tätä ja päädyin sitä kautta ostamaan – hah! No, kunhan posti jaksaa kopioni kantaa niin meikäläisen hyllyä koristaa hieno kirja, joten kiitos mainostajille.

Comments are closed.