Koti Uutisia Hitlerin Taisteluni-kirja suomeksi GreenPilled.comissa

Hitlerin Taisteluni-kirja suomeksi GreenPilled.comissa

8

Puuttuuko kirjahyllystäsi vielä kansallissosialismin perusteos? Ei hätää, sillä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ruotsalainen verkkokauppa GreenPilled.com on ottanut valikoimiinsa kyseisen teoksen suomenkielisen painoksen.

Hitler kirjoitti [i]Taisteluni[/i]-kirjan 1920-luvulla kärsiessään vankeustuomiota poliittisen aktivisminsa vuoksi. Julkaisustaan lähtien teos on ollut myyntimenestys lukemattomissa eri maissa – ei vain valkoisessa lännessä.

Kaksiosaisen kirjan ensimmäinen osa käsittelee Hitlerin henkilökohtaista kasvua hiljaisesta yhteiskunnallisesta tarkkailijasta aktiiviseksi poliittiseksi kamppailijaksi. Toinen osa puolestaan keskittyy tarkemmin ideologisiin ja strategisiin kysymyksiin.

GreenPilled.com myy kaksiosaista kovakantista kirjaa 500 kruunulla, mikä vastaa noin 50 euroa. Asioimalla kaupassa tuet järjestöä ja samalla saat itsellesi laadukkaita tuotteita tai poliittista materiaalia. Linkki kaupan sivuille: https://greenpilled.com/

8 KOMMENTIT

  1. No kerspeles, hyvä etten ehtinyt vielâ paitaa ja tarraa tilailla, pitää pistää samaan pakettiin. Kiitos tiedosta!

      • Kun laitetaan tilausta ja sen yhteydessä osoitteet ja sähköpostit yms, saat sen jälkeen tilausnumeron ruutuun ja heidän IBAN numeron. Sitten vain netti(((pankkiin))) ja uutta maksua ja tilin kohalle toi heidän IBAN ja viestikenttään tilausnumerosi ja sitten maksetaan se 51,03e kun se oli 527 kruunua eilisellä valuuttakurssilla. Sit tulee vahvistus sähköpostiin kolmen päivän sisällä että saaneet maksun ja sit tulee läheisimpään postiisi, näin ymmärsin.

Comments are closed.