Koti Uutisia Kotimaa Hitler-paidasta ahdistunut Julia polyamorisessa suhteessa

Hitler-paidasta ahdistunut Julia polyamorisessa suhteessa

5
Julia Konttila.

Hitler-paidan näkemisestä hyperventilaatiokohtauksen saanut ja päivystykseen sen vuoksi hakeutunut oululainen Julia elää polyamorisessa suhteessa. Hänen parisuhteensa ei siis ole normaali miehen ja naisen välinen suhde, vaan siihen voi liittyä kolmaskin osapuoli.

Julia antoi miehensä (tai ”miehensä”) kanssa viime lokakuussa haastattelun, jossa he ylistivät polyamorista onneaan koko kansalle. ”Saan jakaa arkeni monen ihmisen kanssa ja välittää monesta ihmisestä yhtä aikaa. Se on parasta, että saa rakastaa niin paljon kuin haluaa”, pariskunta kertoi lehdelle.

Ilmeisesti jaettu arki ei ole tuonut ainakaan mielenrauhaa Julialle. Hänellä kun vaikuttaa olevan hankaluuksia nähdä edes paitaa toisen ihmisen päällä.

Yhä useammat liberalismia julistavat ihmiset paljastuvat kerta toisensa jälkeen mielenterveysongelmaisiksi joko oman kertomansa tai oman julkisuuteen antamansa kuvan perusteella. Viime aikoina yhä useammat kansallismieliset ovatkin tuoneet esille näkemystä, jonka mukaan yhteiskunta liikkuu nykyään mielenterveyshäiriöisten ihmisten oikkujen mukaan, ei rationaalisesti ajattelevan massan.

Lähde: Ilta-Sanomat

5 KOMMENTIT

 1. Minä olen sen ikäinen että on olemassa

  1) heteroita ja
  2) homoja/lesboja.

  Jotkut syntyvät epäselvällä sukupuolella varustettuina, mutta heistäkin kyllä saadaan selko. Tunnen tällaisia miehiä ja naisia. Heistä sitten kasvaa joko homoja tai heteroita. Tiedän yhden pojan joka syntyi nk. mikrofalloksen omaavana eli penis oli niin pieni, ettei osattu heti sanoa onko se lain penis vaiko klitoris. Tästä pojasta tuli, muuten, homo. Tunnen myös toinen mikropeniksen kera syntyneen ja hänestä tuli hetero.

  Nyt on kaikenlaisia transformereita ja ties mitä… En tahdo enkä halua edes pysyä perässä näiden idioottien termistöjen kanssa. Päätään on, näet, turha täyttää roskalla.

 2. Täytyy katsoa olisiko jotakin hyvää T-paidan painatuslafkaa. Ennen oli T-paitoja.com tjsp. Tuli tehtyä mahtavia paitoja hirveät läjät, joita sitten jakelin frendeillekin. Oli musajuttuja ja sitten paljon hienoja swastika-designeja. Kevääksi “Aatu”-paita olisi ässä. Vastarinnan vankitukipaita löytyy myös. Se on herättänyt positiivista huomiota, muuten.

 3. Tästä ei hyvesignalointi enää koomisemmaksi mene.

  Voisiko joku toimittaa Julialle tämän:
  “When one thinks of mass murder, Hitler comes to mind. If not Hitler, then Tojo, Stalin, or Mao. Credit is given to the 20th-century totalitarians as the worst species of tyranny to have ever arisen. However, the alarming truth is that Islam has killed more than any of these, and may surpass all of them combined in numbers and cruelty.”

  https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

  https://thedailycoin.org/2018/11/26/the-4-stages-of-islamic-conquest/

Comments are closed.