Koti Uutisia Hitler-kello soi jatkossakin saksalaiskylässä

Hitler-kello soi jatkossakin saksalaiskylässä

9

Pienen Herxheimin kylän kirkonkello Saksassa on herättänyt suuria tunteita niin Saksassa kuin ulkomailla. Syy tunnevyöryyn on se, että kylän kirkonkello on Hitlerin ajoilta ja se, että sitä koristaa hakaristi ja teksti “Kaikki isänmaan puolesta, Adolf Hitler”. Kirkonkellon tuoma kohu sai lopulta paikallisen kirkon ehdottamaan, että kello voitaisiin vaihtaa uuteen. Asiasta pidettiin äänestys seurakuntaneuvostossa, joka päätti pitää kellon kohuista huolimatta.

Seurakuntaneuvoston päätös otettiin vastaan suurella ilolla Herxheimin asukkaiden kesken. Maailmalla vastaanotto oli toki toinen. Muun muassa Suomen Yle korostaa sitä, että kellon alla ja sen soittoon on vihitty ja kastettu useita ihmisiä vuosien varrella.

Kello on peräisin vuodelta 1934 ja se painaa 240 kiloa. Se, että kello jatkaa toimintaansa, tekee siitä harvinaisuuden Saksassa, jossa periaatteessa kaikki Kolmannesta valtakunnasta muistuttava on kiellettyä tai poistetaan näkyvistä.

Lähde: Yle

9 KOMMENTIT

 1. “Neuvosto totesi, että 240-kiloinen kirkonkello säilytetään väkivallan ja epäoikeudenmukaisuuden muistomerkkinä ja se saa kannustaa tuleviakin sukupolvia sovintoon.”

  Pieni lisäys vain 😉

  • Mukava lisäys. Pointti vain jäi epäselväksi 😀 Tuonkin toteamuksen “ympäripyöreydessään” voi ymmärtää, ihan kuten kukin tykönään haluaa 🙂

   Itse koin toteamuksen näin: Kirkonkello, jossa kielletty hakaristi, olkoot muistona globaalin rahaeliitin agressiolle, joka kohdistui Saksaan. Yhteen hiileen puhaltava saksan kansa oli liiaan suuri uhka, joten koko aate tuli kieltää ja merkit ja tunnukset kriminalisoida. Kirkonkello symbolisoi Saksan riistettyä suuruutta ja tulevat sukupolvet pyrkikööt palauttamaan menneen loiston.

   Niin…neuvoston toteamus on pohjimmiltaan melko abstraktia höpinää 🙂

  • Kerropas jutku, että mitä oikeudenmukaista nykyisessä “demokratiassa” on? Väkivalta, pelottelu ja painostus ovat edelleen hallinnan väline ympäri maailmaa. Tämän kellon jääminen torniin ärsyttää erityisesti juutalaisia, jotka ovat elämän tehtäväkseen ottaneet eurooppalaisten valkoisten tuhoamisen. Näin oli myös ennen Hitleriä ja kolmatta valtakuntaa. Juutalaisilla näyttänee olevan jokin erityisen suuri viha nimenomaan saksalaisia kohtaan, ilmeisesti valkoisen rodun ylivertaisuus jutkuja suututtaakin. Päivä koittaa, kun raha menettää arvonsa, mitäs sitten ajattelitte?

   • Juutalaisten viha saksalaisia ja ylipäätään eurooppalaisia kohtaan juontuu jo Raamatun ajoista kun nefilien tai muuten vain rotusekoittuneiden tai saatanan siitoksen tulokset eli kanaanilaiset edomiitit kateudessaan vihasivat puhdasrotuisia Israelilaisia eli arjalaisia. Kateus oli niin suurta, että he halusivat kaapata tuon valitun identiteetin. Siitä johtui jumalallinen määräys israelilaisille hävittää edomilaiset jo silloin etteivät he pääsisi niskan päälle orjuuttamaan velalla kuten nykyään on tapahtunut. Mutta valitettavasti arjalaisille tyypillinen kiltteys kostautui kun kuningas Hyrcanus yritti käännyyttää heitä.

    https://aryanisrael.wordpress.com/2013/12/29/who-are-the-jews/

    https://www.youtube.com/watch?v=-qJbQjYdSZo

 2. Ja miksi ei soisi? Eihän kello ole tehnyt kenellekkään mitään pahaa. Ja juutalaisten on turha muuta väittää. On hienoa että kyläläiset olivat yksituumaisia puolustessaan kelloa. Sillä jos kaikki historia revitään alas, mitä meille jää? Väärenetty historia.

  Toivottavasti kello siunaa monia kastettuja ja vihittyjä pareja, isänmaan nimeen. Harmi, kun tuon olisi tiennyt olisi esim. voinut tuola mennä naimisiin.

 3. Onhan Venäjällä vielä tietääkseni Leninin Mauseleumi paikoillaan ja raato kans. Kello on rautaa ja koska se on valmistettu aikoina, jolloin valkoisen miehen ja naisen ei tarvinnut hävetä olemassaoloaan tai kartuttaa juutalaisten loisten eli koronkiskureiden kredit-puolta, niin etteivät nuo “kurjat” eivät paskalle taipuneet.
  Tämä eurooppalainen mätäpesäke eli EU ei ole tuominnut pierullakaan Josif Stalinin tekemiä kansanmurhia ja ihmisoikeusrikkomuksia, jotka hakevat vertaansa mistään muusta poliittisesta liikkeestä. Ainoat, jotka ovat saaneet Stalinin “selän” näkymään ovat hekin kommunistisia diktatuurimaita, joissa mielivaltaisesti tapettujen viattomien ihmisten määrä ulottuisi taivaisiin, jos ne kaikki kerättäisiin yhteen kasaan. Ja kuinka ollakaan? Noissa “iltamissa” punatähtiesiintyjinä ovat olleet uskolliset juutalaiset murhamiehet, jotka ovat saaneet toteuttaa vapaasti ainakin Euroopassa kristittyjen tuhoamista. Näin goyimina minun on pakko jättää arvioimatta vaston parempaa tietoani siitä, että kumpi loppujenlopuksi on hauskempaa? Koronkiskonta vai valkoisen rodun enimmäkseen kristittyyn etniseen ryhmään tuolloin maailman aikaan kuuluvia ihmisiä. Naisia, lapsia, vanhuksia, miehiä, koskapa ovat kuulemma saastaisia. Vahinko, ettei “saastaisuus” ole koskaan ollut rahojemme ja omaisuutemme “parempaan talteen ottamisen tiellä vaan aivan kuten Harakallekin. Kaikki kelpaa mikä kiiltää.

 4. Vielä kun hommaavat kanttorin joka osaa vetäistâ sillä joka aamu “Die Fahne Hogh” niin sitten on asiat kohdallaan ainakin yhdessä seurakunnassa.

Comments are closed.