Koti Uutisia Historiaksi naamioitu holokaustifiktio rantautui Suomeen

Historiaksi naamioitu holokaustifiktio rantautui Suomeen

14

Viihdeuutiset

Yleisradio julkaisi pitkän uutisen tulevasta kirjasta, jossa “natsien” väitetään teurastaneen ihmisiä keskitysleirillä Suomessa. Väitteiden tueksi ei kuitenkaan ole tieteellisiä todisteita.

Uutinen perustui pian julkaistavaan Valvojana naisten erityistyöleirillä -kirjaan, jonka on kirjoittanut Risto Joutjärvi. Joutjärvi kirjoittaa äidistään, joka hänen mukaansa palkattiin 22-vuotiaana naisten työleirille valvojan tehtäviin.

Yleisradio antaa runsaasti palstatilaa Joutjärven väitteille, jotka ovat hämmästyttäneet jo myös akateemisia historiantutkijoita. Joutjärven mukaan Suomesta lähetettiin Saksaan paljon enemmän juutalaisia kuin on aiemmin luultu. Joutjärvi kertoo, että Heinävedeltäkin lähetettiin juutalaisia Manner-Eurooppaan asti tapettaviksi; “riitti että oli juutalaista sukuperää tai ollut naimisissa juutalaisen kanssa”.

Joutjärven mukaan juutalaisten, mustalaisten, kommunistien ja prostituoitujen kohtalo Suomessa oli luultua pahempi.
Risto Joutjärven mukaan juutalaisten, mustalaisten, kommunistien ja prostituoitujen kohtalo Suomessa oli luultua pahempi sota-aikana.

Vaikka Yleisradio myöntää pitkän artikkelin loppumetreillä, ettei Joutjärvellä ole mitään näyttöä väitteidensä todistamiseksi, tekee tunteisiin vetoava artikkeli tehtävänsä. Kansalaisia muistutetaan jälleen kerran siitä, kuinka tuomittavaa ja pahaa kansallismielisyys on:

“Leirin johtaja oli käynyt koulutuksensa Saksassa ja käyttäytyi sen mukaisesti.

– Johtaja oli sadisti. Hän sanoi, ettei yhteiskunnan pohjasakka tarvitse mitään. Hän oli sitä mieltä, että kaikki joutaisivat Saksaan leireille ja siellä heidät olisi jo tapettu. Johtaja palvoi Hitleriä ja huuteli teltassa “Heil Hitler” -tervehdyksiä.

[…]

– Leirin lähellä oli puu, jota sanottiin veripuuksi. Leiriläiset olivat nähneet, kuinka siellä oli ammuttu raskaana ollut nainen ja lapsi oli otettu ulos ja isketty puuhun. Päiväkirjan mukaan johtaja myös kidutti raskaana olleita naisia. Erästä naista hän juoksutti niin, että tälle tuli keskenmeno.”

Joutjärvi kertoo, että hänen äitinsä yritettiin tappaa useaan otteeseen sadistisen “natsin” johtamalla leirillä, mutta sankarilliset mustalaiset pelastivat äidin joka kerta varmalta kuolemalta.

Oikeus- ja hallintohistorian dosentti Lars Westerlundin mukaan kukaan ei ole Suomessa aiemmin kuullutkaan Heinävedellä sijainneesta keskitysleiristä. Yleisradio lisäsi asiantuntijan lyhyen haastattelun vasta jälkeenpäin artikkelin loppuun, jottei menettäisi täydellisesti uskottavuuttaan lukijoiden silmissä.

Joutjärven mukaan Suomen mystisillä keskitysleireillä kohdeltiin erityisen huonosti juutalaisia. Leirien olemassaolosta tai niihin kuljetetuista juutalaisista ei ole ainuttakaan merkintää historiallisissa asiakirjoissa. Tämä ei tietenkään ole aiemminkaan estänyt juutalaisia ja vasemmistolaisia sepittämästä mielikuvituksellisia tarinoita “natsien” hirmuteoista toisessa maailmansodassa.

 


Video: lukemattomat juutalaiset ovat rikastuneet valehtelemalla kokemuksistaan toisessa maailmansodassa.

 

Vuosi sitten kirjailija Misha Defonseca määrättiin oikeudessa maksamaan korvauksia keksimästään holokaustitarinasta, jota hän oli väittänyt todeksi. Defonsecan kirja kertoi juutalaisesta “holokaustiselviytyjästä”, jonka susilauma kasvatti. Holokaustisadusta ohjattiin jopa elokuva ennen kuin se viimein paljastui valheeksi. Kukaan ei ollut uskaltanut kyseenalaistaa naurettavaa tarinaa susilauman kasvattamasta lapsesta, sillä lapsi oli juutalainen “holokaustiselviytyjä”.

Klassisia holokaustitarinoita ovat myös “silminnäkijöiden” kertomukset juutalaisia surmanneista tyhjiöpumpuista, sähkö- ja happokylvyistä, pienistä ydinpommeista, tarkka-ammuntaa harjoitelleista Hitler-nuorista, mekaanisista aivonmurskaajista, liukuhihnoista, kaasukammioista ja niin edelleen. Juutalaiset “silminnäkijät” ovat jopa kertoneet, että saksalaiset harvensivat Jumalan valittua kansaa pakottamalla nämä kiipeämään puuhun ja tämän jälkeen kaatamalla puun. Tyhjentävä lista juutalaisten kertomista holokaustivalheista löytyy artikkelista “The Value of Testimony and Confessions Concerning the Holocaust”.

holokaustikarhu
The New York Timesin haastatteleman “silminnäkijän” mukaan juutalaisia murhattiin myös syöttämällä näitä karhuille ja kotkille. On epäselvää, liittyykö kuvan karhu tapaukseen.

 

Lue myös:

Holokausti – uusi uskonto
Suomalaisohjaaja vertaa holokaustin kyseenalaistamista lapsipornoon
Holokaustikuvasta paljastui huijaus
Horst Mahlerin perintö

Aiheesta muualla: Kiista ”holokaustin” todenperäisyydestä

14 KOMMENTIT

 1. Oy vey! Heinäveden perinteinen juutalaisyhteisö – tuo Etelä-Savon älymystö – tuhottiin historian karmeimmassa joukkomurhassa! Emme saa unohtaa 6 000 000 000 000 000 000! Hienoa, että Joutjärvi toi nämä rikokset viimein julki!

  • Todellista holokaustia [=kaikki poltetaan] alkaa tässä jo vallan toivoa useidenkin vähemmistöjemme piiriin sovellettavaksi.

 2. Muistakaamme että ne n. tusina jutkua jotka ValPo -oikeasti- luovutti Gestapolle Virossa olivat kaikki saaneet turvapaikan Suomesta ja hyväksikäyttivät Suomen jalomielisyyttä vakoilemalla Neuvostoliiton piikkiin. Tosin näistäkin puhtaista pulmusista Lipponen pyysi virallisesti anteeksi…

  • Saksanjuutalainen Perse Lip-Ponen tahtoi jokaiseen Suomen kouluun “holokausti”-valhekirjan “Jotta emme koskaan unohtaisi”.

   Saksanjuutalainen Lip-Ponen myös nosti tässä vuotena eräänä yhden miehen konsulttifirmastaan 300 000 € liksaa. Ei, et lukenut väärin. Pitääköhän Perse Lip-Posen ilmoittaa esim. Kelalle noita tuloja, sillä hän saa myös ministerineläkettä n. 10 000 € kuukaudessa. Esim. parantumattomasti sairaat saavat tuon kymppitonnin vuodessa.

   Eiköhän tämäkin maa ole jo tuhoon tuomittu.

   Mannetkin uskovat noihin “holokausti”-valheisiin. Täytynyt jonkun lukea heille Jewipediasta tuo artikkeli, jonka mukaan “300 mustalaista teloitettiin” Suomessakin. Itsehän mannet eivät lukea osaa, joten jonkun heille täytyy “faktoja” kuiskutella korvaan. Varmaan sama taho, joka heille on moraalisäännöt ja tavat opettanut myös. Kyllähän sodan ja poikkeustilan aikana rikolliset — joita suurin osa mustalaisista on — täytyy laittaa internointileirille, etteivät ryöstele autioiksi jääneitä kiinteistöjä ymv. Sodan aikana kaikkialla toimitaan näin: jenkit laittoivat amerikansaksalaisia ja -japanilaisia internointi- l. keskitysleirille toisen maailmansodan aikana yhtälailla.

   Mustalaisista on, kuulemma, 78 % työttöminä. Muistakaa tässä toki että Suomessa tilastoja siistitään poistamalla opiskelijat, äitiyslomalaiset, sairaat ja tarpeeksi pitkään työttöminä olleet(!) tilastoja likaamasta. Taitaa se todellinen lukema siis olla lähempänä sataa, kuten somaleillakin, joista uroksista 60 % työttöminä ja naaraista 100 %. 12 % manneista myöskin syyllistynyt viharikokseen valkoisia kohtaan, vaikkei näitä värivammaisia toki laiteta kovemmalle tuomiolle sen motiivin takia.

 3. Tuon artikkelin “valittua kansaa” kohdan saisi kyllä laittaa lainausmerkkeihin.

 4. Kyllä näitä jutkujen valheita riittää. Oikeasti saksalaiset nauttivat Suomessa kunnioitusta mm. auttamalla kantaväestöä. Kantaväestön lapset saivat ruokaa muuten vähenneeseen tarpeeseen. Saksalaiset toivat viljaa Suomeen. On roskapuhetta jostakin suomalaisten alistamisesta. Saksalainen sotilas jos esim. ryösti suomalaiselta niin sotilas sai ankaran rangaistuksen.

  • Missä ovat kaikki TODELLISET, konkreettiset todisteet tästä väitetystä “holokaustista”?

 5. Ensin olin vähän negatiivisella mielellä kun aloin lukemaan tätä juttua, mutta sitten kun tulin kohtaan “sankarilliset mustalaiset” alkoi minua jo hymyilyttämään… 😀

  • ”Leirin johtaja oli käynyt koulutuksensa Saksassa ja käyttäytyi sen mukaisesti.

   – Johtaja oli sadisti. Hän sanoi, ettei yhteiskunnan pohjasakka tarvitse mitään. Hän oli sitä mieltä, että kaikki joutaisivat Saksaan leireille ja siellä heidät olisi jo tapettu. Johtaja palvoi Hitleriä ja huuteli teltassa ”Heil Hitler” -tervehdyksiä.

   – Leirin lähellä oli puu, jota sanottiin veripuuksi. Leiriläiset olivat nähneet, kuinka siellä oli ammuttu raskaana ollut nainen ja lapsi oli otettu ulos ja isketty puuhun. Päiväkirjan mukaan johtaja myös kidutti raskaana olleita naisia. Erästä naista hän juoksutti niin, että tälle tuli keskenmeno.”

   Joutjärvi kertoo, että hänen äitinsä yritettiin tappaa useaan otteeseen sadistisen ”natsin” johtamalla leirillä, mutta sankarilliset mustalaiset pelastivat äidin joka kerta varmalta kuolemalta.

   ————————————————————-

   Kyllä on kovaa tekstiä. Jää Pertsa Reponenkin kakkoseksi, sano!

   Sankar’mustalaiset on niin kova juttu, että tästä kannattaa tehdä elokuva meidän veronmaksajien rahoilla! Antti “Juha Jokisen poika” Jokinen voi ohjata, sillä Renny taitaa pyyhkiä pölyjä jonkun autotallista Hollywood Hillseillä. Näyttelijöiksi koko Putous-kaarti. Eli paljon hinttejä, lesboja ja ties mitä vaakakapinnallisia ja muita sairaita yksilöitä. Rainan kohokohdassa Risto Joutjärven äiti saa keskenmenon ja pikku-Risto isketään Rambo-puukolla puun kylkeen. Hän kuitenkin nappaa pienillä, limaisilla sikiönkäsillään kahvaan ja tempaisee veitsen irti rinnastaan ja puusta, tipahtaen samalla maahan vaaleanpunaisena myttynä, valuen ensin limavanaa jättäen hitaasti puunrunkoa pitkin alas.

   Cameo-rooleissa nähdään maamme eturivin juutalaisia, mm. Anne Berner, Ben Zyklon-B-wicz, Ruben “Kökkötraktori” Stiller, Suvi “Ensaahenkee!” Auvinen jne.

 6. Pitää huomioida tässäkin asiassa jos kirjaa ei ole lukenut niin romanit luokiteltiin sota-aikana eri kastiin ja ihmisarvo oli mitä oli ja he puolustivat kirjassakin itseään kun tiesivät leirin johtajan syyttävän heitä kaikesta tapahtuneesta. Kuka heittää ensimmäisen kiven? Kirjassa on asioita joita joku on muunnellut mediaan ja mm. somessa mieleisekseen. Lukekaa kirja niin asiakin valottuu lukijallekin paremmin. Tapahtumia ei varmaan leirin sisällä tiedä kuin siellä ollut. Kävikö joku muu leirillä katsomassa paitsi ministeriön tarkastajat. Uskoisin, että saksalaiset joita kävi tietäisivät, mutta kuka on hengissä vielä? Kuka todellisuudessa vastasi Suomi vai Saksa, Johtajan ajattelun mukaan vain Saksa, jolla oli vankka käsitys kuka voittaa sodan, sen käsityksen sain minä. Hyvin kirjoitettu kertomus asiasta ei ollenkaan romaanin muodossa, hienoa että joku edes kirjoittaa, kuin tutkijat ns.virallisista papereista, joita on hävityksen jäljiltä enää jäljellä.

 7. Tuntuu erittäinkin rasistiselta koko sivu. Oikeus- ja hallintohistorian dosentti Lars Westerlundin mukaan kukaan ei ole Suomessa aiemmin kuullutkaan Heinävedellä sijainneesta Naisten erityistyöleiristä. Ehkä johtuu siitä, että tiedot ovat jostakin muista lähteistä ns. Virallisista. Osa kylästä on tämän tiennyt aina ja samassa myös siellä olleen venäläisen vankileirin. Naisleirin muuttaessa Siilinjärvelle ja sitten Lapinlahdelle tuli hetkeksi tilalle nämä venäläiset sotavangit. Ihmettelen tutkijan mielipidettä, joka on todistettu Heinäveden Pölläkässä olleeksi kuin muutkin leirit. Taitaa tutkija olla väärillä jäljillä asioista. Ehkäpä tarkin luku lähentelee jo 25 leiriä. Suuri on ihmetys ja juuri näihin pitäisi kansalaisen luottaa. Kirjan kun luin ja katselin useita sivuja aiheesta, mihin kansalaiset voivat luottaa jos tutkijat kirjoittavat leväperäisesti. Jos olisin kirjoittaja niin koskaan papereita/arkistoja en antaisi tutkijoille.

 8. Nyt on helppo huudella ja syytellä “holokaustista”, kun kaikki asianosaiset alkavat olla haudanlevossa ja eivät pysty puolustautumaan. Missä on kunnioitus kuolleita kohtaan?

Comments are closed.