Koti Artikkelit Maailmankatsomus Hirmuhallitsijoiden käsikirja

Hirmuhallitsijoiden käsikirja

4

National Geographic -kanavalta tuli dokumenttisarja Hirmuhallitsijoiden käsikirja. Vähemmän yllättävä fakta lienee, että sarjassa hirmuhallitsijoiksi julistetut ovat niitä, jotka ovat olleet USA:n vihollisia.

Mielenkiintoista sarjassa on kuitenkin sen määritelmä hirmuhallitsijasta: hirmuhallitsija käyttää propagandaa ja väkivaltaa, kontrolloi salaista (poliittista) poliisia ja eliittiä sekä luo terroria ja oikeita tai olemattomia vihollisia. Aivan kuin tätä tyyliä käytettäisiin muuallakin kuin sarjan nimeämissä valtioissa.

Propaganda

Hirmuhallitsijan määritelmistä yksi on propagandan käyttö. Propagandaa on esimerkiksi se, kun tietyistä aiheista kerrotaan vain yksipuolista tietoa tai kun ympäröivä yhteiskunta sensuroi tietoa, jonka ei haluta tulevan esille. Propagandaa on myös tietoinen valehtelu tai jonkin tietyn asian liiallinen korostaminen, vaikkei asia itsessään olisi niin merkittävä. Lisäksi viihdekulttuuri voi luoda propagandaa mielikuvien kautta.

Kun media siis puhuu maahanmuutosta ja homokulttuurista ainoastaan positiiviseen sävyyn unohtaen negatiiviset puolet, mitä se on? Kun media lobbaa “vihapuhe”-termiä ajaakseen sensuurilakeja ja -käytäntöjä, mistä siinä on kyse? Kun hallitus tietoisesti valehtelee tietyistä aiheista lobatakseen jotain tulevaa asiaa – kuten sotaa toisella puolella maailmaa, kuten USA:n hallitus jatkuvasti tekee – mitä se merkitsee? Entä kun viihdekulttuuri mainostaa huumeiden olevan suorastaan positiivinen asia ja ainut tapa elää “täyttä elämää”, mitä se tarkoittaa?

Onneksi elämme “propagandasta vapaassa demokratiassa”, jossa luetellut asiat eivät ole ongelma. Tai niin meille ainakin väitetään.

Väkivalta

Yksi hirmuhallitsijan määritelmistä on väkivallan käyttö poliittisia vastustajia kohtaan. Jos hallitus esimerkiksi katsoo poliisiväkivaltaa sormien läpi median hyväksyessä sen tai jopa kannustaessa siihen, täyttänee tämä hirmuhallitsijan tunnusmerkistön tässä aiheessa.

Kun pohjoismaalainen kansallissosialisti siis järjestää mielenosoituksen teemalla “Rikollisia vallanpitäjiä vastaan” ja poliisi päättää jo etukäteen pidättää marssijat osallistumisen vuoksi ja pahoinpitelee näitä suorittaessaan tehtäväänsä, mitä se on? Kun sama kansallissosialisti jakaa lentolehtisiä ja poliisi kerta toisensa jälkeen tulee paikalle joko pahoinpitelemään tai pidättämään tämän tekaistujen syiden varjolla, mistä siinä on kyse?

Onneksi elämme demokratiassa, jossa kaikilla on oikeus poliittiseen vaikuttamiseen eikä poliisiväkivalta ole osa todellisuuttamme. Vai elämmekö?

Salaisen poliisin kontrollointi

Meillä ei Suomessa toistaiseksi ole varsinaista salaista poliisia, mutta Supo lobbaa kovalla kädellä lakeja, jotka mahdollistaisivat sen muuttumisen enemmän agenttityyppiseksi organisaatioksi. Supo on julkisesti myöntänyt, ettei sen tehtäviin kuulu poliittisten puolueiden valvominen. Mistä tämä kertoo? Supo ei valvo puolueita, jotka ovat potentiaalisimpia valtiollisten salaisuuksien vuotajia. Sen sijaan se valvoo poliittisia oppositioryhmiä ja ahdistelee näiden jäseniä ja tukijoita.

Kun hyvää tahtova kansalainen siis lahjoittaa vaatteita ja leluja Suomalaisavulle, joka jakaa ne eteenpäin vähävaraisille suomalaisperheille, ja lahjoittaja saa tästä hyvästä suojelupoliisin visiitille, voiko tässä jo puhua tökeröstä poliittisesti motivoituneesta ahdistelusta? Näin on käynyt jo, ja tulee varmasti käymään jatkossakin.

Entä kun poliisin ylin johto on enemmän huolissaan poliittisesta oppositiojärjestöstä kuin omiin riveihinsä asti yltävästä huumekaupasta, voiko tätä pitää selvänä kannanottona siitä, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei?

Kuten meille kuitenkin kerrotaan, elämme demokratiassa, jossa kaikilla on oikeus poliittiseen toimintaan eikä poliisi häiritse ihmisiä poliittisten näkemysten vuoksi.

Eliitin kontrollointi

Jos menestynyt urheilija sanoo jotain poliittisesti epäkorrektia, unohdetaan hänen urheilumenestyksensä siihen paikkaan, ja hänellä on jatkossa edessä kisajärjestäjien boikotti. Jos menestynyt artisti tekee saman, on edessä musiikillisten saavutusten unohtaminen ja boikotti. Jos menestynyt liikemies tekee tämän, pyritään hänen bisneksensä tuhoamaan, vaikka se tarkoittaisi kaikkien hänen työntekijöidensä työttömäksi jäämistä.

Poliittisesti epäkorrekteilla ei ole edes mahdollisuutta päästä osaksi eliittiä, vaikka heillä olisi minkälaisia henkilökohtaisia kykyjä. Eliittiä kontrolloidaan siis jo pelkällä pelolla elämäntyön tuhoamisesta. Tämä siitäkin huolimatta, että elämme mukamas maailmassa, jossa kaikilla on mahdollisuus menestyä.

Terrorin luonti

Kun Euroopassa on viime vuosina tapahtunut terrori-iskuja, ovat niiden tekijöinä olleet “pakolaiset”, jotka ovat tulleet maanosaan epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Tämä politiikka siis luo terroria, jossa uhreina ovat satunnaiset vastaantulijat. Terrori ei siis uhkaa tyranneja. Se antaa kuitenkin hyvän tekosyyn luoda poliisivaltiota, jossa jokainen kansalainen nähdään potentiaalisena rikollisena.

Tyrannit siis luovat tietoisesti terrorismiin johtavat olosuhteet, jotta he voivat lobata lisää lakeja sen sijaan, että he korjaisivat ongelman.

Vihollisen luonti

Sionisti Donald Trumpin johtama USA on etenkin viime aikoina pyrkinyt aggressiivisesti luomaan vihollisia vahvistaakseen asemiaan niillä alueilla, jotka ovat amerikkalaisen imperiumin määräysvallan alla. Kauppasodat ja aggressiivinen Naton budjetin lisääminen ovat tyrannivaltion tapa ylläpitää asemiaan maailman johtavana valtiona.

Vaikka elämme “vapaassa maailmassa”, on USA:n taloudellisen mahdin ohi meneminen rikos, jota ei sulateta. Tämän vuoksi se luo muista talousmahdeista vihollisen, jota tarvittaessa uhkaillaan sotilaallisesti terrorijärjestö Naton avulla. Todellisiksi kärsijöiksi tässä joutuvat tavallisten ihmisten massat, joilla ei ole mitään tekemistä maailman valtapolitiikan kanssa.

Vaikka virallisen tarinan mukaan emme elä hirmuhallitsijoiden alla, toimivat omat yhteiskuntamme juuri kuten meille opetetaan diktatuurien toimivan. Olemmeko siis todella vapaita vai olemmeko tyrannien uhreja?

 

Jesse Torniainen

4 KOMMENTIT

  1. Erittäin hyvä artikkeli Torniaiselta jälleen! “hirmuhallitsija käyttää propagandaa ja väkivaltaa, kontrolloi salaista (poliittista) poliisia ja eliittiä sekä luo terroria ja oikeita tai olemattomia vihollisia.” Tuohan pätee Suomen globalistihallitukseen ja finanssieliittiin ihan täysin.

  2. Hyvä artikkeli. Tässä voi vaan ihmetellä, että meitä väitetään totalitarisiksi ja kamaliksi ihmisiksi. Kansallissosialisti on kuin musta vaate terminä. Mielestäni nykydemokratia ja “vapaa” maailma tulisi leimata samanlaiseksi, kuin kansallissosialismi 1945 jälkeen.

    Nykyään jos sanot, että lgbtqjdysapache -liike on haitallinen, olisi sama kuin murhaisit ihmisiä vapaa-ajalla. Nykyään on hyväksyttävää tunkea piriä hanuriin ja tämä pitäisi olla normaalia?

  3. Hyvä kirjoitus, joka jää turhien ennakkoluulojen ja pelottelutaktiikan takia monelta sellaiselta lukematta joka syvästi periaattteellisella ja aktiivisellakin toiminnalla toimii kansallismielisten joukoissa ja vastustaa siinä samassa korruptiojärjestön EU:n ylivaltaa ja epädemokraattisia toimintamalleja, jolla se kaventaa tai pyrkii tukehduttamaan kokonaan sananvapautta, kokoontumisvapautta, mielenilmaisuja, jotka perustuslailla on turvattu Suomen kansalaiselle ja kirsikkana kakun päällä vastustaa haittamaahanmuuttoa ja sitä kautta ymmärtäen sen mikä on se lopullinen seuraus ja tarkoitusperä globalistien härkäpäisellä haitta-pakolaisvyöryn “ajamisella kuin käärmettä piippuun” Euroopan kansakuntien jo viimeinkin herätessä siihen kylmään ja kylmäävään todellisuuteen mitä tuo hulluus tuo tullessaan kanta-asukkaille yhä kasvavana rikollisuutena ja katuturvallisuuden luhistumisena poliisien seuratessa katseellä vierestä ja sen tehdessä kaiken “väärinpäin” suosien raiskaajia, murhaajia, ryöstäjiä ja valkoisen rodun häpäisijöitä ja rankaisevan rikosten uhreiksi joutuneita valkoisia yhteiskunnan vielä kaataessa vielä loputkin paskat päälle syyllistämällä heidät kohtaamalleen irvokkalle vääryydelle niin kuin nämä olisivat voineet siihen mitenkään vaikuttaa muutoin kuin kuolemalla kokonaan pois tästä maailmasta ennen kuin koko “humanitäärinen katastrofi” edes alkoi v. 2015 kellontarkasti globalisti pyöveleiden suunnitelmien mukaisesti.

Comments are closed.