Koti Artikkelit Heräävä Suomi

Heräävä Suomi

18
Tulevan kuusamolaisen pakolaiskeskuksen ikkunat rikottiin hiljattain protestiksi.
Tulevan kuusamolaisen pakolaiskeskuksen ikkunat rikottiin hiljattain protestiksi.

Viimeisen parin kuukauden aikana suomalaiset ovat siirtyneet yhä useammin sanoista tekoihin maahanmuuttoon liittyvissä asioissa. On järjestetty mielenosoituksia ja erilaisia tempauksia ympäri Suomen useissa eri kaupungeissa.

Valtamedia on myös raportoinut lakiteknillisesti hieman kyseenalaisemmista tavoista, joilla paikalliset ovat ilmoittaneet mielipiteensä “pakolaisia” auttaville henkilöille ja muille taudin oireille. Suurimmat mielenosoitukset ovat keränneet satoja osallistujia, vaikka niitä on järjestetty pikkukaupungeissa ja jopa samaan aikaan eri kaupungeissa. Suomalaisen tempaus- ja mielenosoituskulttuurin huomioiden tämä on merkittävää ja luonnollisesti positiivista kehitystä.

Tämä ei ole mitenkään yllättävää, kun ottaa huomioon sen, että Internetissä on möykätty jo viimeiset kymmenen vuotta ja vaadittu päitä vadille ilman, että juuri kukaan on kuitenkaan järjestänyt minkäänlaista varsinaista toimintaa. Touhu alkaa kuitenkin olla siinä pisteessä, että ihmiset ymmärtävät yhä useammin, ettei muutosta tule kotitietokoneen takaa vaan se vaatii ihan oikeata fyysistä toimintaa. Perussuomalaisten hallitusfarssi lienee omiaan edesauttamaan tätä, kun “vaihtoehto” sylkäisi äänestäjiensä kasvoille.

Mutta. En nyt haluaisi olla ilonpilaaja, mutta minun on pakko tuoda esille hieman toisenlaistakin näkökulmaa. Yksittäisen “pakolaista” auttavan ihmisen uhkaileminen, yksittäinen mustan pojan mukiloiminen, yksittäinen tempaus tai edes yksittäinen mielenosoitus eivät vaikuta kuin korkeintaan hyvin lyhyellä aikavälillä paikallisesti. Se ei kuitenkaan ratkaise suurempia ongelmia, kuten pankkiirien valtaa, maanpetturipoliitikkoja tai käynnissä olevaa kansanmurhaa. Rikas eliitti hallitsee edelleen, poliitikot myyvät maatamme yhä ja ei-valkoisia saapuu vieläkin maahan ovista ja ikkunoista.

Järjestetyissä mielenosoituksissa on ollut yleensä paikalla hyvinkin sekalainen seurakunta. Jotkin osallistujat ovat julkaisseet jälkeenpäin kommentteja, joissa pilkataan muita samaan tapahtumaan osallistuneita. Tämä johtuu siitä, ettei henkilö jaa sataprosenttisesti toisen näkemyksiä. Mielenosoitusten rintama ei siis ole yhtenäinen edes maahanmuuttoasiassa, saati että se olisi yhtenäinen vielä laajemmassa kuvassa. Epäyhtenäinen rintama kykenee siis korkeintaan pieneen jarrutukseen, muttei palauttamaan maata takaisin suomalaisten hallintaan. Hajanaisen rintaman sijasta yhtenäinen rintama kykenee paljon suurempiin tekoihin vähemmillä resursseilla. Ainoastaan yhtenäinen rintama kykenee murtamaan ketjut, jotka on lukittu pohjoismaisten kansojen ympärille.

haastattelu_kuvitus

Sen sijaan, että pyrimme jarruttelemaan vääjäämättä edessä olevaa kohtaloamme, tulisi meidän vapauttaa koko Pohjola sionistien kahleista. Oireisiin pureutuminen ei pitkällä aikavälillä pelasta kansaa. Meidän tulee tuhota itse tauti. Voidaksemme saavuttaa tämän tavoitteen tulee vastarinnan olla järjestelmällistä, organisoitua, jatkuvaa ja kasvavaa. Vastarintaa tulee suorittaa usealla rintamalla ainoastaan yksi tavoite tähtäimessä: vallankumous.

Koska ajat ovat hyvin radikaalit, myös vapauden saavuttaminen vaatii radikaalia asennetta ihmisiltä. Anteeksipyytely ja selittely, jota monet “maltilliset” kansallismieliset harrastavat, ei auta meitä yhtään. Vihollinen ei pyytele anteeksi tai selittele toimiaan, joten miksi pitäisi meidänkään? Kuinka moni todellinen muutosvoima maailmanhistoriassa on hävennyt näkemyksiään? Kuka haluaa seistä sellaisen joukon takana, joka ei ole itsekään oikein varma siitä, mitä mieltä se on asioista? Kuka voi luottaa liikkeeseen, jota vastapuolet kykenevät ohjailemaan miten sattuu? En minä ainakaan.

Kuten kerroin, ei yksittäinen tempaus vaikuta kuin hetkellisesti. Jos kuitenkin toimit jatkuvalla syötöllä yhden lipun alla, on jokaisella tapahtumalla jo huomattavasti enemmän merkitystä. Pitkällä aikavälillä se tulee kasvattamaan yhtenäisen ihmismassan, joka muuttaa historiamme kulkua.

Pidän joka tapauksessa viimeaikaista kehitystä mielenkiintoisena ja positiivisena. Toivon, että kehityskulku jatkuu ja muuttuu lopulta vallankumoukselliseksi voimaksi. Tämä on se, mitä Vastarintaliike tekee ja on tehnyt jo vuosia ennen viimeaikaisia muutoksia politiikassamme. Vallankumous ei tule tapahtumaan yhdessä yössä – tai edes vuodessa. Jokainen ihminen voi kuitenkin omalla osallaan olla vaikuttamassa sen toteutumiseen.

Levittämällä tietoutta liikkeestämme ja aatteestamme Internetissä, kaduilla, työpaikoilla tai vaikkapa perheen keskuudessa olet sytyttämässä liekkiä, joka tulee vielä roihuamaan lujemmin kuin kukaan osaa kuvitellakaan. Toimimalla päivittäin pohjoismaisen vapautuksen puolesta tulet olemaan yksi heistä, joiden vaivannäkö ja uhrautuminen pelasti rotumme.

Jos janoat toimintaa, liity Vastarintaliikkeeseen: vastarinta.com/vastarintaliike/aktivoidu/
Jokainen voi myös tulostaa ja levittää materiaaliamme DIY-sivun kautta: vastarinta.com/diy/

 

Jesse Torniainen

Lue myös: Pohjoismaalainen herää!

18 KOMMENTIT

 1. Mikä artikkelin sisältö ja takoitus oli? Lyhennettynä “pienet teot ei ratkaise”, “jos ei olla samaa mieltä kaikesta niin ihan turha yrittää”.
  Ihmisten mielipiteet muuttuvat hyvin lyhyessä ajassa, tämän päivän radikaali on ensi vuoden takinkääntäjä.

  • Kyllä pienilläkin teoilla on väliä ja viime aikaiset mielenosoitukset sekä tempaukset ovat hyvää kehitystä! Toivottavasti ne lisääntyy.

   Artikkelissa myös lukee näin: “Suurimmat mielenosoitukset ovat keränneet satoja osallistujia, vaikka niitä on järjestetty pikkukaupungeissa ja jopa samaan aikaan eri kaupungeissa. Suomalaisen tempaus- ja mielenosoituskulttuurin huomioiden tämä on merkittävää ja luonnollisesti positiivista kehitystä.”

   Ymmärrän artikkelin niin, että sen tarkoituksena on kannustaa ihmisiä työskentelemään valkoisen vallankumouksen hyväksi myöskin pidemmällä tähtäimellä. Kenties myös pientä piikittelyä maltillisille nationalisteille, jotka pelkää kuollakseen rasistiksi tai natsiksi leimautumista. Ja kai sen tarkoitus on myös houkutella ihmisiä liittymään Vastarintaliikkeeseen. Kirjoittaja voi korjata, jos olen väärässä.

 2. – olkaa varuillanne, ettei liikkeeseen pesiydy sionisteja, jotka kyseenalaistavat arvonne ja päämääränne murentaen vastarinnan.

 3. Kuvateksti suomeksi käännettynä, (c) http://paavotajukangas.com

  “Suomi infoa

  Ruotsista ei voi enää mennä rajan yli Suomeen vapaasti. Poliisi ja armeija tarkastavat rajalla kaikki ihmiset. Jos haluaa jäädä Suomeen joutuu hakemaan turvapaikkaa Torniosta. Henkilö on myös pakotettu jäämään Tornioon jopa 6 – 12:ksi kuukaudeksi. Sen jälkeen ei voi vapaasti matkustaa Etelä- Suomeen Helsinkiin.

  Kohta alkaa pohjoisen kaamos, joka tarkoittaa, että aurinko laskee ensi kuussa ja nousee seuraavan kerran maaliskuussa. Talvi on pitkä, pimeä ja kylmä. Pohjoisessa ei ole isoja kaupunkeja, vain pieniä kyliä.

  Suomeen on tullut paljon turvapaikanhakijoita, joten oleskeluluvan käsittelyajat ovat pitkiä, yli vuoden jonot.

  Juuri nyt kannattaa jäädä Ruotsiin.

  Terveisin Paavo”

 4. Eilisaamuista tietoa Ruotsista.

  “Mulla on “sisäpiirin” tietoa, että perjantai- iltana lähtis
  Tukholmasta kunnon pompsi tulemaan. Vähän niinku Neuvostoliiton suurhyökkäys kesäkuussa -44 Karjalan Kannaksella. Tulijaa oli niin pirusti.

  Menen postaamaan tuonne varikolle kun ne nostaa busseista niitä kyytiin, siitä pikapikaa steissille, paljonko sieltä nousee kyytiin ja sitten vielä kaasu pohjassa Märstaan stalkkaamaan paljonko Maahanmuuttoviraston pääpaikalta nousee tulijota idän pikajunaan.

  Niin että se kriittinen piste ylittyy vielä monta kertaa.”

 5. Pitäkäähän silmällä, mitä ja miten valtamediassa uutisoidaan tästä hetkosen kuluttua. Sisäpiirin tietoja luotettavilta tahoilta.

 6. Mielestäni erittäin hyvä kirjoitus.
  Tämä pohdinta yksittäisen mustan pojan mukiloimisesta tai pakolaisten kanssa toimivan avustajan peloittelusta osuu naulan kantaan.
  On selvää jos yksinäinen musta poika saa nenäänsä kansan sympatiat ovat hänen puolellaan. Jos minä vaalea suomalainen joudun tappeluun tumman maahanmuuttajan kanssa olen joka tapauksessa syyllinen oli tappelun alun lähtökohta mikä hyvänsä.
  Ikävä kuulla että järjestetyissä mielenosoituksissa on ollut takinkääntäjiä.
  Todennäköisesti he ovat näitä Soinilaisia jotka vääntävät takkia itselleen sopivaksi tilanteen mukaan. Soini tuo kansanmies jonka jaloin tavoite lienee kuitenkin vain jäädä historiaan perussuomalaisten legendaarisena johtajana ja suurena puhujana. Soini luultavasti haluaa että hänet muistetaan vuosien kuluttua kuten Veikko Vennamo, Johannes Virolainen, ja mitä näitä legendaarisia hemmoja onkaan.Itse muistan hänet miehenä jonka puheisiin ensin uskoin ja lopulta petyin.
  Jessen kirjoituksessa mainitaan “maltilliset kansanmieliset” Omista tutuistani varmasti 70% kuuluu juuri tähän ryhmään. Kukaan heistä ei hyväksy millään muotoa pakolaispolitiikkaa tai halpa työvoiman käyttöä. Kuitenkaan heidän elämän tilanteensa tai muut motiivit eivät riitä radikaalimpiin toimenpiteisiin kuin ehkä äänestämällä pyrkiä vaikuttamaan tilanteeseen.
  Nyt kun paljastuu persussuomalaisten kupla,toivon että tästä “tavallisten” ihmisten joukosta nousee hahmoja jotka yllyttävät muita tavallisia suomalaisia vastarintaan. Miehiä ja naisia jotka ovat arjen sankareita ja tajuavat mikä on tulevaisuus tällä menolla.

 7. Tässä olisi idea jota koko organisaationne saisi miettiä. Nyt kun elämme maahantulotulvan aikaa ja hallitus/poliisi ovat munattomia, tärkeää olisi alkaa ajattelemaan kantasuomalaisten turvallisuutta ihan ruohonjuuri tasolta. Tiedämme että maahan tulee jo meiltä poistettuja tauteja heidän mukana, maan talous ei kestä kun työpaikoista on pulaa ja rikokset mitä traumatisoituneet ihmiset tekevät ovat raaempia kuin kantasuomalaisten tekemät sekä kulttuuriero, heidän maissaan naisia syrjitään ja raiskataan huvikseen ja he ovat oppineet ettei poliisi kiinnostu asiasta.
  Tuohon kaikkeen poliisilla ei ole keinoja koska ei ole rahaa..paras olisi järjestää isompiin kaupunkeihin epävirallisia turvajoukkoja, jotka koittaisivat pitää ettei kantasuomalaisen ja maahantulijoiden välille kehkeydy ongelmia. Ihan talkoo hengessä, ennen kuin täälläkin alkaa muodostua jengejä jotka pitävät kaupunginosat pelossa tai isoja mellakoita tapahtuu (esim. Ranska, USA). kriittisimmät asiat joita pitäisi turvata on keskustat, lähiöt ja vastaanottokeskukset ja niiden ympäristöt.

 8. Tulin mielenkiinnosta lukemaan sivuja kun näin vastarinta.com-varoituslappuja revittävän Röykän pysäkkikatoksista poliisin toimesta tässä eräänä päivänä.

  Olen tämän sivuston kanssa samaa mieltä näistä turvapaikanhakijoina esiintyvistä irakilaisista jotka nyt nauttivat ilmaisesta ylläpidosta suomalaisten kustannuksella. Itselleni tosin Röykän sairaalaan sijoitetuista irakilaisista ei ole ollut vielä haittaa.

  Ihmettelen tosin sitä, että turvapaikanhakijoilla on vain suuria seteleitä asioidessaan kaupassa? Uudet nahkavaatteet ja uusimmat matkapuhelimet? Nämä eivät vaikuta lainkaan kärsineiltä joita matka olisi rasittanut. Ennemmin tulee mieleen vauras väki joka on tulossa lomakohteessa hotellin aamupalapöydästä ulos tupakalle.

  Joku tässä yhtälössä on nyt virheellistä. Sodan jaloista nämä eivät tule. Mites nyt kun näiden asioita aletaan käsitellä ja alkaa tippua kielteisiä turvapaikkapäätöksiä? Kuka hoitaa kielteisen päätöksen saavat pois täältä?

  • Homman hoitavat sinä ja minä ynnä muut veronmaksajat. Juurihan se Sipilä siellä mäellä keräilee rahaa kansalaisilta. Ei valtiolla ole yksin varaa maksaa Irakilaisten maailman matkailua, kaikki päästään mukaan talkoisiin.

   • Ymmärrän toki sen, että me kaikki osallistumme tuon rallin maksamiseen katkerasti. Ihmettelen, että mikä viranomainen tai toimija on käytännössä se joka alkaa rahdata kielteisen päätöksen saavia pois Suomesta? Poliisi on jo nyt täystyöllistetty tulijoiden ohjaustehtäviin. Maassa ilmeisesti on jo nyt enemmän turvapaikanhakijoita kuin maassa on sotilaita.

    Varusmiehillä ei ole sitä paitsi valmiuksia toimenpiteisiin vaan avustaviin tehtäviin korkeintaan. Tanskassa nähtiin eilen esimerkki hakijan käytöksestä. Kielteistä päätöstä ojentanut poliisi puukotettiin.

    Jännitys käsittelyn tuloksista nousee jo vastaanottokeskuksissa ja nujakoita rauhoitellaan poliisin voimin päivittäin. Vaikka hakijoiden uskoisi olevan parhaimmillaan ja positiivisimmillaan esittämässä parastaan saadakseen paperit.Kun kielteisiä päätöksiä alkaa (toivottavasti jo)lähiviikkoina tulla niin rauhattomuudet ja välikohtaukset lisääntyvät kuten kokemukset kaikkialla ovat osoittaneet.

    Ei ole enää poliisia vapaana auttamaan kansalaista eikä SPR:n vapaaehtoisista opiskelijoista tai eläkeläisistä ole silloin avuksi. Jos toimin itse esim. mailojen tai teräaseiden kanssa niin minut leimataan syylliseksi vaikka kyse olisi puolustautumisesta. Ilman apuvälineitä ei ole toivoakaan puolustautua joukkoa vastaan.

    Nollatoleranssia vaaditaan kantaväestöltä mutta turvapaikanhakijalta pitäisi sietää sellaiset teot jotka lainsäädäntömme katsoo laittomaksi. Esimerkkinä ihmisten ja pihojen kuvaaminen kun näillä irakilaisilla näyttää olevan tarvetta liittää kaikki kuvansa facebook-sivuilleen.

    Vit–ttaa. Se ei edes riittävästi kuvaa pettymystäni täysin ponnettomiin ja onnettomiin politiikan vaikuttajiin. Niin nollat ovat nyt vallassa ja tuhoavat tehottomuudellaan tämän maan. Itse kun en voi tehdä mitään.

    • Hyvä kysymys, en osaa edes arvata kuka viranomainen ne saattelee lentokentälle. Liekö niitä käännytetä? Saattaisi Suomi-kuva ulkomailla saada negatiivista huomiota.

     Mitenkäs se Röykän sairaala? Paikallislehdestä luin että sitä ollaan ryhtymässä remontoimaan 400-500 pakolaisen vastaanottoyksiköksi. Hintaa 30 000 ikkunaremonttiin ja 200 000 muihin remontteihin. Mistä ihmeestä nämä rahat tulee?

     • Mistä rahat tulee -tyyppiseen kysymykseen on lyhyt, tyly ja yllätyksetön vastaus. Ruokakaupassa saa ja voi olla ostamatta niin halutessaan, Suomeen syntyessä tulee “ostaa” (sama kuin maksaa) mitä sanellaan. Ja sitähän me “halusimme”.

      Tällähän viestitetään loogisesti mm. seuraavaa:
      – sitä, että äänestämättä jättäytynyt ei ole syypää enemmistön “haluamisiin” (ks. lopputulos eli nykytila), ja
      – pimeätä työtä tekevän maksamatta jääviä veroja ei voi ohjautua näiden samojen “haluamisiin”. Suomi-nimisessä kaupassa pitääkin siis kulkea jotenkin salaa, ulospäin nähden rahatta ja huomaamattomasti.

      Paitsi että tämä logiikka patistaa rehellisen suomalaisen samaan tilanteeseen kuin tulokkaiden arveltu toiminta painostaa nykytila tähän vain silkkaa oikeudenmukaisuutta ja kohtuullisuutta hakevan kansalaisen, siis sen alun perin lainkuuliaisen.

Comments are closed.