Koti Uutisia Helsinkiläisen ammattikorkean työntekijä: miksi vasemmistoväkivaltaa pidetään ääriliikkeenä?

Helsinkiläisen ammattikorkean työntekijä: miksi vasemmistoväkivaltaa pidetään ääriliikkeenä?

8
Antti Tohka vasemmalla.

Yhdysvaltojen vaiherikkaan Unite the Right -marssin jälkeen äärivasemmisto on useissa länsimaissa koventanut retoriikkaansa pelotellakseen toisinajattelijoita. Myös Suomen kulttuurimarxistisilla palstoilla on jälleen puhuttu poliittisesta väkivallasta.

Suorien uhkausten sijaan jotkut ovat tyytyneet herättelemään keskustelua siitä, miksi monet liberaalit tuomitsevat väkivallan kansallismielisiä vastaan. Kun tällaisia näkemyksiä edustavat opiskelijoiden parissa työskentelevät ihmiset, on kyse tietysti vakavasta ilmiöstä.

Helsingin alakulttuuripiireissä kauan vaikuttanut ja Metropolia-ammattikorkeakoulussa työskentelevä “Töttiksenä” tunnettu Antti Tohka aloitti PunkInFinland-foorumilla “Why Heavy Metal Hat?” -nimimerkin takaa keskustelun poliittisesta väkivallasta. Tallennetun keskustelun voi lukea TÄÄLLÄ.

Tohka kummastelee, miksi “yhä useampi on ruvennut puhumaan fasismin väkivaltaista vastustamista negatiivisena ilmiönä” [sic]. Hän jatkaa: “Onko tässä nyt joku globaali trendi, että nämä suoran toiminnan ihmiset olisivat jotenkin vitun äärimmäisiä.”

Mikäli Tohka ei ymmärrä, miksi monet pitävät kulttuurimarxismin nimissä suoritettua “väkivaltaista suoraa toimintaa jotenkin vitun äärimmäisenä”, ehkei hänen pitäisi työskennellä opiskelijoiden parissa vaan aivan muissa tehtävissä.

 

Lue myös:

Joel Esteban Lasikari kannattaa aloitteellista väkivaltaa katupartioita vastaan
Kuka uhkailee kirjailijaa?
PAM-liiton valtuuston jäsen vaatii tarvittaessa tappavaa väkivaltaa “rasisteja” vastaan
PAM-liiton johtaja: väkivaltaan kehottaminen on “näkemys”
Tietovuoto: vasemmistopoliitikko vaati “taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia
Suomen äärivasemmisto uhkaili väärän asunnon asukasta

8 KOMMENTIT

 1. Se on sitä parempaa väkivaltaa. Ja sitäpaitsi natsit purkivat kenkäkasan Almedalenissa joten ei voi verrata siihen kun 8000 vasemmistoaktivistia vastusti kapitalismia samaan aikaan Hampurissa.

 2. On olemassa kaksi ääripäätä: oman kansansa sukupuuttoa vastustavat suomalaiset yhtäällä ja toisaalla Antti Tohkan kaltaiset ihmiset, joiden mielestä väkivalta omaa kansaansa suojelevia vastaan on oikeutettua.

 3. Jotenkin huvittaa tuo äärivasemmiston päätelmä, että kansallismieliset ovat muita uhkaava ääriliike, ja näin ollen vasemmistolla on oikeus kohdistaa heihin väkivaltaa ja muita laittomuuksia. Sitten ironisesti naureskellaa niille, jotka osta noita teorioita.

  Osa noista varmaan aidosti uskoo tuohon, mutta fiksuimmat lienee vain tekeytyvät tyhmäksi oikeuttaaksen väkivallan vihaamiaan isänmaallisia kohtaan. Mutta, joka miekkaan tarttuu…

 4. Onko tuo 4. vasemmalta oleva klanipää USA:n entinen Suomen suurlähettiläs?
  Antti Tohka on terroristi aivan kuten Punainen Armeijakuntakin Saksassa 1970-luvulla ja se toinen paska sakki (en edes viitsi googlata) Italiassa, jossa he murhasivat pääministeri Aldo Moron v. 1978. Kusipäät muka “neuvottelivat” lunnaista, mutta se oli pelkkää kiusantekoa ja murhasivat italialaisen poliitikon raa’asti ja hän löytyi lopulta yltäpäältä veressä auton takakontista.
  Että sellaista “vaikuttamista”.

 5. Miten koulu suhtautuu työntekijänsä Antti Tohkan väkivaltakirjoituksiin?

Comments are closed.