Koti Uutisia Kotimaa Helsinkiläinen rakennusyhtiö tuomittiin yli 100 000 euron korvauksiin

Helsinkiläinen rakennusyhtiö tuomittiin yli 100 000 euron korvauksiin

1

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi pienehkön rakennusyhtiön maksamaan Helsingin kaupungin vuokra-asunnoille (HeKa) 118 000 euroa korvauksia ja 40 000 euroa oikeudenkäyntikuluja. Rakennusyhtiö vaati puitesopimuksen purkamisesta aiheutuneista kolmen vuoden tulonmenetyksistä 450 000 euroa. Vastakanne hylättiin kokonaisuudessaan, koska HeKa oli ajallaan valittanut rakennusyhtiön huonosta työstä ja epämääräisestä laskuttamisesta.

Rakennusyhtiö remontoi vuonna 2015 noin 40 asuntoa. Yritys laskutti töistä, jotka oli sopimuksen vastaisesti jätetty tekemättä. Yritys laskutti esimerkiksi tupakanhajun leviämistä estävästä erikoismaalista, mutta näytteet osoittivat, ettei maalia ollut koskaan käytetty.

Puitesopimus purettiin vuonna 2016, ja HeKa teki rikosilmoituksen rakennusyrityksen toiminnasta.

Lähde: Helsingin Sanomat

1 KOMMENTTI

  1. Kerrassaan hienoa, että “impivaaralaisuudesta” ollaan pääsemässä vihdoinkin irti eli siitä perkeleen rehellisyydestä, jota tässä pohjoisessa maassa on aina ollut jaettavaksi vaikka koko maailmalle. Tämä esimerkkitapaus osoittaa kuinka ne kaikki lupaukset “kymmenestä kauniista ja yhdeksästä hyvästä” ovat täyttyneet viimeistä piirtoa myöten, jotka meille hehkutettiin EU:hun liittymis -vaaleissa v. 1994. Meille luvattiin hunajaa ja mannaa satavan taivaasta, mutta saimmekin paskamyrskyjen paskamyrkyn ja “oikeuden” muiden velat ja EU-jäsenmaksut.
    Mutta kaikkein pahinta tässä kaikessa on se henkinen rappio ja huoraantuminen suomalaisessa yhteiskunnassa, jota voi kirjaimellisestikin kuvata siihen, että Suomen Lipulla on pyyhitty ripulipaskaista persettä.

Comments are closed.