Koti Uutisia Helsingissä vastustetaan suurmoskeijaa

Helsingissä vastustetaan suurmoskeijaa

8

Lauantaina 19.8. Helsingissä järjestetään mielenosoitus sinne suunniteltua suurmoskeijaa vastaan, josta on käyty julkista keskustelua kuluvan vuoden ajan. Tapahtuma järjestetään kello 14 alkaen Senaatintorilla. Myös äskettäin perustettu Kansallismielisten liittouma kertoo tukevansa tapahtumaa.

Helsinkiin suunniteltu suurmoskeija on herättänyt runsaasti julkista keskustelua muun muassa hankkeeseen liittyvien rahoitusepäselvyyksien vuoksi. Vuonna 2015 puolestaan Eroakirkosta.fi-palvelun tiedottaja Petri Karisma kertoi suurmoskeijahankkeen aiheuttaneen jopa kirkostaeroamispiikin, koska kirkko oli antanut tukensa suunnitellun suurmoskeijan rakentamiselle. Monien suomalaisten mielestä moskeija lisää monikulttuurisuuden aiheuttamia yhteiskunnallisia ongelmia.

Monikulttuurisuuden ja Euroopan islamisoitumisen vastustaminen on luonnollisesti positiivista. Sen lisäksi on tärkeää muistaa kiinnittää huomiota oireiden ohella myös itse syihin ja siihen, että kuka toi muslimit Eurooppaan.

8 KOMMENTIT

 1. Voisin tuohon osallistua. Olis kuitenkin hyvä, että kaikki maltillisemmatkin muistaisivat, että moskeijat yms. eivät ole itse ongelma vaan oire.

  • Juuri näin. Valitettavasti kosher-nationalistit väittävät päinvastaista, johtaen harhaan.

 2. Ei kyllä tarvita Stadiin sen enempää suurta kuin pientäkään moskeijaa. Menkööt matut kotiinsa.

 3. Islam ei kuulu Suomeen. Tässä ei puhuta yksittäisistä henkilöistä ja heidän uskonnollisista vapauksistaan, vaan tässä puhutaan massaliikkeestä joka on lähes poikkeuksetta sidoksissa arabi- ja afrikkalaisrotuihin, heidän kulttuuriin ja tapoihin. Tämä johtaa kasvaessaan suomalaisen/pohjoismaalaisen kulttuuriperinnön korvaamiseen ja sitä myöten valkoisten kansanmurhaan.

  Kaikki myös tietävät millainen kulttuuri muslimimaissa vallitsee. Naisilta viety feminiinisyys ja ihmisarvo, pedofilia ja raiskaaminen ovat osa kulttuuria ja pyhintä ruokaa on eläinten kidutusruoka, tässä oli muutama merkittävä esimerkki. Ei siinä, eivät muut valtauskonnot kauas puusta putoa, vaikka “uskonpuhdistuksia” onkin tehty.

  Kansainvälinen juutalaiseliitti halusi juuri tämän agressiivisimman ja vähä-älyisimmän ihmissonnan sekaantumaan ja tuhoamaan valkoisen rodun, koska (Kalergi)operaation onnistuessa siitä ei toden totta jäisi minkäänlaista järjestäytynyttä vastarintaa sionistijuutalaisten kommunistiselle maailmanjärjestykselle ja totalitaristiselle hallinnolle. Etelä-Afrikasta voitte nähdä lopputuleman valkoisten jäädessä vähemmistöksi. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin valkoisten kannalta täysin eri kuin 70-100v sitten, nyt jokainen valkoinen valtio on pyritty rappioittamaan sisältä päin parhaan mukaan mm. monikulttuurisuudella, homojen perverssiokulttuurin lobbaamisella, syntyneisyyden romahduttamisella & pankkijärjestelmän yksityistämisellä ja luovuttamisella kansainvälisille juutalaispankeille. Joten nyt jokaisessa valkoisessa valtiossa kansallissosialistinen liikehdintä on suurinta sitten Hitlerin ja kasvaa kovaa vauhtia -> kansallisuudesta riippumatta kansallissosialistit tiedostavat sen yhteisen (((vihollisen))). Ei enää veljessotia, ja ainoa ratkaisu siihen on (((vastakkainasettelijan))) kukistaminen. Eläköön voitto!

  • “The Mohammedan religion too would have been much more compatible to us than Christianity. Why did it have to be Christianity with its meekness and flabbiness?”

   -Adolf Hitler

 4. Ilmanmuuta paikalle vastustamaan Suurmoskeijaa siinä missä ilmatorjunnan putket ampuivat venäläiskoneita helmikuussa 1944 Helsingin suurpommitusten aikaan.

 5. Miksi ei vastuteta kirkkoja?
  Miksi vastustetaan yhtä aavikkouskonta mutta ei toista?
  Islam ei kuulu eurooppaan mutta ei kuulu nämä muutkaan lähi-idän uskonnot.

  Onko tämä sionistien järjestämä? Hehän vastustavat moskeijoita koska niissä saatetaan “vihasaarnata” Israelista ja valitusta kansasta.

  • Ei ole meidän järjestämä per se, sillä moskeijat ovat osa suunnitelmaamme. NIiden avula saamme luotua islamistisen maanalaisen verkoston, joka sitten toimillaan sekä harhauttaa että häiritsee meitä vastustavia voimia. Jo se että nyt väitellään ja osoitellaan mieltä tuotakin hanketta vastaan meinaa että kukaan ei kiinnitä meihin niin paljoa huomiota. Ja kun tuo moskeija on perustettu ja Suomeen saatu luotua unrground-islamismia, niin sitä voidaan käyttää esimerkiksi teitä vastaan ja sen tekoja käyttää kiristämään lainsäädäntöä jolla voidaan kontrolloida muita meitä vastustavia järjestöjä.
   Toki miinuspuolena on se että haukkuvat meitä, mutta kukapa ei haukkkuisi? Ja toisin kuin te, meitä ei sanat satuta 🙂

Comments are closed.