Koti Uutisia Helsingissä tukimielenosoitus Janitskinille

Helsingissä tukimielenosoitus Janitskinille

4

UK_mv-lehti

Perjantaina Helsingissä järjestetään mielenosoitus sananvapauden puolesta ja sensuuria vastaan. Tapahtuman taustalla on MV-lehteen ja sen päätoimittaja Ilja Janitskiniin kohdistunut ajojahti, joka perjantaina huipentuu oikeudenkäyntiin, jossa Janitskinia vaaditaan vangittavaksi poissaolevana.

“Ensin Helsingin poliisi yritti perustuslain vastaisilla keinoilla lopettaa koko MV-lehden toiminnan. Tässä epäonnistuttuaan se pyrkii nyt vangitsemaan lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin. Kaiken lisäksi syyttäjä vaatii asian käsittelyä salaiseksi”, järjestäjät kirjoittavat.

Mielenosoitus järjestetään perjantaina 30. syyskuuta 2016 kello 13–16 Helsingin oikeustalon läheisyydessä (Porkkalankatu 13). Voit lukea tapahtumasta tarkemmin sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/341227119551056/

4 KOMMENTIT

 1. Jäi paskan maku suuhun, kun Janitskin sanoi MM:n kommenttiosiossa anonyymejä kirjoittelijoita, lampaina, ei yhtään minään, KILONA PASKAA. Tsemppiä nyt kuitenkin.

  • Tiina Wiikit Tuukka Kurut ja muut sionistit käyttävät Iljaa häikäilemättä hyväkseen.

 2. Kaikki eivät halua syystä tai toisesta julkituoda täysiä henkilötietojaan ottaen huomioon julkisen vassareiden harjoittaman mielipidevainon. Perheellisiä ihmisiä, jotka tarvitsevat sen työpaikan, josta tienataan fyrkkaa, jolla ruokitaan perhe, maksellaan asuntolainat, autolainat, lomamatkat etc. ect.
  Lisäksi täytyy ajatella lapsiaan, jotka ovat hoitopaikassa tai koulussa, vaikka “yksityisesti” heitä koettaakin kasvattaa täysijärkisiksi ihmisiksi, vaikka se onkin hyvin vaikeaa DDR:.läisen aivopesuohjelman vuoksi. Lapsia voidaan kiusata niin suvakki-penskojen ja opettajien taholta aivan kuin tyhjää vain “lainsuojaton” kun on. Jos väärinajattelevan ihmisen naulaa kirjaimellisesti seinään, siitä annetaan vain pirunmoiset kehut.
  Lisäksi on rasmus ja anarkistivassareita, jotka nyysivät osoitteet selville ja uhkailevat tai tekevät varoittamatta polttopulloiskun kylmäverisesti murhapolttotarkoituksessa. Sen saa tehdä, koska “Ajatuspoliisi” ei tästä liikahda kuin hyysiin vääntämään suvaitsevat paskat.
  Myös “nimimerkkien” kirjoittamat mielipiteet ovat vaivannäkönsä arvoisia, koska tällä osallistutaan keskusteluun ja tätä kautta oikea tieto lisääntyy ja luo valoa sensuuria käyttävään valtamedian suoranaiselle törkeälle valehtelulle, jota kohdistetaan Suomen kansaa kohtaan. Tämä toiminta on edesvastuuttomuudessaan todellista RIKOLLISTA TOIMINTAA Koska tällä asetetaan koko työtätekevä ja kunniallinen kansanosa hengen ja terveyden vaaraan piittaamatta kuolonuhreista ja loukkaantuneista. Tämä osoittaa, ettei valtamedia kunnioita suomalaisten elämää, vaan haluaa masinoida omalta osaltaan politrukkimaisesti valkoisen suomalaisen rodun kansanmurhaa ja alistamista täydelliselle mielivallalle, niin kommunisti-bolsevikkien kuin Islamilaisten terroristien taholta.
  Kulttuurimarxsistien ja Suomen poliittisen eliitin “märkäuni” on jotain v. 1945 Berliinin naisten joukkoraiskaus -murha-aalto suorittivat Neuvostoliittolaiset sotilaat. Heidät siihen yllyttänyt oli sadistinen juutalainen.

Comments are closed.