Koti Uutisia Helsingissä raiskauksesta vangittu: Sajad Hasoon Shaseb Saadi

Helsingissä raiskauksesta vangittu: Sajad Hasoon Shaseb Saadi

4

UK_Saadi

Helsingin poliisi tutkii perjantaina tapahtunutta törkeää raiskausta, jonka tekijäksi on paljastunut nyt ilmeisesti turvapaikanhakijaksi luokiteltava mies.

Poliisin mukaan raiskaus tapahtui aamuyöllä kello neljän ja puoli viiden välillä Hesperian puistossa Helsingin Töölössä. Epäilty on vangittu Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä eilen sunnuntaina.

Vangittu 20-vuotias mies saapui Iltalehden tietojen mukaan Suomeen syyskuussa turvapaikanhakijana. Raiskauksen uhri on 18-vuotias suomalainen nainen.

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

 1. Valtaeliittihän tuli jo muutamia päiviä ennen tätä julkisuuteen, kun mm. MV-lehti, Kansallinen Vastarinta ja Magneettimedia alkoivat raportoimaan raiskausepidemiasta. Vasta kun raiskaukset tulivat julkisuuteen, muuten kaikki olisi peitelty.

  Valtaeliitti ei edes häpeä tätä. Jos puhun näistä asioista (ja puhun todella paljon näistä asioista)niin mainitsen aina ensimmäiseksi, että YLE valehtelee aina, HS valehtelee aina, valtamedia valehtelee aina. Valtamedia horjuu jo, se huojuu savijaloilla ja sen uskottavuutta pitää edelleen horjuttaa. Valtaeliitti ja sen takan seisova kansainvälinen sionistieliitti rakentaa kaiken median hallinnalle, ja nyttemmin aina vain enemmän poliisivaltiolle ja sananvapauden rajoittamiselle, joten on kiire vakiinnuttaa vaihtoehtomediat ja saada kansa ymmärtämään, että valtamedia valehtelee – aina.

  Raiskausepidemiastahan paljastui sittemmin, että KAIKKI ns. “puskaraiskaukset” (lue: meidän lapsiamme ja naisiamme, äitejämme, tyttäriämme, vaimojamme raiskataan julmasti ja väkivaltaisesti, koko ajan) ovat ulkomaalaisten/turvapaikanhakijoiden tekemiä. Eli osuus on 100 %. Jos siis suomalaiset tekisivät näitä niin meidän pitäisi jäädä kiinni useista tuhansista “puskaraiskauksita”, mutta EI YHTÄKÄÄN siis kantasuomalaisten kontolla. EI YHTÄKÄÄN.

  Tämä fakta pitää kirveellä hakata suvakkien sairaaseen maailmaan, joka uhraa lapsia ja naisia, jotta suvakki voi tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi.

  Maailmamme onkin jo niin sionistien saastuttama, että “hyvä” puolustaa pahaa, kaikin voimin, ja ylpeilee sillä.

  Niin kuin sionisti ylpeilee ampuessaan lapsia kouluissa Hellfire-ohjuksilla.

Comments are closed.