Koti Uutisia Helsingissä kansallismielinen mielenosoitus ensi lauantaina!

Helsingissä kansallismielinen mielenosoitus ensi lauantaina!

10

Helsingissä järjestetään tulevana lauantaina mielenosoitus, jolla vaaditaan laittomien maahanmuuttajien ylläpitämän leirin purkamista. Järjestäjän mukaan mielenosoitus toteutuu lauantaina Rautatientorilla kello 15 alkaen, mikäli viranomaiset eivät saa leiriä purettua perjantaihin mennessä.

Alla on esillä järjestäjien laatima tapahtumakutsu:

Lähes kolme viikkoa on Helsingin keskustaa miehittänyt laittomasti maassa oleskelevat turvapaikanhakijat.

Loppua tuolle miehitykselle ei ole näköpiirissä, ei ennen kun maahanmuuttovirasto ja viranomaiset taipuvat heidän vaatimuksiinsa sekä Suomen lainsäädäntö muutetaan heidän vaatimustensa mukaiseksi.

Nyt on tullut aika laittaa tuolle pelleilylle loppu! Vaadimme päättäjiä ja viranomaisia tekemään välittömästi päätökset joiden perusteella, kaunista pääkaupunkiamme rumentava ja turvattomuutta herättävä leiri puretaan!

Tämän leirin purkamisen takaraja on 10.3.2017. Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille ja kerromme mielipiteemme laittomasti maassa oleskeleville.

Linkki mielenosoituksen Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/393748150979993/

10 KOMMENTIT

    • Aika turha heitellä leimakirveitä käytännössä samaa asiaa ajavia kohtaan jos poikkeus on vaan että kristillisyyden takia ei ole tajuttu juutalaiskysymystä. Tällänen leimaaminen on lähinnä vaan hajottaa jo nyt valmiiksi riitaisia piirejä

  1. Ajattelin pitkästä aikaa mennä tällaiseen, koska asenne vaikuttaa olevan nyt parempi kuin mitä näissä aikaisemmin on tupannut olemaan. Saasta ulos!

  2. Kun ei se poliisi kerran saa mitään tehtyä tuolle tilanteelle, niin kai se sitten jää kansalaisten velvollisuudeksi. Koomista, ettei poliisi kykene suorittamaan edes ulkomaalaisvalvontaa tuolla leirissä, jossa on laittomia matuja. Kaikki työaika kuluu nykyään ilmeisesti kivapuheen tuottamiseen? 😀

    Suomi suomalaisille!

  3. Hienoa! Tätä tarvitaan tässä pimeyden valtakunnassa. Nähdä nuoria reippaita suomalaisia miehiä ja naisia, joilla on sydämen paikalla isänmaa nimeltä 100-vuotias Suomi ja sen koko kunnioitusta herättävä historia poislukien vasemmistolaisten mädätysten ja häväistyksen raskaat ja pitkät vuodet. Eläköön Vapaa ja Itsenäinen kansalaistensa hyväksi toimiva Suomi ja Eurooppa.

  4. Pääkaupunkimme kauneus on kyllä vähän mielipidekysymys sekin, mutta kannatan tätä toimintaa silti ehdottomasti.

  5. tuen vastarintaliikkeen toimintaa ihan täysin vaikka mutamassa kohdassa mielipiteeni eroavatkin. kannattaisin paljonkin nykyistä räväkkäämpää linjaa kansallismielisten kentän toiminnassa. mutta teette loistavaa työtä omalla sarallanne kansallismielisen kentän herättämisessä. launtain miekkariin tulen varmasti. todennäkösesti olen paikalla jo perjantaina

Comments are closed.