Koti Uutisia Helsingissä kansallismielinen mielenosoitus 12. toukokuuta!

Helsingissä kansallismielinen mielenosoitus 12. toukokuuta!

6
Lokakuussa Tampereella järjestettiin kansallissosialistinen mielenosoitus samalla teemalla.

Suosittu kansallismielinen julkaisu MV-media aikoo järjestää mielenosoituksen Helsingissä toukokuussa. Tapahtuma järjestetään osuvasti suomalaisuuden päivänä lauantaina 12. toukokuuta. Järjestäjien mukaan mielenosoituksen tarkoituksena on kiinnittää huomiota Suomen ongelmalliseen sananvapaustilanteeseen, jossa kansallismieliset ovat joutuneet poliittisen poliisin (PolPo) silmätikuiksi.

Tapahtuman Facebook-sivulla kerrotaan:

Suomen sananvapaudesta ei ole enää mitään jäljellä. Suomen valtamedia on pelkkä vitsi, joka ajaa omaa etuaan, eikä “uutisoinnilla” ole mitään tekemistä journalismin kanssa.

Ihmiset kertovat omia mielipiteitään ja syytteitä paukkuu sitä mukaa. Kansa yritetään vaientaa, nyt on aika toimia! Tule osoittamaan mieltä Helsingissä sananvapauden puolesta!!! (Tarkempi paikka selviää myöhemmin.)

Mielenosoituksessa on avoin mikrofoni, ja juuri sinä olet tervetullut kertomaan oman mielipiteesi sananvapaudesta.

Pari viikkoa sitten julkaistulla YouTube-videolla MV-median päätoimittaja Juha Korhonen kertoo tulevan tapahtuman luonteesta. Hänen mukaansa kaikki kansallismieliset ovat tervetulleita mielenosoitukseen. Korhonen kertoo videolla mielenosoituksesta noin kohdasta 56:20 eteenpäin.

https://www.youtube.com/watch?v=kG581w5E68s

6 KOMMENTIT

  1. Olen ollut mukana noissa Vastarintaliikkeen kaikissa mielenosoituksissa ja ne ovat olleet hienoja kokemuksia sekä hyvin organisoituja tapahtumia, joissa voi verkostoitua tovereiden kanssa.

    Ajattelin tulla mukaan myös tähän toukokuun tapahtumaan. Polpo on toiminut erittäin vastenmielisesti viime aikoina ja sitä vastaan täytyy protestoida!

  2. Tämä kuuluu pakko päästä paikalle tapahtumiin. MV-lehti/media on ollut herätyskello jonka ansiosta tuhannet ihmiset ovat (edes osittain) heränneet todellisuuteen.

  3. Ehdottomasti kaikki paikalle jos vaan mahdollista joukkovoimalla näytettävä mädättäjille että nyt riittää valehtelu

Comments are closed.