Koti Uutisia Helsingissä järjestetään somalitapahtuma elokuussa

Helsingissä järjestetään somalitapahtuma elokuussa

5

Helsingissä järjestetään elokuussa “somalitutkimuksen kongressi”, jonka kustantavat suomalaiset veronmaksajat.

UK_autoilevia_afrikkalaisia

“Elokuussa Helsingissä järjestettävän somalitutkimuksen kongressin teemana ovat somalialaisen identiteetin monet ilmenemismuodot Somaliassa, Afrikan sarven alueella ja uusissa somaliyhteisöissä Afrikassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa”, Afrikansarvi.fi-sivustolla kerrotaan.

Kongressin järjestää Somali Studies International Association (SSIA) yhdessä Helsingin, Jyväskylän ja Itä-Suomen yliopistojen, Nuorisotutkimusseura ry:n sekä Suomen Somalia-verkosto ry:n kanssa. Tapahtuma järjestetään 19.–23. elokuuta ja siihen osallistuu järjestäjien mukaan “alan keskeisiä tutkijoita, opiskelijoita, virkamiehiä, kolmannen sektorin edustajia ja somalidiasporaa arviolta noin 150 henkeä yli kymmenestä eri maasta”.

Kongressin ohjelmaan kuuluu erilaisia työryhmiä, joita järjestetään Tieteiden talolla kolmena päivänä. Lisäksi osallistujille järjestetään illallinen Suomenlinnassa lauantaina 22. elokuuta.

“Ja kuka tämän lystin maksaa? No Suomen ulkoministeriö ja Helsingin kaupunki eli veronmaksajat, tietenkin! Voi myös olla, että yliopistot osallistuvat osaltaan kustannuksiin, ja silloinkin veronmaksajat pääsevät maksamaan!”, kommentoi MV-lehti.

Lähteet: MV-lehti, Afrikan Sarvi

5 KOMMENTIT

  1. Ja järjestäpä konferenssi suomalaisesta identiteetistä tai vaikkapa valkoisen rodun identiteetistä maailmalla niin ai jai jai kun on paha asia.

  2. “Somalialaisen identiteetin monet ilmenemismuodot Somaliassa, Afrikan sarven alueella ja uusissa somaliyhteisöissä Afrikassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa”

    Sodat, raiskaukset ja murhat?

  3. Somalit ovat meidän herrakansaa, oikein kunniakansalaiset™ vittu asialla.

  4. Juice Leskinen sen jo tiesi 90-luvulla. Lainaus laulusta ‘Suomi on liian pieni kansa’:

    “Kun ei kansasta oo alamaisiksi, ne tilataan Somaliasta”.

    Kannattaa käydä kuuntelemassa 😉

Comments are closed.