Koti Uutisia Helsingissä jälleen soihtukulkue itsenäisyyspäivänä

Helsingissä jälleen soihtukulkue itsenäisyyspäivänä

3

Myös tänä vuonna 612.fi-yhdistys järjestää isänmaallisen soihtukulkueen Helsingissä itsenäisyyspäivänä. Voit lukea aiempien vuosien tapahtumaraportit Kansallisesta Vastarinnasta: 2014 ja 2015.

Alla 612.fi-yhdistyksen julkaisema tiedote tämän vuoden tapahtumasta:

“612.fi-yhdistys järjestää edellisien vuosien tapaan myös tänä vuonna soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle itsenäisyyspäivänä 6.12.2016 klo 18:30.

Kulunut vuosi on ollut edellistäkin tapahtumarikkaampi ja kansanosien väliin on repeämässä kuilu. Nyt on kokoontumisen, ei jakautumisen, aika. Huoli Suomen tulevaisuudesta on käsin kosketeltavissa, ja me toivotamme näistä huolestuneet kanssakansalaiset mukaan osoittamaan hiljaisesti mieltään isänmaan puolesta. Entisestään kiristyneen ilmapiirin keskellä haluamme omalta osaltamme muistuttaa, että positiivisuus, kunnioitus ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat suomalaisia arvoja, joista on syytä pitää kiinni jatkossakin.

Kulkue järjestetään perinteisesti tänäkin vuonna. Tapahtuma ja siihen olennaisesti liittyvä soihtukulkue ovat edelleen poliittisesti sitoutumattomia, eikä yhdistys edusta mitään poliittista kantaa. Poliittisten merkkien ja tunnusten esilläpitäminen ja käyttäminen tapahtumassa on edelleen kielletty. Myös kulkueen kärjessä liikkuva yhdistyksen asettama lippuairueen saattama Suomen lippu on ainoa sallittu banneri, viiri tai lippu. Myös alkoholijuomat ja muut päihteet on syytä jättää kotiin ja muistaa sekä päivän että tilaisuuden arvokkuus.

Tältä pohjalta toivotamme kaikki isänmaalliset suomalaiset mukaan kunnioittamaan edellisten sukupolvien työtä ja uhrauksia 6.12.2016.”

3 KOMMENTIT

  1. Se että kansa on jakautunut kahtia työtätekevään kansanosaa ja “parempiosaisiin” ei varmaan koskaan kuroudu umpeen. Mutta toivottavasti kansa ei ala riitelemään keskenään. Meidän suurimpia yhkakuvia on se että kansalaisten keskuudessa olevat myyrät ja riidankylväjät rikkovat yhteiset ponnistelumme ja joukkovoimamme.

    Kansaa ei voi vaihtaa. Johtajat voi !!

  2. Kansa on jakautunut joutoväkeen (so. työttömät), työtätekevät ja ne parempiosaiset. Kansan enemmistö on oleskeluyhteiskuntaa. Näin ei voi kauan jatkua.

  3. Mielestäni 612-tapahtuma saisi ottaa selkeämmin kantaa väestönvaihtopolitiikkaa vastaan.

Comments are closed.