Koti Uutisia Kotimaa Helsingin yliopisto aloittaa islamilaisen teologian opettamisen

Helsingin yliopisto aloittaa islamilaisen teologian opettamisen

5

Helsingin yliopisto on päättänyt aloittaa islamilaisen teologian opettamisen. Päätöstä kutsutaan niin “rohkeaksi” kuin “tarpeelliseksikin”. Epäselväksi kuitenkin jää, miksi päätös opettaa islamilaista teologiaa on rohkea tai tarpeellinen.

Oulun piispa Samuel Salmen vierailtua yliopiston teologisessa tiedekunnassa hän halusi pitää opiskelijoille hartauden, mutta tämä oli tiedekunnan mukaan epäsopivaa. Salmi suivaantui tästä ja piti hartaustilaisuuden opiskelijoille kiellosta huolimatta.

Lähde: MTV

5 KOMMENTIT

  1. Kuuluuvatkohan opetusohjelmaan islamistien suosimat seuraleikit nimeltä “pätki pää pois”, “kuohinta ja kurkunleikkaus” ja muut mukavat ählämistirituaalit kuten niskalaukaukset ja silmien ulos kaivamiset? Ilman niitä ei kukaan voi olla hyvä jihadisti.

    • Äläs arvostele “kulttuurin rikastusta” ja islamin antamaa “lahjaa” Suomalaisille. 🙂

      • No enhän minä. Olen vaan huolissani opetusagendasta mahdollisesti unohtuneista, islamismiin perinteisesti kuuluneista kulttuuriteoista…

  2. Sharia lakia ajetaan Suomeen, joka mahdollistaa liberaalien suuren haaveen eli pedofilian tunnustamista ja “vapauttamista” vanhempien ylläpitämän turhan ahdasmielisyyden ikeestä, jolla nuo itsekkäät oman edun tavoittelijat muka pyrkivät suojelemaan lapsiaan seksin iloilta, joka on vain “hyödyksi” heille.
    Jo tätä asiaa sivuamatta presidentti J. K. Paasikivi (1870-1956) kirosi suomalaisten ylitsepääsemätöntä tyhmyyttä ja kovapäisyyttä ymmärtääkseen omaa kansallista etua ja tunnustaa tosiasiat rikkomatta ikkunoita, joita sitten Hän itse joutuu aina niitä korjaamaan muutoinkin epäluuloisen ja aina pahinta ajattelevan Neuvostoliiton johtajien murjottavien silmien alla.

Comments are closed.