Koti Uutisia Helsingin viinapikavippikohun takana sionistinen yhtiö

Helsingin viinapikavippikohun takana sionistinen yhtiö

1
Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Helsingin Sanomat (HS) kirjoitti eilen suurta närkästystä synnyttäneen uutisen siitä, kuinka pikavippibisnes on rantautumassa nyt ravintola-alalle.

Vaikka suomalaisnuorten kärjistyvät velkaantumistilastot ovat herättäneet jo ennestään paljon huolta, aikoo joukko baareja vain pahentaa tilannetta myymällä viinaa velaksi. HS kirjoittaa:

“Helsinkiläisyökerhossa voi nyt ostaa alkoholia parilla klikkauksella omalla kännykällään ja saada näin maksuaikaa pariksi viikoksi.

Uutta sovellusta on testattu Club Capitalissa viikonloppuna. Sovellus toimi niin hyvin, että Night People Group -ketju aikoo ottaa sovelluksen käyttöön neljän viikon kuluessa asteittain kaikissa ravintoloissaan eri puolilla Suomea. Tämä ei olisi ollut mahdollista, ennen kuin alkoholilainsäädäntö muuttui.”

Uutista kommentoiden suomalaisten mukaan järjestely vaikuttaa vedätykseltä, jossa humalaisia suomalaisia huijataan jatkamaan juomista rahojen loppumisen jälkeenkin. Lasku seuraa perässä, ja kaksi viikkoa myöhemmin myös korko alkaa juosta.

Kuka tästä hyötyy? Helsingin Sanomien mukaan nimeltä mainitsematon “saksalaiskonserni” on vastuussa järjestelmästä: “Uuden maksuominaisuuden takana on saksalaiskonserniin kuuluva Arvato Financial Solutions, joka lupaa sovelluksen käyttäjälle neljätoista päivää ilmaista maksuaikaa.”

“Saksalaiskonserni” Arvato Financial Solutionsin takana on jo 1800-luvulla perustettu Bertelsmann, joka on kunnostautunut rahoituksen ohella erityisesti kustannustoiminnassa. Bertelsmann on viime vuosikymmeninä tehnyt myös erittäin tiivistä yhteistyötä kansainvälisten sionistijärjestöjen kanssa ja tukenut holokaustilobbya.

Bertelsmannin “Saksan ja Israelin nuorten johtajien vaihto-ohjelman” propagandaa.

Bertelsmann järjestää sionistisia projekteja, kuten “Saksan ja Israelin nuorten johtajien vaihto-ohjelma“, jonka tavoite on sitoa Saksan ja juutalaisvaltion uuden sukupolven poliittinen ja taloudellinen eliitti mahdollisimman tiiviisti yhteen. Bertelsmann valotti motiivejaan julkaisussaan “Saksa ja Israel tänään“, jossa yhtiön toimitusjohtaja kertoi:

“Saksalla on erityinen vastuu suhteessa juutalaiseen kansaan ja Israelin valtioon. – – Saksa ja Israel ovat lähestyneet toisiaan kuluneina vuosikymmeninä, ylläpitäen lämpimiä suhteita kaikilla aloilla. – – Molemmissa maissa on paljon nuoria, jotka ovat erittäin halukkaita rakentamaan Saksalle ja Israelille yhteisen tulevaisuuden.”

New York Timesin mukaan United Jewish Appeal Federation -niminen juutalaisjärjestö on myös palkinnut Bertelsmannin toimitusjohtajan kiitokseksi tämän työstä juutalaisten puolesta. Lehti kirjoitti, että Bertelsmann on pyrkinyt “korvaamaan kaikilla mahdollisilla tavoilla” juutalaisille sen, mitä Saksassa väitettiin tapahtuneen toisessa maailmansodassa.

New York Timesin uutisesta selvisi, että juutalainen lobby on saanut merkittävää taloudellista hyötyä yhteistyöstä Bertelsmannin kanssa. Tullaanko kansainvälistä sionistista toimintaa rahoittamaan jatkossa koronkiskonnalla eli maksuhäiriöistä kärsivien ja viinapikavippien kierteeseen pakotettujen suomalaisnuorten viimeisillä rahoilla?

 

Lähde: Helsingin Sanomat

1 KOMMENTTI

Comments are closed.