Koti Uutisia Kotimaa HS ylisti 2015 “ahkeraa maahanmuuttajaa” – 2020 vankilaan huumeista ja aseista!

HS ylisti 2015 “ahkeraa maahanmuuttajaa” – 2020 vankilaan huumeista ja aseista!

4
Kuvakaappaus: Helsingin Sanomat.

Helsingin Sanomien ylistämä maahantunkeutuja Arash Behruzi tuomittiin Oulun käräjäoikeudessa kolmeksi vuodeksi vankilaan. Tuomio tuli ampuma-aserikoksista, huumekaupoista ja useista pienemmistä rikoksista.

Behruzin hallusta löytyi konepistooleja, pistooleita ja haulikoita. Aseita oli yhteensä 18 kappaletta. Huumeissa kyse oli amfetamiinista, subutexista sekä ekstaasista.

Vuonna 2015 Behruzi antoi haastattelun Helsingin Sanomille kerätäkseen sympatiapisteitä maahanmuuttajille. Haastattelussa hän kertoo, että moni maahanmuuttaja haluaisi maksaa veronsa. Haastattelun aikaan hän itse työskenteli isänsä autokorjaamossa, mutta ilmeisesti hän on sittemmin todennut verottomien tulojen lyövän paremmin leiville.

Lähde: PT-media

4 KOMMENTIT

  1. Eikä oululainen illuminaattiomisteinen Kaleva luonnollisestikaan uutisoi asiaa mitenkään. Ei myöskään ilmaisjakelulehdet.

    • Kalevan levikkihän on laskenut kuin lehmän häntä, merkittävänä syynä lienee toimituspolitiikka. Eiköhän kaupungilla löydy rahaa tik-tok videon tekoon tästäkin aiheesta.

  2. Sopii hyvin Hesarin linjaan, kun ei olla valtaeliitin äänitorvena, niin maahantunkeutuja rikollisten asialla sitten.
    Muuten, mielenkiintoisia nämä maahanmuuttajien yritykset, kun esimerkiksi vertaa tilinpäätöstietoja ja omistajien elintasoa.

Comments are closed.