Koti Uutisia Aktivismi Helsingin Sanomat: Vastarintaliikkeen katuaktivismi on “aggressiivista vaalihäirintää”

Helsingin Sanomat: Vastarintaliikkeen katuaktivismi on “aggressiivista vaalihäirintää”

5

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) kirjoittaa, että “vaalihäirintä” on saanut “entistä aggressiivisempia” muotoja Suomessa. Artikkelissa viitattiin muun muassa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen rauhanomaiseen katuaktivismitapahtumaan Turussa viikko sitten.

– Uhkaava tapaus on ollut Turussa, jossa uusnatsit ovat viime viikonloppuna muun muassa videokuvanneet vaalityötä tekeviä puolueita, julistaneet kansallissosialistista ideologiaa, lähteneet seuraamaan vihreää poliitikkoa ja jakaneet puolueiden logoja väärin käyttävää propagandamateriaalia puolueiden eduskuntavaalikampanjoinnin tuntumassa, totesi HS:n haastattelema Vihreiden puoluesihteeri Lasse Miettinen.

Miettinen viittasi Vastarintaliikkeen eduskuntavaalikampanjaan, johon kuuluvat satiiriset ”vaaliesitteet”, joissa valtapuolueet ”kertovat” poliittisista tavoitteistaan ensimmäistä kertaa rehellisesti ilman kaunistelua. Voit ladata esitteet TÄÄLTÄ sekä tulostaa ja jakaa niitä kotikaupunkisi katukuvaan.

HS:n valeuutisessa viitattiin myös välikohtaukseen, jossa Soldiers of Odin -järjestön (SoO) support-takkiin pukeutunut mies otettiin kiinni viikonloppuna Vantaan vaalitorilla. Valtamedia kutsui miestä aluksi virheellisesti SoO:n jäseneksi, mutta järjestön perustaja Mika Ranta kumosi väitteet pian.

Vantaan vaalivälikohtauskohu paljastui pian myrskyksi vesilasissa, sillä kiinniotetun henkilön mahdollisista hyökkäysaikeista ulkoministeri Timo Soinia vastaan ei ole näyttöä. Aitoa väkivaltaa ovat vaalien alla harjoittaneet sen sijaan kurdikommunistit, joilla on poliisin, valtamedian, kulttuurimarxistien ja globalistien tuki puolellaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

5 KOMMENTIT

 1. Hesari voisi heittää itsensä vessanpyttyyn!

  Facebookin, Youtuben ja vastaavien juutalaisten valloittamien some-jättien toteuttamasta ulkomailta tapahtuvasta jatkuvasta vaalihäirinnästä “vääriin puolueisiin kohdistuvine banneineen poikineen HS on hiiren hiljaa.

  • Ei vassareiden, mädättäjien ja muiden suvakkien touhusta kannata yrittää etsiä mitään järkeä. Pelkkää ajanhukkaa. HS, IS, Facebook ja muu paska kuuluu pönttöön ja vain & ainoastaan sinne. Säälittää oikein (melkein) ihmiset, jotka joka päivänsä aloittavat HS:n sisäluvulla. Hyi helvetti.

 2. Kohta Hellsingin Pravda varmaan julkaisee kokoaukeaman artikkelin aiheesta “seisominen julkisella paikalla minkä tahansa lipun kanssa tulee julistaa rangaistavaksi teoksi”. Ja koomalampaat nyökyttää tahdissa.

 3. Millähän tavalla tuon artikkelin kirjoittaja Joonas Lepistö pystyy määrittelemään sanan agressiivinen lentolehtisten jakamisen yhteyteen? Pakotettiinko jokainen ihminen ottamaan se? Kokivatko ohikulkijat väkivallalla uhkailua jos eivät olleet samaa mieltä jakajien kanssa? Oliko tunnelma agressiivinen vai mikä siinä oli niin agressiivista?

  Nähdyn videon perusteella ihmiset jotka eivät halunneet ottaa lentolehtistä, he saivat välittömästi jatkaa matkaansa eikä tietoa tuputettu perässä juosten kuten vakuutusten-, puhelinliittymien-, uskonnollisten ryhmien ja varsinkin politikkojen toimesta. Myös kaikenmaailman “maailmanpelastajat” sekä “luonnonsuojelijat” ovat normaalille katukansalle todellinen riesa. Uskonnollisista ryhmistä puhumattakaan. . Näiden osalta voidaa puhua agressiivisesta käytöksestä. Ne kun eivät usko ensimmäistä “ei” sanaa.

  Ainoa agressio mikä näkyi oli sen punatakkisen naisen agressio. Lentolehisten jakajat vain nauroivat, jolloin heistä ei agressio näkynyt kovinkaan hyvin päällekkäin. Ehkä nainen koki olleensa agressiivisessa tilanteessa. Ja toisaalta, olihan se. Siis nainen.

 4. Ketäs meinasitte äänestää vaaleissa? Kertokaas puolue tai jopa ehdokas, jos uskallatte. Tai onko jotakin hyvää ehdokasta, mutta väärästä vaalipiiristä?

  Itsellä mielessä SKE, 7 tähteä ja Kansalaispuolue.

  Mitä nuo Itsenäisyyspuolueen tyypit ovat? Jotakin kommareitako? Ovat olleet mukana jo pitkään. Vähiten omaa arvomaailmaa vastaa Feministipuolue, Piraattipuolue sekä Suomen kommunistinen & Kommunistinen työväenpuolue. Isoista Vihreät, vassarit ja Kokoomus kauimpana. Minäkin olen aika vihreä ihminen kyllä ja äänestänytkin (kauan sitten) puoluetta, mutta enää tuolla sakilla ei ole yhtään mitään tekemistä luonnon tai ekologisten juttujen (tai järjen) kanssa. Niin se aika muuttuu.

Comments are closed.