Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Sanomat määrää puolustusvoimia luopumaan SS-lipusta

Helsingin Sanomat määrää puolustusvoimia luopumaan SS-lipusta

7
Lehtileike: HaKehila.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) ruoskii suomalaisia jälleen siksi, että Suomi liittoutui toisessa maailmansodassa Saksan kanssa taistellakseen Neuvostoliittoa vastaan. Artikkelin kirjoittaja on Oula Silvennoinen, joka kuuluu sionistiseen International Holocaust Remembrance Alliance -holokaustilobbausjärjestöön.

Silvennoinen ja juutalaisomisteinen HS pitävät tuomittavana sitä, että useat suomalaiset vapaaehtoiset liittyivät kansallissosialistisiin SS-joukkoihin aatteellisista syistä eivätkä vain seikkailun vuoksi. Avoimeksi jää kuitenkin kysymys, mitä tuomittavaa SS-joukkojen aatteessa oli.

Artikkelin lopussa juutalaislehti alkaa määräillä Suomen puolustusvoimia vaatimalla SS-pataljoonan lipun poistamista lippujuhlan vuosittaisesta paraatista:

“Puolustusvoimien lippujuhlan vuosittaisessa paraatissa on tähän saakka kuitenkin kulkenut mukana myös SS-pataljoonan lippu. Viimeistään tämän kirjan jälkeen tasavallan asevoimien on tehtävä johtopäätöksensä ja lakattava marssimasta SS:n tunnusten alla.”

Nähtäväksi jää, totteleeko puolustusvoimat juutalaislehden vaatimuksia. Hiljattain myös juutalaisen sukunimen omistava Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak vaati, että Suomen Lentosotakoulun lipusta tulisi poistaa hakaristi.

Lähde: Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Koska Stalini vaioissa kuoli kymmeniä miljoonia ihmisiä, joukossa suuria määriä suomesukuisia…määrää nykyvasemmistoa luopumaan punalipuista, kaikista menneisyyteen viittaavista tunnuksista, sekä retoriikasta.

  Vasemmisto on tehtävä johtopäätöksensä ja lakattava marssimasta joukkomurhaajien tunnusten alla

 2. On muutoksen aika. Kansa on nujerrettu. Kilpailu käydään nyt jo sillä tasolla, kuka komentaa puolustusvoimia.

  Loppupelissä mitään kansan enemmistöä ei tarvita sen itsensä hallitsemiseen. Vain raakaa voimaa.
  — On helpompi ottaa valtio ja puolustusvoimat vasallikseen kuin kansan enemmistön tuki.

 3. Puolustusvoimien perinteisiä ja vakiintuneita tunnuksia ei ole mitään syytä kieltää. Ei ole olemassa vääriä aatteita vaan ainoastaan vääriä toimintatapoja aatteiden nimissä. Emme elä enää 30-lukua vaan vuotta 2018.

  Hyvää tarkoittaen ja marttyyrikaapuun kietoutuen on yleensä tehty ihmiskunnan suurimmat rikokset. Valkoiset kansat ovat olleet aivan liian hyväuskoisia ja alistuvia. Tämä toivottavasti huomataan ja tehdään jatkossa itsenäisempää politiikkaa.

  Jos jotakuta loukkaa suomalaisille perinteiset tunnukset niin paljon, että jopa puolustusvoimien toimintaan pitää puuttua, hän ei ole integroitunut tähän maahan.

  Maassa maan tavalla.

 4. Oulahan on tämä tunnettu melkein työksensä twitterissä trollaava “fasismintutkija”, joka pitää oikein omia pikku luentojakin.

Comments are closed.