Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Sanomat kannustaa valtioita velkaantumaan

Helsingin Sanomat kannustaa valtioita velkaantumaan

7

Kuten uutisoimme perjantaina, ovat globalistit viime aikoina alkaneet vaatia keskuspankkeja pumppaamaan valtavia määriä velkarahaa maailmantalouden elvyttämiseksi. Globalistit pelkäävät, että ilman elvytystä Eurooppa ajautuu finanssikriisiin, joka voi johtaa kansallismielisiin vallankumouksiin.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) on perinteisesti kannattanut kovaa talouskuria, eli julkisten palveluiden leikkaamista ja valtion velan pitämistä minimissä. Talouskuri on rikastuttanut rikkaita ja köyhdyttänyt köyhiä, mikä on palvellut HS:n omistajien päämääriä.

Nyt HS on päättänyt, että eliitin etu vaatii 180 asteen talouspoliittista suunnanvaihtoa sekä valtion velkaantumisen rajua vauhdittamista. Jotta Suomi ja Eurooppa eivät ajaudu eliitin kannalta poliittisesti vaaralliseen talouskriisiin, on Eurooppa hukutettava taloutta ”elvyttävään” velkaan.

HS:n tuoreessa pääkirjoituksessa todetaan, että keskuspankkien nollakorkopolitiikan vuoksi velkaantuminen on jopa ”edullista” eikä lainkaan ”tyhmää” monien valtioiden kannalta. Lehden mukaan etenkin tulevan taantuman torjuminen on pätevä syy velkaantua ulkomaalaisille.

Juutalaisomisteinen lehti jättää mainitsematta, että korkojen noustessa nyt kerätty velkataakka muuttuu valtiolle musertavaksi. Tämä ei HS:n omistajia huoleta, koska lehti ei aja Suomen kansan vaan ulkomaalaisten koronkiskojien etua. Lehden linja velkaantumiseen muuttuu sen mukaan, mikä on finanssieliitille kulloinkin parhaaksi.

Lähde: Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Monet pitävät edelleen Hesaria hyvänä ja luotettavana mediana, aivan järjetöntä.

  • Pitää kyllä tuolloin olla vikaa päässä vähän saatanasti. Halveksun ihmisiä, jotka tilaavat hesaria.

 2. No eiköhän tuo ole jo päivän selvä asia. Ei sitä hesaria kannata lukea. Se on lukematta paskaa.

  • Älkää ostako, älkää klikatko, älkää katsoko, älkää kuunnelko: IS, IL, HS, TS, AL, Nova, SuomiPop, YLE, Aalto, Rock, MTV3, Nelonen, Ruutu, Katsomo, Play, JIM, Fox — mitään tuollaista sontaa ei terve ihminen tarvitse elämäänsä!

   ÄLKÄÄ klikatko, vielä kerran yritän teroittaa tätä, josko menisi kaaliin.

 3. Hesarin taloustoimituksen johdonmukaisuus noudattelee ulkomaisten koronkiskojien etujen ajamista, sitä vain ei ole mainittu.
  Kun tarkastellaan historiaa, tullaan johtopäätökseen, jonka mukaan velkaannuttamista on aina käytetty orjuuttamisen välineenä. Orjuuttaja on aina ollut pankki tai muu taho, joka ei osallistu oikeaan tuottavaan työhön, vaan toimii pseudotalouden puolella. Tällaisella toiminnalla on yleensä ns. paskanen loppu, kuten ahneiden touhuilla yleensäkin. Kun raha, tässä tapauksessa Euro, menettää arvonsa on saatu hyöty kadonnut, sekä lopputulemuksena orjuutettujen kosto.

 4. Nuoret eivät tiedä ja vanhemmista huonomuistiset eivät muista kuinka 80-luvun lopulla velkaannuttiin ulkomaille ja tuli romahdus kun usko Suomeen loppui. Sitten “korkoushyppääjä Heli Bor” nousi yli 20 %:n ja kusessa oli ne yrittäjät jotka olivat uskoneet pankkiirien puheisiin sekä asuntovelallisista erityisesti ne jotka olivat kahden asunnon loukussa.

Comments are closed.