Koti Uutisia Helsingin Sanomat julkaisi mustekalakuvan (((Mark Zuckerbergistä)))

Helsingin Sanomat julkaisi mustekalakuvan (((Mark Zuckerbergistä)))

4

VIIHDEUUTISET Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS) on saanut sosiaalisessa mediassa osakseen kummallisia syytteitä: jotkut lehden lukijoista uskovat julkaisun ajavan juutalaisvihaa! Selkkaus syntyi, kun HS julkaisi viikonloppuna Facebookia käskevän pääkirjoituksen.

Facebookin omistaja on juutalainen Mark Zuckerberg. Viime viikkoina sosiaalisen median jättiläinen on joutunut julkiseen riepotukseen, sillä se on rikkonut törkeällä tavalla käyttäjiensä yksityisyydensuojaa. Kuten tietoturvasta huolestuneet kansalaiset ovat vuosien ajan varoitelleet, Facebook todellakin on kansainvälinen vakoilupalvelu, joka riistää käyttäjiään salaisesti.

HS:n pilapiirroksessa Zuckerberg esitetään jättiläismäisenä mustekalana, joka on kietoutunut maapallon ympärille. Kulttuurimarxistien mukaan kuva loukkaa juutalaisia, sillä juutalaiset on kautta historian esitetty vallanhimoisina mustekaloina.

Kulttuurimarxistit eivät kuitenkaan osaa vastata siihen, miksi Zuckerberg ja useat muut vaikutusvaltaiset juutalaiset synnyttävät vuosisata toisensa jälkeen saman mustekalamielikuvan muiden ihmisten päässä. Edes Helsingin Sanomat ei ole mielikuvalle immuuni.

Kuvakaappaus: HS.fi
Helsingin Sanomia syytetään vanhan “antisemitistisen” kuvaston kierrättämisestä. Ohessa historiallisia esimerkkejä.

Lähde: Helsingin Sanomat

4 KOMMENTIT

  1. Ei kannatta olla ollenkaan sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook, Twitter ja niin edelleen. Itse en ole ollut 6 vuoteen enään missää somessa. 🙂

    • Olen boikotoinut kaikkia pätemistarpeisten sosiaalipornosivustoja niiden perustamisesta lähtien. Ei ole ollut ensimmäistäkään profiilia. Duunissa aikoinaan oli kielletty moisien käyttö työkoneella johtuen niissä käsiteltävästä infosta ja kieltoa myös valvottiin. Syystäkin.

  2. Kari Suomalainen (1920-1999) sai potkut hesarista piirrettyään somaleista ja Suomen “itkijänaisista” sekä SPR:stä, jotka imuroivat turhakkeet muka pakolaisina Suomeen kaatuneesta Neuvostoliitosta ja vieläpä kommunistihallinnon kaatuessa Somaliassakin tuolloin ilmestyivät kommunisti eliitti tänne elätettäväksi.
    Kuinka hesari voi tehdä tuollaisen piirroksen.? Joutuuko nykyinen töhertäjä lähtemään virastaan? Tuskin, enkä edes tiedä kuka hän on, eikä se minua kiinnostakaan.

Comments are closed.