Koti Artikkelit Helsingin sananvapausmielenosoitus oli menestys

Helsingin sananvapausmielenosoitus oli menestys

40

Helsingissä pidettiin 12.5. kansallismielinen mielenosoitus, jonka järjestäjänä toimi MV-media. Tapahtuman tarkoituksena oli kiinnittää huomiota Suomen ongelmalliseen sananvapaustilanteeseen, jossa viranomaiset toimivat mielivaltaisesti isänmaallisia järjestöjä, julkaisuja ja yksityishenkilöitä kohtaan.

Aurinkoisen sään suosima tapahtuma oli erittäin onnistunut ja se keräsi 200–300 osallistujaa. Tilaisuus alkoi puheilla, joita seurasi mielenosoituskulkue.

Vastarintaliikkeen edustaja Johannes Murto piti paikalla puheen, jonka voit kuunnella artikkeliin upotetulta videolta. Alla on kuvia tapahtumasta sekä Murron pitämä puhe tekstimuodossa.

Tervehdys teille kaikille!

Voisin seisoa täällä teidän edessänne ja puhua siitä, miten tämän päivän niin kutsuttu valtiovalta pyrkii tuhoamaan perusoikeuksiamme vain turvatakseen omat päämääränsä ja tulevaisuutensa globaalien herrojensa uskollisena palvelijana.

Voisin surkutella ja voivotella, miten oikeuksiamme poljetaan ja miten niin kutsuttu vapautemme on vain silmänlumetta rappioituneen järjestelmän lampaille. “Vapautemme” on meiltä pois otettavissa niin kuin luu on pois otettavissa kurittomalta koiralta.

En kuitenkaan aio tehdä niin. Sen sijaan aion puhua teille, hyvä yleisö, siitä keitä me olemme.

Me emme ole kurittomia koiria, jotka nöyrtyvät tarpeeksi pitkään häkissä oltuaan ja kiitollisina nakertavat puruluita isäntiensä jaloissa.

Me emme ole kasvottomia virkamiehiä, jotka ilman epäilystä toteuttavat ylempiensä käskyt ja ovat sokeita sille, mitä ne kansalleen ja maalleen aiheuttavat.

Me emme ole selkärangattomia orjia, jotka isäntänsä raipaniskun pelossa palvelevat herrojaan ja kasvattavat jälkeläisensä jälleen samaan orjuuteen.

Me emme ole ahneita liikemiehiä, jotka myyvät maansa ja kansansa hyvinvoinnin tavoitellessaan vain omaa etuaan.

Me emme ole poliitikkoja, jotka niin kutsutun puoluekurin edessä syöksevät maansa ja kansansa tulevaisuuden perikatoon.

Ei – me emme ole mitään edellä mainituista.

Johannes Murto pitämässä puhetta.
Väkivaltainen kurdi otettiin kiinni sen jälkeen kun tämä yritti potkaista tilaisuutta kuvannutta suomalaista.
Äärivasemmiston “vastamielenosoitus” kuihtui kokoon.

Sen sijaan me olemme kansallismielisiä. Olemme suomalaisia, jotka asettavat isänmaan edun kaikkien niin sanottujen kansainvälisten pelisääntöjen edelle. Yhdelläkään ulkomaalaisella lainsäätäjällä tai rahoittajalla ei tule olla sananvaltaa siihen, millaista politiikkaa Suomessa tehdään. Kun Suomen kansa tahtoo sulkea rajat siirtolaistulvalta, ei Euroopan unionilla, YK:lla, Goldmanilla, Sorosilla tai Rothschildilla tule olla veto-oikeutta.

Me olemme perinteisten perhearvojen kannattajia. On sairasta ja häpeällistä, että kulttuurimarxismin myrkky on alkanut rappeuttaa suomalaista koululaitosta. Lapsemme aivopestään ajattelemaan, ettei sukupuolia saati sukupuolirooleja ole olemassa. Pojista tehdään nykykouluissa feminiinisiä nahjuksia, jotta nämä eivät uskaltaisi puolustaa omaa kansaansa tunkeutujien väkivaltaa vastaan. Tytöistä kasvatetaan rahaa ja uraa palvovia nihilistejä, joille perheen perustaminen on kirosana. Homojen etujärjestöt ajavat tätä kehitystä ja siksi ne on murskattava!

Me olemme radikaalin vapauden kannattajia. Kansanpetturipoliitikot säätävät jatkuvasti uusia ajatusrikoslakeja, jotta kansallismieliset eivät voisi tuoda julki maahantunkeutujien ja globalistien rikoksia. Samalla kun siirtolaisten tekemien seksuaalirikosten tilastot muuttuvat yhä rumemmiksi, Suomen poliisi on päättänyt lisätä “vihapuheyksikkönsä” resursseja, jotta kansalaiset eivät “vihapuhuisi” raiskaajista. Jos sana ei ole vapaa, ei kansakaan voi olla.

Me olemme myös biologisen ihmiskuvan kannattajia. Toisin sanoen tiedämme, että eri rotujen välillä on synnynnäisiä eroja, joita ei niin sanotulla kotouttamispolitiikalla voi tasoittaa. Kasvava osuus suomalaisten verorahoista haaskataan maahanmuuttajien “kotouttamiseen”, mutta tästä ei ole ollut mitään hyötyä.

Ei-valkoinen siirtolainen raiskaa “kotouttamisesta” huolimatta 17 kertaa suomalaista useammin. Poliisiammattikorkeakoulun tuoreen tutkimuksen mukaan lähes puolet maahanmuuttajaraiskaajien uhreista on Suomessa alaikäisiä. Pedofiilien tulva Suomeen tulee jatkumaan ellemme tunnusta, että maahanmuuttopolitiikan täytyy aina huomioida rodun vaikutus.

Me olemme ennen kaikkea vallankumouksellisia. Tahdomme palauttaa vallan kansalle ulkomaalaiselta pankkikartellilta, joka kontrolloi Suomea Euroopan unionin kautta. 1992 allekirjoitettu sopimus Euroopan unionista estää jäsenvaltioita tekemästä itsenäistä rahapolitiikkaa. Kuten tiedämme, se, kenellä on rahat, säätää lopulta lait. Euroopan unionia ei voi “uudistaa” sisältä käsin, sillä sen perusteet ovat mädät. Ainut ratkaisu on irtaantua siitä kokonaan.

Me olemme realisteja. Emme usko hetkeäkään, että Sauli Niinistö tai Juha Sipilä kuuntelevat kansalaisten järkipuhetta. Sipilä piti Suomen rajat auki senkin jälkeen kun maahantunkeutuja raiskasi viattoman tytön hänen kotikunnassaan. Rajat pysyivät auki, vaikka terrorismi rantautui vuosi sitten Turkuun.

Kansainvälinen rahanvalta lupaa päättäjille hyväpalkkaisia virkoja ja yltäkylläisiä eläkepäiviä palkinnoksi kansanpetoksesta. Suomalaisten on aika tunnustaa, että valtiotamme johtavat omaa etuaan kylmäverisesti ajavat sosiopaatit. Heitä ei voi taivutella tekemään isänmaallista politiikkaa. Heidän kanssaan ei tule käydä vuoropuhelua. Muutos lähtee vain ja ainoastaan ruohonjuuritasolta sekä kansasta!

Kansanpetturipoliitikot ovat osoittaneet, etteivät he voi parantua. Yksikään raiskaus tai joukkomurha ei tule muuttamaan heidän mieltään. He eivät välitä, vaikka valkoiset eurooppalaiset ovat joutumassa vähemmistöksi omissa kotimaissaan.

Petturipoliitikkojen ei tulisikaan yllättyä, kun jokin kaunis aamu monikulttuuriseen väkivaltaan kyllästyneet kansalaiset ilmestyvät heidän kotiovilleen ja vaativat oikeutta. Kun tuo päivä koittaa, eivät kansainväliset pankkiirit ole enää suojelemassa poliitikkoja. Rahaeliitti tulee puukottamaan suomalaisia petturipoliitikkoja tuolloin selkään samalla tavalla kuin poliitikot puukottivat Suomen kansaa selkään. Petturin kohtalo on karu.

Kieltämällä poliittiset oppositiojärjestöt ja murhaamalla sananvapauden poliitikot ovat tehneet parlamentaarisen muutoksen lähes mahdottomaksi. Siksi muutos voi olla hyvin rumaa seurattavaa, aivan kuten se oli tasan 100 vuotta sitten vapaussodan keväänä. Rumaa tai ei, muutoksen on kuitenkin tultava.

Suomen on katkaistava Euroopan unionin ja kansainvälisen rahan kahleet voidakseen tehdä jälleen itsenäistä ja omaa kansaa voimaannuttavaa politiikkaa. Meistä jokainen voi valmistella suurta yhteiskunnallista mullistusta osallistumalla kansallismieliseen aktivismiin ja uhmaamalla päivä toisensa jälkeen eliitin painostusyrityksiä. Meidän on toimittava esimerkkinä koko Suomen kansalle. Nyt tarvitaan vastarintaa!

Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään TÄÄLLÄ.

40 KOMMENTIT

 1. Hyvä puhe. 🙂 kyllä oli hurjan näköinen äärivasemmiston mielenosoitus, pari nistiä istuskelemassa antifa lipun kanssa ja juomassa kaljaa.😂

 2. “Näin ollen Pohjoismainen Vastarintaliike:

  Säätää lait kansalle vihamielisestä propagandasta. Se mahdollistaa valtion pakkolunastamaan median, joka on toiminut kansalle vihamielisellä tavalla.

  Takaa, että ainoastaan Pohjoismaiden kansalaiset saavat omistaa Pohjolan mediaa.

  Kieltää ulkomailta käsin toimivat, Pohjolassa kansalle vihamielistä propagandaa levittävät mediayhtiöt.

  Varmistaa mediaväen kelpoisuuden. Kansalle vihamielisen propagandan levittämiseen osallistuneet toimittajat tullaan irtisanomaan, ja heidän kohdallaan tehdään huolellinen selvitys ennen kuin heidän annetaan valtion suostumuksella palata journalismin pariin.

  Toimittaa oikeuden eteen ne, jotka ovat olleet erityisen aktiivisia kansalle vihamielisen propagandan levittämisessä. Yhteiskunta tulee voimaan paremmin, kun nämä henkilöt eristetään kansasta.

  Kriminalisoi homojen etujärjestöt ja muun luonnollista järjestystä vastaan suunnatun propagandan.

  Kieltää homoseksuaalisen mainonnan julkisilla paikoilla.

  Tulee sekä säätämään lait kansalle vihamielisen propagandan levittämisestä että tekemään pohjoismaalaisten kansanmurhan organisoinnista laitonta. Tähän lukeutuu myös, että joukkomaahanmuuttoon, rodunsekoitukseen ja kansanmurhaamme muilla keinoin aktiivisesti vaikuttavat järjestöt ja yhdistykset tullaan kieltämään.”

  https://www.vastarinta.com/vastarintaliike/vastarintaliikkeen-poliittinen-manifesti/

  Eikö tässä ole pientä kaksinaismoralismia havaittavissa? 😀 Sananvapauden rajoittaminen on näköjään kivaa kun se ei vain osu omalle kohdalle. Kuuluhan sananvapaus tietenkin teillekin, mutta on jotenkin ironista nähdä teidät niin kovasti huutamassa sen puolesta, vaikka ette todellisuudessa edes kannata sitä muille kuin ideologianne hyväksymille mielipiteille.

  • Tahallaan väärin ymmärtäminen on taitolaji.

   Sana on edelleen vapaa, mutta sanoista ei tule siirtyä enää sellaiseen päätöksentekoon, joka vaarantaa kansan olemassaolon.

   Suuri enemmistö ihmisistä on kiinnostunut aivan muista asioista kuin nykyisin vallitsevasta rappiokulttuurista, jota jokaisesta tuutista ulos työnnetään. Taantumukselliset ja rappiolliset alakulttuurit (kuten homojen alakulttuuri) eivät voi koskaan olla valtavirtaa.

  • Huomattava osa ihmisistä on hyvinkin yksinkertaisia ja tyhmiä, se on ikävä fakta. Tätä käyttävät hyväksi kansojen orjuuttajat, ensisijaisesti banksterit ja sionistit. Kansa on suojeltava bankstereiden ja sionistien vahingollisesta tuhoisasta propagandasta, se on patrioottien velvollisuus.

   Kansanvastainen propaganda voi olla erittäin vahingollinen, kuten nähty esimerkiksi “venäläisen vallankumouksen” eli oikeastaan juutalaisen vallankaappauksen ja neuvostovallan hirmuvallan aikana. Ja useissa muissa sisällissodissa tai juutalaisten marxistien/kommunistien KOMINTERNin järjestetyissä tuhoisissa tapahtumissa – ja tuloksena aina on ruumiskasoja ja verilammikot.

   Ehkä jopa dogmaattinen “Reiska” olisi sitä mieltä, että teini-ikäisten itsemurhiin kannustavia tai pedofiilien sivustoja on kiellettävä. Tarkoitan, että jossakin raja on vedettävä. Ja PVLn ehdottama kansalle vihamielisen propagandan kieltäminen on oikein hyvä periaate. Kun nykyinen sairas perverttinen järjestelmä kaatuu kaaokseen, sieltä tuhkasta toivottavasti nousee terve kansakunta, joka ei anna oikeutta olemassaoloon mentaalisten rutto-, kolera-, streptokokki yms. bakteereille.

  • Kuules Reiska, on ihan eri asia kieltää valehtelu sekä disinformaation pakkosyöttö ja paskanjauhanta julkisessa mediassa kuin rajoittaa sananvapautta. Nykyään järjestelmä suosii kaikkea sellaista mikä vielä joku vuosikymmen sitten olisi johtanut joko mielisairaalaan tai vankilaan.

   Pedofiliaa homoseksuaalisuutta kaikenlaista pervertismiä ja Euroopan ählämistämistä tunkee joka tuutista kun samaan aikaan sananvapauden nimissä rajoitetaan ja kielletään kertomasta omaa mielipidettään jos se poikkeaa tästä punarkkien kulttuurimarxilaisesta “totuudesta”. Terveeseen yhteiskuntaan tällainen malli ei oikein istu.

  • Reiska, rikollisuuden ja kansanvastaisen toiminnan kieltäminen ei ole sananvapauden rajoittamista, sitä paitsi vastarintaliikkeen periaatteissa mainitut asiat ovat sellaisia, että ne ovat jo nyt johtaneet yhteiskunnassamme tekoihin jotka ovat rikollisia ja rappeuttavia. Täten kyse ei ole sanoista vaan teoista kansaa ja yhteiskuntajärjestystä vastaan.

   • “rikollisuuden ja kansanvastaisen toiminnan kieltäminen ei ole sananvapauden rajoittamista, sitä paitsi vastarintaliikkeen periaatteissa mainitut asiat ovat sellaisia, että ne ovat jo nyt johtaneet yhteiskunnassamme tekoihin jotka ovat rikollisia ja rappeuttavia.”

    Sinulla ei ole hajuakaan mitä sananvapaus edes tarkoittaa tai sitten pyrit valehtelemaan asiasta tietoisesti.

    Täysin samaa argumentointia, jota juuri käytit yllä, voidaan käyttää ja käytetäänkin natsien sananvapauden rajoittamisessa.

    Sananvapaus ei ole mikään “kielletään vain minun mielestäni ikävät mielipiteet / asiat” -rusinat pullasta fraasi. Sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus sanoa ja julkaista mielipiteensä siitä riippumatta mitä sinä tai kukaan muukaan on niistä mieltä. Ennakkosensuuri, jota siis tuossa Vastarinnan ohjelmassa vaaditaan, on sananvapauden vastaista jo lähtökohtaisesti.

    Älkää siis viitsikö raiskata sananvapau- termiä vaan ottakaa sanakirja käteen, lukekaa sen merkitys ja lopettakaa tuo tekopyhä valehteleminen. Ette te mitään sananvapautta kannata ja olisi suoraselkäistä myös myöntää se avoimesti.

    • Suomessa ja isossa osassa Eurooppaa on jo mainitsemasi kaltainen ”kielletään vain minun mielestäni ikävät mielipiteet / asiat”. Sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus sanoa ja julkaista mielipiteensä siitä riippumatta mitä sinä tai kukaan muukaan on niistä mieltä. Ja tämän pitäisi koskea myös kansallismielisiä PVL mukaanlukien vaan näin ei ole. Koska PVLn sanoma on juurikin ikävä valtaapitävien mielestä. Truth hurts, they say.

     Ennakkosensuuri, jota siis Suomen ja EUn “virallisissa” tiedotusvälineissä harjoitetaan, on sananvapauden vastaista jo lähtökohtaisesti. Silti mikään matu- islam- tai sionismivastainen ei mene läpi kuin aniharvoin ja monia suorat sanat sanoneita on heitetty vankilaan mielipiteittensä takia. Esimerkiksi 89-vuotias saksalainen ajatustaparikollinen jonka mielipide holokepposesta ei miellyttänyt kulisseja ylläpitäviä voimia. Vaaransi koko maailman tulevaisuuden ollessaan uskomatta virallista “totuutta”…

 3. Israelin uunituoretta tilannetta seuraavana. Kaikki tuki palestiinalaisille, jotka Israel aikoinaan ajoi omilta asuinsijoiltaan!

  Israelin ja sionistipankkiirien hirmuvalta on murskattava!

 4. Hyvä, että Helsinkiä ravistellaan säännöllisesti. Se lisää huomattavasti “hyvien ihmisten” päänsärkyä, puhumattakaan kurdeista, jotka ovat ottaneet tavakseen mellakoida säännöllisesti. Siitä huolimatta heidän elämöintiään ja agendaansa ei olla kieltämässä oikeusteitse tai paremminkin nk. “oikeusteitse”. Mielestäni kurdien melskaaminen turuilla ja toreilla sotii kaikkia kuluttajansuojalakeja vastaan, unohtamatta tietenkään sitä, että meitä härmäläisiä ei kiinnosta vähääkään heidän tappeluksensa arabien kanssa, sillä se ei ole kiinnostava aihepiiri varsinkin nyt kun aurinko paistaa heleästi. Mahmuttien lajilleen ominaiset äänet eivät kuulu Suomen luontoon, eikä suomalaista niskuruudestaan huolimatta kiinnosta mitellä voimiaan junan kanssa, joka ei sitä paitsi ole edes inhimillinen olento, kuten eivät mahmutitkaan.

 5. Ennen kuin me päästään siihen asemaan että me voidaan alkaa neuvotella tai määrätä siitä miten ylintä valtaa käytetään Suomessa, meidän on ensin voitettava kansan meidän puolelle.

  Se tapahtuu suoralla toiminnalla. Puheet, marssit, lentolehtiset jne ovat ok mutta niistä jää puuttumaan se olennainen. Ja se olennainen on suora toiminta.

  Kun kansa huomaa että tämä porukka on tosissaan kun esim. jotain ministeriä kuljettanut helikopteri putoaa alas, se alkaa ymmärtää että tätä porukkaa kannattaa tukea, sillä se ei ole mikään tyhjänpäiväinen variksenpelätin.

  Suora toiminta alkaa ensin vaatimattomasta ja vähemmän näkyvämmästä toiminnasta, ja kun kokemus, taito ja resurssit kasvavat niin suora toiminta muuttuu kovemmaksi ja näyttävämmäksi.

  Ei kukaan suomalainen tosissaan usko näihin jotka johtavat nyt Suomea.

  • Jos PVL syyllistyisi johonkin väkivaltaiseen tekoon nykyisiä valtaapitäviä kohtaan se ampuisi itseään polveen. Media on niin tehokkaasti globalistien ja punarkkien puolella sionistien omistamana että teosta seuraava propagandakampanja saisi Japaniin iskeneen tsunamin näyttämään soutuveneen peräaallolta.

   Sillä propagandavyörytyksellä saataisiin valtaosa kansasta rinnastamaan PVL terrorijärjestöihin ja liikkeen täyskielto olisi satavarmaa kaikissa oikeusasteissa. Toiminta täytyisi painaa kokonaisuudessaan maan alle ja jäsenten sekä kannattajien ajojahti täyttäisi vuorostaan Suomen tutkintavankilat.

   Nyt eletään vuotta 2018 ja ollaan kuitenkin suht’ sivistyneessä Pohjolassa. Ei istu arabimaailman tai 20-luvun keinot aikaan ja paikkaan.

   • Ei välttämättä tarvitse syyllistyä mihinkään väkivaltatekoon. Ainakaan ihan vielä.

    Suora toiminta käsittää paljon asioita.

    Hitlerillä ei ollut internetiä tukenaan. Meillä on. Siihen nähden kansallisten toiminta on kuin suossa tarpomista.

    Vihollisen(globalistit, sionistit, vapaamuurarit) mediat voidaan pimentää.
    Kaapelit poikki ja/tai kansalliset hakkerit hoitavat homman etäältä.

    • No minä ainakin miellän jonkun kopterin tiputuksen väkivallanteoksi. Ensin on saatava kansan mielipide myönteiseksi ja se tapahtuu parhaiten olemalla ystävällinen rehellinen ja avoin sekä välttämällä kaikenlaisia konflikteja ja väkivaltaa.

     • Konflikti on jo päällä. Ei se ole vältettävissä.

      Sananvapauden murhaaminen ja toisinajatteljoiden sekä poliittisen opposition vaientaminen.

      Ei suuri massa tule koskaan heräämään ja reagoimaan erityisen voimallisesti. Ei sellaisia kansanjoukkoja yksinkertaisesti saada liikkeelle. Jääkiekon MM kulta voi tuoda 100 000 suomalaista torille.

      Vaikka MM kulta voitettaisiin meno jatkuu entistä pahempana.

      Suomalainen tyytyy ruoskimaan itseään. Vaikka arvonlisävero korotettaisiin 30%:iin ja ajoneuvovero tuplattaisiin se ei herättäisi kuin korkeintaan pientä marinaa kansassa.

      Kun tv:stä tulee urheilua ja viihdettä ja jääkaapissa on olutta, suurin osa tyytyy siihen.

      Ei IRA:n operatiivisissa joukoissa ollut kuin noin 500-1000 sotilasta samaan aikaan aktiivisina. Ne sitoivat kuitenkin 20 000 brittisotilasta.

      William Luther Piercen teoksessa The Turner Diaries vain pieni joukko amerikkalaisia ryhtyy aktiiviseen vastarintaan. Ei suuri massa liikahda. Mutta se pieni joukko pistää hallinnon polvilleen.

      On tärkeämpää että on asialleen omistautunut, päämäärätietoinen ja taistelukykyinen pienempi joukko kuin suuri, päätön, mylvivä ihmismassa jota ei voida edes kunnolla johtaa.

      Ei sellaista heräämistä tulee tapahtumaan. Ei Suomessa eikä muualla Euroopassa kuin Saksassa tapahtui 1930-luvulla. Eikä me tietenkään yritetä kopioida mitään rättipäiden liikkeitä. Sen pitäisi olla selvää kaikille.

 6. Guerrilla Blitzkrieg.

  Tästä alkaa uusi aikakausi ainakin Euroopassa. Yhdysvallat on menetetty jo. Tai ainakin suuria osia siitä. Enää Eurooppa ja Australia ovat jäljellä jossa valkoinen mies ja nainen voivat selviytyä. Kaikkialla muualla on monirotuisuus ja monikulttuurisuus hävittänyt valkoiset.

  Turha meidän on sievistellä asiaa.

  Tässä ei ole kyse ei enempää eikä vähempää kuin meidän olemassaolon kamppailusta.

  Jos tarroja aiotaan jatkossa levittää niitä pitää ilmestyä miljoonia joka puolelle Suomea ja Eurooppaa.

  Nyt on sotahuudon aika.

  Ja Guerrilla Blitzkrieg vastaa siihen.

  Salaman nopeaa suoraa toimintaa kaupunki-maalais ympäristössä.

  • Nimimerkille Ukonvaaja.

   Olet joko erittäin naiivi tai provokaattori. Mikään “partisaani salamasota” ilman massojen tukea ei johda mihinkään muuhun kuin liikkeen pikaiseen tuhoutumiseen, eli globalistien voittoon. Kommareiden italialainen “Brigate Rosse”, saksalainen “Rote Armee Fraktion” ja kolumbialainen “Sendero Luminoso” tai kansallismielisten baskien ETA tai irlantilaisten IRA (ja monta muuta) – kymmenistä, sadoista tai tuhansista verisistä iskuista huolimatta eivät saaneet aikaan yhteiskunnan muutosta, koska eivät saaneet riittävää tukea “tavallisten kansalaisten” suunnalta.
   Ja massat tukevat liikettä vain aatteen ymmärtämisen tuloksena; massojen nälkiintyminen (taloudellinen riisto Järjestelmän toimesta) ja nöyryyttäminen (vierasrotuisten maahantuonnin takia) kyllä auttaa kansan silmien avaamista.
   Niccolò Machiavelli lausui viisaasti jotenkin niin: “Kuka iskee voimakkaasti, mutta ei kuollettavasti, hän tavallisesti kuolee itse tähän iskuun”. Näin kävi kaikille yllämainituille “guerilla blitzkrigin” tavoittelijoille, ja kävisi Vastarintaliikkeellekin. Eliitille se olisi kuin lottovoitto, jos sellainen isku ministeria vastaan olisi tehty; enkä lainkaan ylläty jos ennen pitkää he itse tekevät false flag operaation Vastarintaliikkeen syyttämiseksi ja tuhoamiseksi.

   On otettava mallia Hitlerin kansallisesta vallankumouksesta – kommunistien Kominternin ja Rot Frontin terrorista huolimatta saksalaiset patriootit onnistuivat kääntämään kansan pulelle. “Alussa oli sana”:
   https://cf.ppt-online.org/files/slide/x/xC2s98ek0HLi7rayMYuSBc6fzo4JjmFGPnTDX1/slide-31.jpg

   PVL aatteen ja sanoman leviämistä kansan petturit pelkäävät eniten! Koska tietävät hyvin, että kun PVL saavuttaa 5% kannatuksen se varmasti kaataa koko korruptoituneen kansanvastaisen hallinnon. Ei ole sattuma, että nykyinen PVLn rauhanomainen toiminta on vallassa olevien huijareiden mielestä – suurin ja ainoa uhka heille!

   Joten toverit, kehotan jatkamaan toiminta kuten tähän asti on tehty. On puolustauduttava kun Soroksen roskaväki hyökkää, mutta muuten on pysyttävä kurinalaisena eikä provosoitua, ja aina on muistettava että vihollinen ihan kaipaa sitä, mitä Ukonvaaja ehdottaa.

   Vihollisen reaktio (lainvastainen kieltäminen ja Torniaisen tuomio) on varmin todiste, että PVL on oikealla tiellä kohti Voittoa.

   • En ole naiivi enkä provokaattori.

    Olen realisti.

    Miten ajattelit että pääset päättämään asioista. Koska se täytyy olla tavoitteena.

    Odotatko 8 tai 12 vuotta että PVL saavuttaa enemmistön eduskunnassa?

    Entä jos ei onnistu? Mitäs sitten tehdään?

    On aivan turhaa kritisoida TÄLLÄ foorumilla muita suoran toiminnan liikkeitä. Se on kuin iskisi veitsellä toista selkään. Viisainta olisi pidättäytyä sellaisesta kokonaan.

    Muutama tarra ja pieni marssi ei valitettavasti muuta tilannetta. Näin se vain on. Ja on viisautta kyetä myöntämään se tosiasia.

    Palataan takaisin tuohon aikasempaan kysymykseen. Mitä sitten tehdään kun on jatkettu samalla tavalla seuraavat 10-20 vuotta? Onko meillä näin paljon aikaa odottaa? Ei ole. Ellei sitten halutakin sitä että maa syöksyy tuhoon nykyisellä tiellä.

    Nuo liput ovat ihan ok ja muu rekvisiitta, mutta kun se vaan ei riitä.

    Seuraavissa eduskuntavaaleissa PVL:llä on näytön paikka. Sitähän täällä juuri peräänkuulutettiin. Jaksetaan vain puurtaa tällä tiellä ja toivotaan parasta niin asiat muuttuu.

    Totuuden ikävä sanoma: ei tule muuttumaan.

    Muuten pieni vihje: tuo rataspyörä muistuttaa erehdyttävästi rotarien(vapaamuurarien) samanlaista symbolia.

    • Vanahn sanalaskun mukaan tiedät varmaan mitä kiirehtimällä syntyy.
     10 vuotta on lopuksi hyvin lyhyt aika, siitä on myös käytetty hyvä aika liikkeen tunnistettavaksi tekemiseen (saksassa Hitleriltä kului juurikin 10 vuotta valtaannousuunsa).
     Tämä päivä ja ajankohta ovat täysin erilaiset kuin -30 luvulla, asetelmat ovat paljon mutkikkaampia kuin päällepäin näyttää.
     Pitää ottaa myös huomioon se, että on muitakin osatekijöitä, jotka vaikuttavat suomen politiikkaan suorastiui ja epäsuorasti, sekä myös toimia jotka aktivoituvat sillä hetkellä kun parlamentti katsoo ettei suomen hallitus kykene täysivaltaiseen päätöksentekoon.
     Kuitenkin hiljalöleen on ihisiltä alkanut suomut tippua silmiltä, joukon kannatus on kasvanut ja se pitää saada kasvamaan entisestään, jotta asian takana on tarpeeksi massaa, tällöin voi jopa radikaaleimmatkin toimet mennä hyväksyntään enemmistön tuella.
     Ei pieni radikaaliryhmä ja alkuaskeleitaan ottava aate kykene resursseiltaankaan saamaan yhdessä yössä tarpeeksi kannatusta, saati sen teot ja moni vielä epäröivä kannattaja voikin kääntää takkinsa liian radikaalin toimen tuloksena.
     Liian radikaali tai suora toiminta tuhoaa senkin vähän mitä on saavutettu, seuraavan on taas entistä kivisempää tietä kuljettavana tulevaisuudessa, vastustajat osaavat ja kykenevät tekemään elämän erittäin vaikeaksi, koska heildän takanaan on suuremmat resurssit kaikkea.

     • “Ei pieni radikaaliryhmä ja alkuaskeleitaan ottava aate kykene resursseiltaankaan saamaan yhdessä yössä tarpeeksi kannatusta…”

      Eikö Ruotsin PVL perustettu 1997?

      Siitä on ehtinyt vierähtää yli 20 vuotta.

      Ottaen huomioon Ruotsin vaikean tilanteen matutuksen ja monikulttuurisen painajaisen osalta olisi pitänyt paljon enemmän jo tapahtua kansallisella rintamalla siellä.

      Keinovalikoimaa laajentamalla saattaisi olla ratkaiseva vaikutus.

    • Historiasta voimme oppia, että kun valtio on kypsä muutokselle – muutos tapahtuu hyvinkin nopeasti. “Lännen” ja Suomen talous “kasvaa” vain näennäisesti; kun “kasvusta” vähennetään uudet velat ja korot – ollaan tiukasti miinuksella. Ja tilanne vain pahenee, kaikki talouden mittarit ovat nyt punaisella. Meneekö siihen 10 tai 20 tai 50 vuotta- patriootille sillä ei ole väliä, hän vain jatkaa eteenpäin niin pitkään kun vääryys loukkaa hänen oikeudenmukaisuuden tunteensa.
     Mutta – itse en usko että nykyinen mätä järjestelmä pysyy pystyssä enää monta vuotta. Ja PVL on ainoa voima joka voi pelastaa kansakunnan tuholta ja kulkee oikeata tietä nyt.

     • “Ja tilanne vain pahenee, kaikki talouden mittarit ovat nyt punaisella. Meneekö siihen 10 tai 20 tai 50 vuotta- patriootille sillä ei ole väliä…”

      Onhan sillä väliä. Todella iso merkitys miten Suomen ja koko Euroopan käy. Ei meillä ole 20 tai 50 vuotta aikaa seurata sivusta tätä maamme ryöstämistä ja tuhoamista. Passiivinen vastarintakaan ei pure ellei siinä ole koko kansankunta mukana.

      Ruotsin kauhuesimerkki vieressä kun käytännössä mitään aktiivista kansallista vastarintaa ei ole ollut. Liian vähän liian myöhään.

 7. Odotinkin jo että milloin tämä kommunistireppanoiden ainut “voitto” tulee esille. 😀

  • ^^Tuo siis vastauksena siihen kun oli yksi lipuista väärinpäin ja Juutalaisreppanaa se nyt niin kauheasti nauratti.

 8. Taas yksi avohoitopotilas..
  Ne lääkkeet, ne lääkkeet.
  Annoskoon tarkistus paikallaan?

 9. Milloin loput Suomen natseista aikovat kasvaa aikuisiksi niin kuin Holappa? Eikö lapsuuden sotaleikiken jatkaminen alkaisi jo riittää? Niin hauskaa kuin teidän kaikkien umpityperiä tekstejä onkin lukea, niin tärkeämpää olisi, jos ottaisitte itseänne niskasta kiinni, hakeutuisitte terapiaan ja hoitaisitte itsenne kuntoon, niin loppuisi typerä pelleily. On varmasti raskasta olla teikäläinen, elää valheessa ja olla kykenemätön katsomaan peiliin.

  • Kaikki eivät ole Hörökorvan kaltaisia nilviäisiä, jotka jättävät velkansa ja perheensä, jotta saavat kirjadiilin ja aasialaisen postimyyntivaimon 😀

  • Sinun kannattaisi yrittää hoitaa tuo vakava mielisairautesi, vaikka yleensä se on parantumatonta laatua.🙂

  • Ne lapsuuden “sotaleikiket” jolla ilmeisesti tarkoitat pikkupoikien pyssyleikkejä, ne eivät kata kovinkaan isoa osaa PVLn toiminnasta. Osapuilleen 0%.

   Yksi hyvä syy jatkaa asiosta puhumista niiden oikeilla nimillä ovat juuri nämä kaltaistesi “virallisen totuuden” aivopesemät lampaat. Teidän määkimisestänne saa usein hillittömän hyvät naurut. 😀

   Kuka haluaa lisää kulttuurinrais… öö… rikastajia? “MÄÄ!”
   Kuka haluaa lisää sionistivaltaa ja pankkien kuristusotetta? “MÄÄ!”
   Kuka haluaa lisääglobalismia ja vähemmän vapautta? “MÄÄ!”

   Ja tähän loppuun suvaitsevaisuushymiö… {:)3<=

   • Lääketiede voi kloonata Hitlerin mutta ei parantaa Lyin’ Finn-parkaa. :'(

    • Kansallissosialismista ei ole tarvetta parantua. Tuo sinun skitsofreniasi kaikkine alter egoineen sen sijaan vaatisi välitöntä ja tehokasta hoitoa ennenkuin se pahenee entisestään. Keritseminen ei riitä kun on noinkin vakava tapaus.

 10. Oli hieno marssi! PVL liput liehuivat oikein Korhosen käskystä heti Suome lippujen jälkeen. Mukana myös Hommafoorumiin yhdistetty Jari Leino – hieno huomata että sieltä kin löytyy tiedostavaa porukkaa.

  Kaiken kaikkiaan menestys!

  Yksi juttu mitä pohdin on se että James Hirvisaari jäi pois? Olikohan saanut ohjeet (((ylemmältä taholta))) ettei saa osallistua? Mm. Eero Tillanen kun käytti puhui sionisteista. Ja varmasti PVL läsnä olo oli yksi syy ettei James voi osallistua, koska hän palvelee niitä samoja tahoja jotka evitäs siedä mitään Israel kritiikkiä.

  Isot pisteet Korhoselle, PVL:lle , Odineille, kaikilla osallistujille!

  Mahtavaa oli olla paikan päällä

Comments are closed.