Koti Uutisia Kotimaa Helsingin puukkoiskun tekijä on rotumuukalainen

Helsingin puukkoiskun tekijä on rotumuukalainen

12
Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi Kuva:  Poliisi

Kansallinen Vastarinta raportoi eilen Helsingissä tapahtuneesta puukkoiskusta, jossa mies puukotti entistä puolisoaan, heidän kolmea yhteistä lastaan sekä puolison ystävää. Eilen tapahtuneen iskun jälkeen poliisi oli vaitonainen epäillyn tekijän henkilöllisyydestä. Ainut julkistettu tieto oli, että poliisi etsi vuonna 1985 syntynyttä miestä.

Koska tekijä on edelleenkin karkuteillä, on poliisi julkaissut epäillyn kuvan ja nimen. Epäilty on Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi ja hän on 168 senttiä pitkä. Al-Hmedavia epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää tietoja mahdollisista havainnoista numeroon 0295 417 935. Tuoreista näköhavannoista voi ilmoittaa suoraan hätänumeroon 112.

Lähde: Iltalehti, Helsingin Uutiset

12 KOMMENTIT

 1. Kareem Abdul-Jabbarin velipuoli poistunut jo maasta, kiitos nopean toiminnan joukkojen tiedottamisen.

 2. Taidan olla selvännäkijä, kun tämmöisen yksittäistapauksen arvasin.

 3. Pohjois-Haaga on kallista asuinaluetta. Puukotustapahtumaa en viitsisi kommentoida koska puukotuksia on odotettavissa kun etelän miehet toteuttavat kulttuuriinsa kuuluvia oppejaan. Vituttaa eniten lukea kuinka kaiken maailman etelän raiskaajat, murhaajat ja pahoinpitelijät usein asuvat kalliilla asuinalueilla joihin ei suomalaisilla työssäkäyvillä ole mahdollisuutta. Työurani aikana olen maksanut veroja pk-seudulla omakotitalon hinnan verran ja pelkkään paskaan rahat menevät. Rehelliset ja yhteiskuntaa hyödyttäviä maahanmuuttajia on vain 1 prosentti kaikista, loput on kuluerä suomalaisille veronmaksajille ja ilmastolle on erittäin haitallista ottaa etelän maista maahanmuuttajia lisääntymään kun maapallon tulevaisuus on vaarassa liikakansoituksen takia.

  P.S. Virallisesti ihmisrotuja ei ole vaan olemme kaikki “samanlaisia” ja jos rotuja ei ole olemassa, silloin ei ole rasismiakaan (puukotusaiheeseen kuulumaton kommentti). Suvakit voi siis lopettaa länkytyksen rasismista kun sitä ei ole.

 4. Näillä neekereillä on aina puukko ja putki taskussa sun muuta. Kannataisin ajatusta,että ne otetaan niiltä pois! Onhan selvä asia, että pirineekeri käyttää niitä sitten samoin, kuinka kotimaissaan käytetään. Henki on halpa etc. Parempi on tietysti poistaa ongelma kokonaan.

 5. Tässä(kin) näkyy koko valkoisten yhteiskuntien totaalinen rappio.

  Meille roudataan Soroksen rahoituksella meritakseilla lasten puukottajia Välimeren yli ja samaan aikaan toisaalla mielipuoliset vihreät vaativat “ilmastonmuutoksen” uhalla kaikkia suomalaisia luopumaan kaikesta, paitsi ei lastenpuukottajien tuomisesta.

  Tilanne on, kirjaimellisesti, mielipuolinen. Elämme sananmukaisesti hullujenhuoneessa, mielisairaalassa. Täyspäiset ihmiset on lukittu lukkojen taakse ja mielipuolet pitävät valtaa samalla, kun globaalieliitti ryöstää kaiken.

  Minkäänlaista toivoa ns. dialogista ei voi olla näiden mielipuolten kanssa. Ei minkäänlaista.

  • ValHalla ilmaisi asian jälleen kerran harvinaisen tyhjentävästi.

   Oli, kuulemma, huiveista vähän riitaa näillä Suomen pelastajilla. Varmaan pian kaikki verhotaan säkkeihin… Se olisi tätä mätäpäistä kommunistilogiikkaa parhaimmillaan.

   Jonkin verran Koraaniakin tuntevana voin sanoa, ettei siellä missään kohdassa käsketä naisia verhoamaan itsestään kuin hiukset julkisella paikalla (“se kohta naisesta, joka erottaa hänet selviten miehestä” ja minun mielestäni pitkät hiukset ovat naisen merkki). Nämä ovat suhteellisen uusia juttuja, jostakin 70–80-luvulta kumpuavia komentoja. Jokainen aikoinaan esim. Libanonissa käynyt tietää että monet tuon alueen maista olivat mukaviakin paikkoja jopa, ja sangen länsimaisia.

   Kehitysvammaisen tasolla olevat afgaanit, iranilaiset ja irakilaiset voitaisiin jo hävittää loisimasta täältä. Ei ole enää pian mitään leikattavaa, meinaan. Bankrupt.

  • Eräässä Edgar Allan Poen tarinassa mielisairaalan potilaat ja lääkärit olivat vaihtaneet paikkoja. Sitähän tämän päivän meno on. Suvakkien ja muiden mielipuolien jutuista ynnä teoista ei kannata yrittää etsiä järkeä, sillä sitä ei ole heidän touhuissa. Muistakaa tuo viimeinen virke.

   Mykkänen ehdottaa pian jätesäkkiä puettavaksi kaikkien suomalaisten päälle?

 6. Kehitysmaalaisilla ei pitäisi olla mitään asiaa Suomeen.
  Tämä primitiivisten elintasopakolaisten invaasio aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa yhteiskunnalle.
  Ruotsi on jo muuttumassa kalifaatiksi jossa kantaväestö on vähemmistönä.
  Milloinkahan alkaa alkuperäisväestö massiivinen maastamuutto? 10-20 vuoden päästä?
  Sitten elämme Venäjän ja islamilaisen maan välissä!

 7. Kaikki valveutuneet ihmiset tiesivät tuon jo oletusarvoisesti kaikesta sen rivienvälistä lukemisen harjaantumisen ansiosta ja olen varma, että osa sai tietonsa kahvin poroistakin tai emännän aamuisesta käyskentelystä.

 8. Kun skrollasin kuvaa alas, niin heti ei osannut sanoa oliko manne vai apina.

  Apina oli.

  Eiköhän olisi jo aika potkia ihan jokainen irakilainen pois maastamme haisemasta.

Comments are closed.