Koti Uutisia Helsingin poliisi yllyttää ruuhkauttamaan hätäkeskuksen rasismivalituksella

Helsingin poliisi yllyttää ruuhkauttamaan hätäkeskuksen rasismivalituksella

14

Kulttuurimarxismistaan tunnettu Helsingin poliisi on jälleen herättänyt kummastusta sosiaalisessa mediassa. Se julkaisi keskiviikkona virallisella Twitter-tilillään viestin, jossa se kannustaa ihmisiä soittamaan hätäkeskukseen “uhkaavasta rasismista”. Viestissä myös kannustetaan keräämään porukka kasaan ja omatoimisesti “puuttumaan tilanteeseen”. Samassa viestissä poliisi jakaa SPR:n poliittista propagandamateriaalia.

PolPon uudesta ohjeistuksesta virisi nopeasti keskustelua Twitterin käyttäjien keskuudessa. Monet kummastelivat sitä, miksi poliisi yllyttää ihmisiä ruuhkauttamaan hätäkeskusta tällaisilla asioilla. Samalla ihmeteltiin vähintään epäsuoraa kehotusta turvautua oman käden oikeuteen.

Myös jotkut poliitikot osallistuivat kommentointiin. Voit lukea ja osallistua viestistä syntyneeseen keskusteluun tästä linkistä:

twitter.com/HelsinkiPoliisi/status/976502637104386048

14 KOMMENTIT

 1. Toisaalta kukapa tuollaisia “ohjeistuksia” voi antaakaan kuin Helsingin polpo, joka on täynnä *”sasu punaisia”.

  *1930-luvulla sosialistilehden pakinoitsija sekä poliiitinen huomioitsija.

 2. Melkoset on päättelyt yhdestä twiitistä xD Missään kohtaa ei puhuttu “uhkaavasta rasismista” vaan “uhkaavasta tilanteesta” joka voi johtua rasimista. Eli toisin sanoen jos joku maahanmuuttokriitikko päättää käyttää väkivaltaa esim. tönii tai uhkailee, niin sellaiseen pitää puuttua rohkeasti. Eikä poliisi myöskään kehoita mihinkään oman käden oikeuteen vaikka te natsit tykkäättekin hakata toisinajattelijoita porukalla niin ei se meinaa että tavalliset ihmiset niin tekisivät 😛

 3. Hulluus vaan etenee! Ilmeisesti ne aikovat toistaa kaikki samat virheet, kun Ruotsin kolleegansa.

  Tuosta sais kyllä mielenkiintoisen videon, kun äänittäisi hätäkeskuspuhelun YouTubeen ja valittaisi rasismista PolPon ohjeiden mukaisesti.

  • Ruotsin viranomaiset aikanaan tekivät juuri sen virhearvion, että mielistelivät matuja ja olettivat, että sillä tavalla ne “kotoutuvat”. Päinvastoin kävi, koska matujen kulttuureissa sellainen tulkitaan heikkouden osoitukseksi.

   Nyt kun Ruotsissa tilanne on päässyt eskaloitumaan ja näyttää vaan pahenevan, niin Suomen viranomaiset ajattelee, että “kysytäänpä ruotsalaisilta, miten me voitais tehdä asiat paremmin ja välttää samat virheet”.

   Ruotsin poliisi vastaa: “Me ei mielistelty niitä tarpeeksi ja sen takia täällä on varjoyhteiskunta. Teidän pitää lisätä volyymia mokuttamiseen.” Ja Suomen PolPo tekee työtä käskettyä XD

   Mut lopulta se onkin hyvä asia, että integraatiota ei tapahdu, koska kyse on roduista eikä kulttuureista. Huvittaa vaan tuo idiotismi ja naiivius.

 4. Voinko siis minäkin jatkossa soittaa hätäkeskukseen “uhkaavasta tilanteesta”? Aina kun näen huppupäitä, nistejä ja vassareita. Tai jos autolla ejelen ja näen rusakon, metsäkauriin tai hirven pellolla. Voinko silloinkin soitella hätäkeskukseen. Nehän voivat uhata minua.

    • Vihapuhe on sitä että sinä valkoisena kantasuomalaisena jollain tapaa ilmaiset että et ole 101% Suomen ählämistämisen kannalla tai et syvästi rakasta näitä maahantuotettuja pigmenttipitoisia kulttuurinrikastajia. Myös mahdolliset vihjaukset Suomen kulttuurin yhteensopimattomuudesta takanagagualaisten poppamiesten rituaaliteurastuksiin tai kymmenvuotiaitten käyttöön seksileluina katsotaan vihapuheeksi.

     Jos taas vastaavasti tuontitavara toivottaa sinulle pikaista ja kivuliasta kuolemaa heinäseiväs tai rautakanki hanuriin tungettuna tai kertoo kuinka aikoo hyväksikäyttää kaikkea omistamaasi lapset mukaanlukien niin tilanne on toinen. He saavat sanoa ja usein tehdäkin mitä lystäävät sillä kaikenlainen vastustaminen sinun taholtasi on taas kerran sitä rasistista vihapuhetta. Josta sinut tuomitaan. Sillä heillä on oikeus koska ____________* ja suvakkianarkonarkit.

     * mikä tahansa tekosyy

     • Ja minä kun luulin että se voisi olla sadistinen narsismi. Sellinen henkilö kun nauttii toisten henkisistä ja fyysisistä kärsimyksistä, kun on ensin saanut alistettua heidät ja tuhottua oman tahdon sekä saanut heidät riippuvaiseksi itsestään.

      Näitä on nähty paljonkin. Eikä siihen tarvita kuin sanoja.

   • Hmm… Tänä päivänä sanan rasismi (toisen rodun oikeuden olemassaolon kieltäminen) on kansankeskuudessa muuttanut merkitystää oleellisesti. Myös “vihapuhe”, jota ei ole määriltelty, käsitetään kansankeskuudessa niin että jos vastapuoli (kuulija tai lukija) vihastuu saamastaan tiedosta, niin se olisi vihapuhetta. Täytyy kuitenkin pitää mielessä että isänmaallinen ei voi olla vihapuheen vastaanottaja, koska hän lähtökohtaisesti on rasisti. Tätä kansankeskuudessa vallitsevaa tilannetta vahvistaa Poliisin yleinen toiminta. Poislukien Tampereen viimesyksyinen mielenosoitus oikeustalon edessä. Mutta jos puhutaan yleisellä tasolla ja yleisestä kansanmielikuvasta, niin ipdätyksistä ja kielloista saa sellaisen käsityksen että isänmaalliset ovat niitä pahoja (rasisteja) ja vasemmistolaiset niitä hyviä (globalsteja).

    Isänmaallinen valkoinen on siis paha ja globalisti värillinen hyvä. Hmm… Jos siis rusakko on valkoinen ja katsoo pahasti niin… Tai hirvi tuijottaa kun ajan autollani ja saastutan luontoa niin…

    Kaduilla kuulee usein “vitun natsi” ja “senkin rasisti”. Jos noista kaikista tekisi vihapuheilmoituksen tai rasisti-ilmoituksen niin niitä saisi soittaa useamman päivässä. Onneksi itsetunto on vahva. Äiti aina opetti että “sellaisten kanssa ei saa tapella jotka ei pärjää tai pysty puolustautumaan”. No, ehkä tämäkin nykyään olisi rasismia tai vihapuhetta. Mutta se ei ollut sitä vielä 10 vuotta sitten. Eikä varsinkaan 20 vuotta sitten. Silloin vielä leikittiin kouluissa “kuka pelkää mustaa miestä” ja luettiin Peppi Pitkätossun tarinoita hänen isästään.

    Mietin että mikä tähän maailmaan on mennyt kun kaikki todellinen koitetaan kieltää ja käännellä asiat päinvastoin? Ei Michael Jacksonkaan ollut valkoinen vaikka hänen lapsensa sitä ovatkin. Mikä asettaa kysymyksen siitä kuka on lasten isä? Rodut ja niiden väliset erot ovat tosiasia jota ei voi kiistää. Ne ovat erilaisia jo DNA-tasolta lähtien.

 5. Itse jouduin tänään mielenkiintoisen agression kohteeksi 😀 Helsingin nettipoliisi Teemu “dildo-otsa” Hokkanen blokkasi minut twitterissä. Muita poliisi vainoaa…minusta ei halua kuulla, eikä näkyä minulle. Jotenkin surullinen fiilis tulee….kun soijapojut on poliisin uniformussa

  • Truth hurts… Tee rikosilmoitus syrjinnästä. Mielipiderasismin uhrina sinulla on siihen oikeus. Eihän se mitään auta mutta kiusa se on pienikin sellainen.

Comments are closed.