Koti Uutisia Helsingin poliisi on antanut pelolle vallan – varautuu terrori-iskuun

Helsingin poliisi on antanut pelolle vallan – varautuu terrori-iskuun

4

Helsingin poliisi kertoo varautuvansa vappuna terrori-iskuun. Mitään välitöntä uhkaa ei heidän mukaansa ole tiedossa, mutta viimeaikaiset tapahtumat maailmalla saavat myös Helsingin poliisin “antamaan pelolle vallan”, vaikka jokaisen terrori-iskun jälkeen maahanmuuton kannattajat toisin ohjeistavatkin.

Esimerkiksi raskasta liikennettä tullaan rajoittamaan, ja lisäksi tehdään ajojärjestelyjä, jotka pakottavat hidastamaan tietyissä paikoissa.

Aikaisemmin vappujen perinteinen ongelma on ollut liian humalassa olevat ihmiset, mutta monikulttuurisuuden myötä nyt varaudutaan myös esimerkiksi väkijoukkoihin ajaviin rekkoihin.

 

Lähde: Iltalehti

4 KOMMENTIT

 1. Sama Tampereella. Tapparan- ja vappujuhliin valmistautuvien ihmisten vuoksi keskustassa on terrorismia estämässä suuria ajoneuvoja. Mutta niistä huolimatta, toimet eivät poista käsikranaatilla tehtävää terrori-iskua.

  Pelko on tullut jäädäkseen Suomalaiseen yhteiskuntaan.

 2. Onko tällainen joukkomurhaan varautuminen rasismia? Kysynpä vaan. Sitäpaitsi rasismi kestää koko elämän, Scanian törmäys vain muutamia sekunteja.

 3. Kaikkein pöyristyttävintä oli, kun Turun joulurauhanjulistamista piti suojata usealla rekka-autolla!

 4. Jahas. Taas “äärioikeiston” terroriä-iskua niin kovasti pelkäävät, että pitää oikein “varautua”. Mutta hyvänen aika, eihän nyr rauhalliset muslimit mitään sellaista tee, (sarkasmia) että heidän kanssaan hyvin juttuun tulevan poliisin täytyisi tehdä yhtikäs mitään.
  Valtiovalta ja suvakit haalivat ensin ISIS:ksen pojat maan rajojen sisäpuolelle valehtelmalla, että heidän soluttautumisensa on sama asia kuin uskoisi Puna Hilkka satuihin ja sitten raahaavat Tampereellakin 40 m pitkiä “roikotusautoja” estämään Tapparan Suomenmestaruusjuhlia vastaan kohdistuvaa “sunnuntai ajelua”.
  Viranomaisten antama tieto on vähintäinkin ristiriitaista.
  On selviö, että jos Suomessa 2017 haluaa ottaa elämänsä kanssa varman päälle. On syytä kaihtaa mitään joukkotapahtumia, joka saa muslimille veden kielelle. Vai sanoisin veren.

Comments are closed.