Koti Uutisia Kotimaa Helsingin kaupungin siivooja soitti 30 000 euron edestä puheluja Afrikkaan

Helsingin kaupungin siivooja soitti 30 000 euron edestä puheluja Afrikkaan

4

Helsingin kaupungilla työskentelevän siivoojan epäillään varastaneen kunnan SIM-kortin ja soittaneen tällä puheluita Afrikkaan 30 000 euron edestä. Epäilyt heräsivät kunnan yrityksessä sisäisen tarkastuksen yhteydessä, jolloin havaittiin poikkeuksellisen suuria puhelinlaskuja.

Puheluita soitettiin runsaan kahden kuukauden aikana. Suurin osa puheluista soitettiin Nigeriaan. Rikoskomisario Pekka Seppälän mukaan poliisi on joutunut tutkinnassa käyttämään pakkokeinoja selvittääkseen, kuka rikoksen takana on ollut.

– Saimme heiltä työntekijöiden työvuorolistoja. Tutkinnan aikana käytettiin myös pakkokeinoja, kuten televalvontaa sekä laite- ja kotietsintöjä, kertoo Seppälä.

Tutkinnan aikana poliisi on löytänyt kymmeniä eri laitteita, joilla työntekijä on käyttänyt kaupungilta varastamaansa kahta SIM-korttia.

Epäilty, vuonna 1983 syntynyt henkilö, on poliisin kuulusteluissa kiistänyt syyllisyytensä. Häntä on tutkinnan aikana pidetty kiinniotettuna.

Lähde:  Iltalehti

4 KOMMENTIT

 1. Kaikki minkä erirotuiset saavat käsiinsä se on heidän omaisuuttaan. Ja siitä johtuen valkoisen miehen huolimattomuutta jättää tällaisia asioita lojumaan minnekkään.

  Niin että antaa nyt vaan olla. Ja valkoisen miehen pitää ottaa opikseen.

  • Tämän huomasin jo lastentarhassa viisivuotiaana kun somali varasti multa Super Mario -joulukalenterin. Toivottavasti sai sydämeensä Joulun ja Jeesuksen.

   • Somaleita kutsutaankin Afrikan mustalaisiksi, jotka eivät rehellisellä työllä käsiään sotke, vaan elävät varastamalla, petoksilla, sotimalla, pettämällä ja lusmuamisella.
    Mielipide ei ole edes omani, vaan muiden Afrikan mantereen maiden kansalaisten luonnehdinta “naapureistaan” aivan kuten me täällä Euroopassakin osaamme steroestypisoida maanosamme muut kansakunnat piirteidensä mukaisesti aina Välimeren eteläkärkeen saakka. Eikä sekään vielä riitä, sillä kaikkihan tietävät amerikkalaiset ja heidän suurelliset olemuksensa niin koossa kuin puheissakin. WELL…

 2. neekeri eli somali eli voimavara eli rikastuttava ryöstävä eli köyhdyttävä eli palkittava eli painetaan villaisella eli syytetään “rasisteja” eli “natseja” eli normi-ihmisiä eli syyllisiä neekerien tekemiin rikoksiin eli sivistys sanalla kuvaten projisoiden.

Comments are closed.