Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Kannelmäen tapon uhri afrikkalainen

Helsingin Kannelmäen tapon uhri afrikkalainen

31
mceh
Keyse Maalesh.

Poliisi tiedotti maanantaina, että Helsingin Kannelmäessä tapettiin sunnuntai-iltana 18-vuotias henkilö. Poliisi on kiinniottanut vuosina 1990 ja 2000 syntyneet epäillyt kiinni taposta epäiltynä.

Tapaus herätti välittömästi laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa, sillä Kannelmäki tunnetaan monikulttuurisena alueena.

Sosiaalisessa mediassa hyvin voimakkaana liikkuvien huhujen mukaan 18-vuotias uhri on afrikkalainen, mahdollisesti somali, nimeltä Keyse Maalesh. Tekijästä tai motiivista ei toistaiseksi ole muuta kuin epämääräisiä arvioita.

Esimerkiksi Snapchatissa monet afrikkalaiset ovat esittäneet surunvalittelujaan kuolleelle kaverilleen. Lisäksi Instagramissa assalaamcenter esittää surunvalittelujaan kuolleelle jäsenelleen.
https://www.instagram.com/p/B_dqShQlJmo/

Sosiaalisessa mediassa on myös levinnyt kuva kahdesta skinheadista, joita on syytetty tekijöiksi. Kuvassa olevat henkilöt kuitenkin ovat omalla kanavallaan julkaisseet tiedon, että heitä ei epäillä tapauksesta, sillä muutenhan he olisivat Pasilan putkassa tällä hetkellä.

Sosiaalisen median tietojen mukaan, uhri oli myös aloitteleva muusikko. Alla näyte hänen väitetysti tekemästään kappaleesta:

31 KOMMENTIT

 1. Yksi vähemmän on hyvä alku. Onneksi ei tapauksesta aiheutunut vahinkoa suomalaisille.

  • Kyl käy sääliks sinunlaisia. Vaikka itse suomalaisena sanonkin niin tämä kyseinen uhri oli erilainen kuin muut ja oli hyvä koulussa eikä ollut ongelmaa kenenkään kanssa. Oletko niin säälittävä että haukut muita ja etkä uskalla tulla oikealla nimelläsi kommentoimaan? Kyllä sinä joku päivä saat pääs perseest ulos ja näet kuinka asiat toimivat.

   • ”Näet kuinka asiat toimivat”
    Mitä meinaat tällä?
    Jos puhut monikulttuurisesta yhteiskunnasta, niin se fiasko, todellinen kauhutarina.
    Ehkä sinäkin jonain päivänä saat silmäsi avattua ja ajattelet omilla aivoillasi?

  • miksi sinunlaisia ihmisiä on yhä olemassa? kuinka monta kertaa sinut tiputettiin vauvana? et edes tunne koko henkilöä ja uskot tapon olleen hyväksi. olet sairas.

   • Sinunlaisesi ääliösuvakit niitä sairaita ovat, jotka haluavat rotumuukalaisia Suomeen. Idiootti.

    • Anonyymi: Olen samaa mieltä.Kaikki on mennyt päin persettä siitä lähtien kun näitä ruvettiin hyysäämään täällä.Ryssäkin on lähes salonki kelpoinen verrattuna neekereihin ja arabeihin

 2. Muusikoitahan ne kaikki on, tai sitten viidakon prinssejä.

  Eiköhän tämäkin ole matujen keskinäisiä kahinoita, syynä huumeet tai rispekti.

 3. Vanha vitsi lentokoneesta josta piti saada painoa pois:”Näitähän meillä riittää”.

 4. Nää kommenttit on niin paskoja, et jotkut oikeesti pystyy sanoo tälläistä ku joku tapettiin. Niinku kuinka huonosti sut on pitäny kasvattaa et käyttäytyisi näin?? Ja eihän sun oo pakko tykkää hänen musiikista, mutta eikö se mee pään läpi että hänet MURHATTIIN?! Jos sä oikeesti näät tässä jotain näin hauskaa nii ehkä nyt ois aika oppii aikuistuu ja vittu tajuu kuinka tää ei oo mikään asia mistä pitäis nauraa.
  Mä haluun pyytää anteeksi Keyse Maalesh perheen jäsenille, kavereille ja muille läheisille. Mitä hänelle kävi ei ole lainkaan sellaista mistä pitäisi koskaan tehdä pilaa ja on jotain mikä pitäisi ottaa vakavasti. Nämä kommenttit ovat luokkaavia ja erittäin ikäviä ja joku voi vaan koittaa ymmärtää miten näiden lukeminen voi tuntua. Toivon teille onnea, rohkeuta ja voimia näiden hankalien aikojen aikana.

  • Voi itku, kuoliko sinun rotumuukalainen poikaystävä? Säälittävä ämmä. Onneksi monet suomalaisista naisista sylkisi kaltaisiesi rodunsekoittajien ja suvakkien päälle.

  • Mielisairas reppana olet, kun olet kiinnostunut ventovieraista. Joka päivä kuolee 150 000 ihmistä tai siihen “verrattavissa” olevaa kädellistä.

   Olisi voinut aikaisemmin kuolla, niin olisi säästetty verorahoja. Sinäkin sitten maksat niitä, kun ehkä joskus töihin menet.

   Harmi että tekijät ovat myös kulttuurinrikastuttajia ja suomalainen linna on viiden tähden hotelli — eli kalliiksi tulee jokatapauksessa.

  • …”hänet MURHATTIIN!” > ei vaan SE murhattiin.
   Eiks kaikki gängstäräppärit koe saman kohtalon jossain vaiheessa, jos ei ammuta sitten johonkin ravintolan eteen ohi ajavasta autosta. Tää Suomi alkaa oleen monesta kohdasta melkonen ghetto ja kahinat ku mistä lie comptonista tai muusta perslävestä, valitettavasti.

 5. Se ei oo tos muusikki kanessa ihan eri henkilö. Eikä ollu mikään tuleva muusikko.
  Älkää valehdelko ihmisille!!!

  • Mikäs somppu se siellä ulisee? Ei varmaan ollut tuleva muusikko, ei siitä ainakaan mitään suurta staraa olisi tullut.

   • Kela Gold® se somalin tiellä pitää. Jokunen nekru kaupugeissa siivoa ja ajaa bussia.

    Somali/afgaani/irakilaisnaaraat sen sijaan ovat 99,9 %:sesti “kotiäitejä”. On siinä, v*ttu, mahtava ura: tulla Suomeen kotiäidiksi! ¦D

    Meillä ei ole ongelmia tarpeeksi, niin – hei! – importoidaan kehitysvammaisen tasolla olevaa saastaa vielä lisätaakaksi maahan, joo.

    (Kyllä, somalin keskim. ÄO on 68, joka on vähemmän kuin keskivaikean downinsyndroomaisen vastaava Suomessa.)

    • Luonto hoitaa. Näin se teki Ruotsissa korona-aikaan somaleiden kohdalla, kun ei älykkyysosamäärä riitä ymmärtämään asioita.

     Itse tällaisena asperger-ihmisenä en koskaan haluaisi mitään somalia saati valkoista varustettuna kehitysvammaisen äo:lla. Olisivat liian vähä-älyisiä minulle ja saisi vielä entistä heikommat geenit. Ihmettelen, miten jollekin valkoiselle naiselle somalin alhainen älykkyysosamäärä ei ole haitaksi, jopa koulutetulle! Valkoisen miehen kohdalla se olisi heti turn-off.

 6. Viisi sekuntia laulua riitti. Johtopäätös. Tuskin menetimme mitään Mozartia. Oli helpotus, ettei suomalaista oltu tapettu.

  • tämäkin kappale on todennäköisesti puoliläpällä tehty. en tiedä mikä sua vaivaa.

   • Nimimerkki ”Oot oksettava”, menikö tunteisiin? Kyllä sinunkin silmäsi jonain päivänä avautuu, tyhmemmillä se kestää vain kauemmin.

 7. siis mitä vittua tuo jätkä on ihan toinen jätkä ja sitä paitsi hän oli just valmistumassa ja varmaan maan pällä kiltein ihminen ja hauskin eikö ollu missään vaiheessa huumeiten tai päihteiden kanssa tekemisessä ja nuo kommentit käyvät päähän niin paljon

  • Joku toinenkin somppu eksynyt tänne ulisemaan.
   Kyynelien vuodatuksesi ei kiinnosta palaakaan.
   Mene hakemaan sympatiaa vaikka silakoiden joukosta rasismihuudoillasi.

 8. Kyseinen henkilö ei ollut ongelmissa kenenkään kanssa, eikä hän ei ole tuossa kuvassa. Hän oli juuri valmistumassa ja häntä puukokettiin 8 kertaa, cmoon…, mitä tossa on siistiä?

Comments are closed.