Koti Uutisia Kotimaa Helsingin juutalaiset vaativat jälleen rahaa Suomen veronmaksajilta

Helsingin juutalaiset vaativat jälleen rahaa Suomen veronmaksajilta

15
Yaron Nadbornik.

Helsingin juutalaiset vaativat jälleen muilta rahaa toimintansa ehostamiseksi. Kuten aina, vaatimuksille antaa ilmaista mainostilaa juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat (HS). Rahankerjäämisuutisista on tullut jo vuotuinen perinne. Juutalaiset vaativat tukea Suomen veronmaksajilta.

Tällä kertaa rahaa vaaditaan Kampin synagogan vartijan palkkaan. Juutalaisseurakunta on väittänyt jo useiden vuosien ajan turvallisuustilanteensa pahentuneen radikaalisti, vaikka toistaiseksi Suomessa ei ole uutisoitu yhdestäkään merkittävästä juutalaisvastaisesta iskusta.

Juutalaiset keräsivät HS:n mukaan vuorokaudessa 30 000 euroa, mutta summa ei heidän mukaansa ole läheskään tarpeeksi suuri. HS:n uutisessa juutalaisten suurimmiksi turvallisuusuhiksi nimetään “äärioikeisto” ja “uusnatsit”.

– Kaikissa muissa Pohjoismaissa valtio tukee juutalaisyhteisöjen turvallisuuskustannuksia. Suomessa ei tue, vaikka meillä on ihan samanlaiset turvallisuustarpeet kuin muillakin Pohjoismailla, valittaa Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik.

Vuonna 2015 juutalaiset saivat läpi vaatimuksensa 100 000 euron summasta, joka otettiin suoraan veronmaksajilta. Vuonna 2016 juutalaiset vaativat rahaa muistokiviin, jotka oli määrä asentaa Etelä-Helsinkiin “holokaustin” muistoksi. Vuonna 2017 juutalaiset vaativat jälleen lisää rahaa viitaten “uusnatsien” synnyttämään uhkaan. Nähtäväksi jää, millaisia vaatimuksia vuosi 2019 tuo tullessaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Miksi meidän pitäisi maksaa sionistien erikoissuojelusta? Meillä on poliisi järjestystä ylläpitämässä. Ja jos kerran juutalaiset keräväävät vuorokaudessa 30 000e niin jatkakoot sitä samaa keräystä ympäri vuoden, kun kerran turvattomuutta tuntevat. Ei se vartija voi maksaa 30 000e päivässä.

  Paljonkos sionistit rahallisesti koravaavat yhteiskunnallemme siitä että suomalaiset tuntevat inhoa niitä kohtaan? Se aiheuttaa stressiä suomalaisissa ja siksi ihmisten kärsimykset pitää korvata rahalla.

 2. Jos täällä on noin hirveää, niin miksi ne ei muuta luvattuun maahan? Suomalaista veronmaksajaa on kupattu jo ihan tarpeeksi, ja sen on loputtava. Mihinkään ylimääräisiin menoihin ei pidä enää suostua.

 3. Otetaampas välillä vähän konretiaa näihin hihasta vedetyihin sloganeihin:

  – Mitkä pohjoismaat ovat maksaneet?
  – Paljonko ovat maksaneet?
  – Millä nimikkeellä/kommentilla ovat maksaneet?
  – Koska ovat maksaneet?
  – Kuka on allekirjoittanut maksut?
  – Minä päivänä ja millä arkistotunnuksella on maksettu?
  – Onko maksuista maksettu verot?
  – Miten maksut on kirjattu?
  – Kenelle on maksettu (tili)?

  … ja mona monia muita. Nykyisin ihmiset eivät ole kriittisiä tietoja kohtaan. Tällaiset ylimieliset ja epäselvät heitot kuten tämänkin vaatimuksen osalta ovat usein hiasta revittyjä valheita. Ihan niinkuin Stubin prosentit ja Kataisen laskutaito. Samalla tavalla “viimeisimpien tutkimusten mukaan” pitäisi herättää kellot soimaan jokaisen päässä. Ja pitäisi ryhytä tivaamaan kuka, mitä, missä, milloin, miten, miksi, miltä ajalta, mikä ympäristö…

  Jos näitä väitteitä ei ammuta alas heti kun aivopieru syntyy, niin niitä saa kuunnella lopun ikänsä. Eikä paskanpuhumiselta tule loppua.

 4. Ensi vuonna vaaditaan rahaa juutalaisten hautausmaiden 24/7 vartiointiin.
  Seuraavana vuonna jokaisen juutalaisen omistaman liikeyrityksen vartiointiin, ja kohta onkin jokaisella suomen juutalaisella oma veronmaksajien kustantama henkilökohtainen turvamies.
  Vartijat tullaan palkkaamaan juutalaisten omistamasta vartiointiliikkeestä, kuinkas muuten.

 5. Eivät kumminkaan vaadi heille suurimman uhan eli muslimien maahanmuuton ja maassa oleskelun kieltämistä tai edes rajoittamista. Voisivat tietysti myös ostaa turvallisuuspalvelut omilla rahoillaan.

 6. Kyllä se on meidän Suomalaisten “velvollisuus” palvella hyvin ja antaa rahaa juutalaisille herroille. He kumminkin antavat meille niin paljon “rikkautta”. Meidän tulee myöskin muistaa, että parannuksen tekoa omassa sydämessä antisemitismistä, välinpitämättömyydestä ja vaikenemisesta, mutta pyytää julkisesti anteeksi juutalaisilta. Olemme monin tavoin “osallisia” juutalaisten kärsimyksiin ja myös “syyllisiä” “holokaustin” kärsimyksiin ja kuolemiin.

 7. Itse kun en ottanut osaa Turussa, siihen “elämän marssiin” ja katunut pahoja tekojani ((())) kohtaan…voinko sen ohella, että revin ihokkaani ja ripottelen tuhkaa hiuksiini……lahjoittaa shekeleitä ihan suoraan henkilökohtaisesti???

 8. Lahjoitan mielelläni muutaman roposen, jos näin kertyneillä varoilla ostetaan menolippuja Israeliin. Voisin myös avustaa monikulttuurisen Israelin perustamisessa ja sen ympärille rakennettavan muurin peruskiven muurauksessa. Ettei kukaan karkaa paratiisista, luvatusta maasta…

 9. Kamppihan on täynnä juutalaisia vihaavia muslimijengejä? Onko kokoomuslaiset uhkailleet juutalaisia, kun noin pelkäävät ääri-oikeistoa?

 10. Miksi meidän veronmaksajien pitää maksaa esim. somalien erilaisille järjestöillemelkein puolimilj. euroa heidän toimintaansa. Millekään muulle ryhmälle ei sellaisia summia anneta yhteiskunnan varoista. Eivät he tarvitse vartijoita palkata, heitä ei uhkaa kukaan.

 11. Otsikko “Helsingin juutalaiset vaativat jälleen rahaa Suomen veronmaksajilta” ei kerro asiaa oikein!
  Jokainen, joka osallistuu keräykseen, tekee sen VAPAAEHTOISESTI, kukaan ei siihen VAADI!
  Keltään ei VAADITA yhtään mitään, vaan jokainen, joka osallistuu keräykseen osallistuu siihen omasta vapaasta tahdostaan.
  Varmaan jokainen, joka osallistuu keräykseen on veronmaksaja, on sitten juutalainen tai ei-juutalainen.
  Jokainen otsikon veronmaksaja toimii omien rahojensa kanssa niin kuin haluaa, kun on ensin maksanut veronsa.

  ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.” 1 Mooseksen kirja 12:3

  “Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat. Rauha olkoon sinun muuriesi sisällä, olkoon onni sinun linnoissasi. Veljieni ja ystävieni tähden minä sanon: olkoon sinulla rauha. Herran, meidän Jumalamme, huoneen tähden minä tahdon etsiä sinun parastasi.” Psalmi 122:6-9

 12. Älkää peljätkö, te maan matoset, sillä kirkkaus saapuu ja on näyttävä teille tien:
  “Itsevalaiseva myyrä se siellä vain selvittelee kurkkuaan. Takaisin pehkuihin…” Touho-serkku, Aku Ankan taskukirja 142.

  Ja on tuleva kirkkauden perässä uusi aika, joka on näyttävä teille kestävän kehityksen ja pelastuksen välineet:
  “Isopyörän käänteentekevä naksupööpötin. Se vilkuttaa valojaan, naksuu, pööpöttää ja hetkuilee ympäriinsä. Se osaa myös jurnuttaa päiväkausia paikallaan.” William Van Horn, Paremmissa piireissä, Aku Ankka 25/07.

  Mutta autuus ei ole tuleva niille, jotka laiskoja ja saamattomia ovat, vaan koettaa valo ja saapuu pelastus jokaiselle, joka itsensä uhraa:
  Hupu, sinä mapitat laskut! Tupu, sinä pölytät mapit! Lupu, sinä mapitat pölyt!” Don Rosa, Valvova silmä, Aku Ankka 19/97.

Comments are closed.