Koti Artikkelit Vastarintaliike Helppo ja turvallinen tapa tukea Vastarintaliikettä: bittimaatit!

Helppo ja turvallinen tapa tukea Vastarintaliikettä: bittimaatit!

12

Kuten valtaosa lukijoistamme tietää, Vastarintaliikkeellä on bitcoin-tili, johon kuka tahansa voi tehdä koska tahansa lahjoituksia bitcoin-virtuaalivaluutassa. Bitcoinien lahjoittamisesta on tullut entistä helpompaa, sillä lukuisten kaupunkien keskustoihin on perustettu bittimaatti- eli bitcoin-automaattipalveluita.

Bittimaattien kautta Vastarintaliikkeelle voi lahjoittaa virtuaalivaluuttaa ilman, että sinun tarvitsisi luoda omaa bitcoin-tiliä tai perehtyä muutenkaan virtuaalivaluuttoihin ja teknisiin kysymyksiin.

Kun syötät eurosetelin bittimaattiin, laite muuttaa rahasi automaattisesti bitcoineiksi ja toimittaa ne lahjoituksen kohteelle. Helppoa, tietoturvallista ja anonyymia! Yllä oleva video sisältää yksinkertaiset bittimaatin käyttöohjeet.

Alla on bittimaattilahjoitusohjeet tekstimuodossa:

1. Lataa Vastarintaliikkeen bitcoin-tilin QR-koodi, joka on pdf-liitteenä tässä artikkelissa. QR-koodi on bitcoin-osoitteemme.
2. Mene paikalliselle bittimaatille. Lista Suomen bittimaateista on TÄÄLLÄ.
3. QR-koodin voi näyttää bittimaatin lukijalle paperilta tai esimerkiksi älypuhelimen näytöltä.
4. Syötä haluamasi määrä euroseteleitä bittimaattiin (minimimäärä on luonnollisesti 5 euron seteli).
5. Vahvista maksu.

Näin tehty bitcoin-lahjoitus kulkeutuu Vastarintaliikkeelle täysin anonyymisti. Sinun ei tarvitse luoda itsellesi tiliä eikä olla lainkaan tekemisissä pankkien kanssa.

Voit joko klikata kuvaa ja tulostaa pdf-tiedoston tai näyttää QR-koodin puhelimelta suoraan bittimaatin lukijalle.

Alla on lista sijainneista, joissa bittimaatteja on tällä hetkellä (lista päivitetty 10.4.2018):

– Itis Helsinki
– Länsiterminaali Helsinki Länsisatama
– Dixi Tikkurila
– Tullintori Tampere
– Kauppakeskus Skanssi
– Tawast Jyväskylä
– Kolmisoppi Kuopio
– Valkea Oulu
– Opri / Hobbitti Lappeenranta
– Asematunneli / Finnvape Helsinki

Voit tietysti lahjoittaa bitcoineja myös kotoa käsin esimerkiksi tietokoneella tai älypuhelimella. Myös tämä on helppo, tietoturvallinen sekä täysin laillinen tapa tukea Vastarintaliikettä.

– Vastarintaliikkeen bitcoin-osoitenumero on 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ
– Ohjeet oman bitcoin-tilin luomiseen sekä bitcoin-siirtojen tekemiseen ovat suomeksi osoitteessa https://bittiraha.fi/nain-ryhdyt-bitcoin-kayttajaksi
– Lisätietoja bittimaateista on osoitteessa https://bittimaatti.fi/

Tukemalla toimintaamme olet tärkeä osa Suomen itsenäisyystaistelua pakkomonikulttuurisuutta ja globalismia vastaan! Mikäli tahdot tukea Vastarintaliikettä muilla tavoin, ota yhteyttä paikallisryhmiimme TÄÄLLÄ.
 

Vastarintaliike

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

12 KOMMENTIT

 1. Hienoa, nyt on niin seikkaperäinen artikkeli, että kaltaiseni kryptoteknologian myöhäisherännäinenkin voi ekaa kertaa testata bitcoineja!

 2. JOKAISELLA joka edes vähän on liikkeen kanssa samaa mieltä on varaa lahjoittaa 10 euroa bittimaatin kautta. Järjestelmän vastustaminen ei ole ilmaista. Liikkeelle lahjoittaminen on jokaisen vapautta rakastavan suomalaisen velvollisuus.

  Jos et ole liittynyt liikkeeseen siitä syystä, että pelkäät menettäväsi työsi on tässä nyt täydellinen mahdollisuus kanavoida siitä työstä saatua rahaa heille jotka kaduilla ja toreilla ottavat riskejä sinun puolesta päivittäin. Jos et itse pääse bittimaatille anna jollekin joka sinne pääsee rahat ja hän voi ne lahjoittaa liikkeelle.

  Suomi on korruptoitunut. Se missä jopa Ruotsin hölmölässä kansa saa kerätä varoja vapaasti vaaditaan Suomen STASI-valtiossa siihenkin lupa. Lupia ei myönnetä väärin ajattelijoille. Kryptovaluuttoja tämä laki ei koska, joten ennen kuin eduskunnan hullut kieltävät myös tämän LAHJOITA!

 3. Bitcoin on hyvä kryptovaluutta, mutta Monero on erinomainen.
  https://getmonero.org/

  Bitcoinin siirtohistoria eli lähtö ja kohdeosoite sekä summa ovat kaikkien nähtävillä lohkoketjussa, mutta Moneron ei.

  Bitcoin on siis pseudonyymi, mutta Monero on turvallinen ja anonyymi.

  Suosittelen sekä Vastarintaliikettä, että Vastarintaliikkeen tukijoita tutustumaan Moneroon ja ottamaan sen käyttöön.

  • Toisaalta, koska lahjoitus tehdään tässä artikkelin tavassa käteisellä, on se kuitenkin täysin anonyymia.

   Ymmärrän kuitenkin että halusit vain ehdottaa toistakin vaihtoehtoa.

 4. Täsmennän vielä miksi Bitcoin on pseudonyymi ja Monero anonyymi.

  Kun Vastarintaliikkeen bitcoin-osoitteen 1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ syöttää esimerkiksi tähän blockchain exploreriin
  https://blockexplorer.com/address/1488HSTYyojN5FPzb2sETsbjYp64sVs5bJ

  Siellä on nähtävissä tämän osoitteen siirtojen lukumäärät, summat sekä lähettäjien ja vastaanottajien osoitteet. Jos lahjoittaja on esimerkiksi maksanut kaupassa ostokset bitcoinen ja jättänyt yhteystietonsa kaupalle, voidaan hänen henkilöllisyytensä yhdistää tähän osoitteeseen. Ja jos hän on lahjoittanut samasta osoitteesta Vastarintaliikkeelle, voidaan hänen yhdistää sitä kautta Vastarintaliikkeeseen.

  Tämän vuoksi Bitcoin ei ole anonyymi, vaan vain pseudonyymi. Eikä sitäkään sen jälkeen, kun henkilö voidaan yhdistää tiettyyn osoitteeseen.

  Monero https://getmonero.org/ on kuitenkin täysin turvallinen ja anonyymi. Privaatti.

  Kuitenkaan Moneron blockchain explorerilla
  https://xmrchain.net/ eikä millään muullakaan menetelmällä ole nähtävissä siirtojen vastaanottajan eikä lähettäjän osoitetta eikä summaa.

  Suosittelen sekä Vastarintaliikettä, että Vastarintaliikkeen tukijoita tutustumaan Moneroon ja ottamaan sen heti käyttöön.

  • 1. Monerolla ei ole automaatteja
   2. Ei sinun tarvitse jokaiselle ohikulkijalle huutaa nimeesi kun syötät bittimaattiin rahaa

 5. Hyvä idea, sopii esimerkiksi poliiseille ja muille valtion palveluksessa oleville joiden anonymiteetti on työpaikan säilyttämisen kannalta tärkeää.
  Täytyy kokeilla.

 6. Onko vastarintaliikettä joka voisi pelastaa minut? Minut kidnapattiin 28.8.2015 ja olen vielä nyt kidnapattu. Olen tällä hetkellä Moision sairaalassa Mikkelissä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here