Koti Uutisia Heidi Hautala kerrankin rehellisenä

Heidi Hautala kerrankin rehellisenä

2

Vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala osoitti kerrankin suoraselkäistä rehellisyyttä, jollaista toivoisi nähtävän myös muilta poliitikoilta. Hän tiedotti Twitter-sivullaan tulleensa valituksi Euroopan parlamentin varapuhemieheksi. Kun Hautalalta kysyttiin, aikooko hän virassaan toimia Suomen parhaaksi, hän ei tyytynyt juhlapuheisiin vaan vastasi rehellisesti “En koskaan”.

Kun Hautala sai vastauksestaan palautetta, varmisti hän vielä vastauksensa olevan oikea ja kertoneensa ettei hän “tietenkään” tule “koskaan” tekemään politiikkaa, joka olisi Suomen etujen mukaista.

Hautala on tullut tunnetuksi vihreiden pitkäaikaisena kansanedustajana, ministerinä ja europarlamentaarikkona. Hänen toimiessaan kehitysministerinä hän sai osakseen niin paljon kohuja, että päätti erota ministerin tehtävistään kesken kauden.

2 KOMMENTIT

  1. Eli tuo oli se asia, joka sai patologisen valehtelijan ja ympäristöterroristin puhumaan totta. Kun kyseessä on isänmaansa pettäminen ja desanttina toimiminen. Se kirvoittaa vihansekaisen puuskahduksen, joka saa viimeinkin tämän punikin näyttämään todelliset karvansa. Aivan kuin jokainen valveutunut isänmaallinen suomalainen ei sitä olisi jo ennestäänkin tiennyt. Koko Vihreän puolueen ämmälaumaa voi verrata vähintäinkin WWII jälkeisen vuosien eli ns. “Vaaranvuosien” Suomalaisen kommunistisenpuolueen puheenjohtajaan Hertta Kuusiseen (1904-1974, kuoli Moskovassa), joka oli Suomesta Vapaussodan v. 1918 jälkeen Neuvostoliittoon paenneen Otto Wille Kuusisen (1881-1965) tytär. Otto Wille Kuusinen tuli tunnetuksi v. 1939 alkaneen Talvisodan aikana muodostetusta nk. “Terijoen hallituksesta”, jonka Neuvostoliitto pystytti ja tunnusti heti sodan alussa valtaamalleen maakaistaleelle Suomelta kieltäytyen näin neuvottelemasta ja tunnustamasta ns. “Valko-Suomen” istuvaa hallitusta, jota vastaan se soti.

  2. Ja vasemmistolaiseen tyyliin Hautala kuittasi kommentit vitsinä.
    Heh heh. Vitsi vitsinä.

Comments are closed.