Koti Artikkelit Arki Hei sinä sohvaperuna!

Hei sinä sohvaperuna!

36

Törmään usein ihmisiin, jotka kiittävät Vastarintaliikettä siitä työstä, jota teemme. Yhtä usein kuulen myös kommentin: “Liittyisin järjestöön, mutta työ/kunto/aika/lapset…” tai “Olen kaikesta kanssanne samaa mieltä, paitsi kohdasta a, b, c tai d”.

Ajattelin tässä lyhyessä tekstissä käsitellä näitä asioita ja tuoda esille niitä seikkoja, joita sinun olisi hyvä tietää Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä. Otetaan siis “syy” kerrallaan:

Työ

Monet väittävät, että he eivät voi liittyä liikkeeseen, koska pelkäävät menettävänsä työnsä. Tähän voin vain sanoa, että onko työ oikeasti sinulle tärkeämpi kuin kansasi, lapsesi ja tulevaisuutesi? Totuus on se, että suurinta osaa työnantajista ei kiinnosta pätkän vertaa se, mitä teet vapaa-ajalla, kunhan hoidat työsi hyvin. Ne työt, joissa jäsenyydestä on sinulle haittaa, ovat erittäin harvassa.

Tähän voi myös lisätä sen, että sinä jäsenenä voit päättää itse, kuinka julkisesti tahdot olla mukana. Tapoja auttaa liikettä on monia. Jos tahdot pysytellä kaukana julkisuudesta tai kokeilla toimintaa sitoutumatta mihinkään, voit ryhtyä tukijäseneksi. Tukijäsenenä sinulla ei ole minkään sortin vaatimuksia. Voit olla, tulla ja osallistua sen verran kuin sinusta tuntuu hyvälle. Me olemme lähes kaikki aloittaneet tukijäsenyydestä.

Jos kokeilun jälkeen tai jostain muusta syystä haluat tulla mukaan aktiivisemminkin toimintaan, voit hakeutua jäseneksi. Jos tahdot olla liikkeen aktiivisimpaa kärkeä, hakeudut aktivistikokelaaksi. Työ ei ole pätevä syy jäädä liikkeen ja itsenäisyystaistelun ulkopuolelle.

Aika

Jokaisella meistä on aikaa ainakin pari tuntia viikossa jollekin kansallismielisyyden kannalta hyödylliselle toiminnalle. Voit esimerkiksi kirjoittaa uutisia Kansalliselle Vastarinnalle (vastarintaliike[at]vastarinta.com) ja käydä paikallisryhmän perusaktivismissa. Jos sinulta ei viikossa löydy edes tuntia vapaa-ajan toimintaan, on sinun syytä harkita muutoksia elämääsi. Elämä, jossa aikaa ei jää muulle kuin työlle, ei ole elämää – se on orjuutta.

Kuten jo yllä mainitsin, jokainen voi itse päättää, kuinka aktiivinen tahtoo olla. En jaksa uskoa, ettei sinulla olisi muutamaa tuntia viikossa, jota et tällä hetkellä haaskaa vaikkapa television katsomiseen tai muuhun turhaan.

Kunto

On totta, että Vastarintaliikkeessä oletetaan, että jäsenet pyrkivät hyviin elämäntapoihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitää olla liittyessäsi teräsmies tai erittäin hyväkuntoinen. Sinä, kuten kaikki muutkin, tulet kasvamaan liikkeessä ja kuntosi siinä samalla. Liike järjestää aika ajoin eri urheilutapahtumia, joihin jokainen voi osallistua ja kuntoilla tovereiden kanssa. Sen sijaan, että sinua ahdistelee jokin “personal trainer” salilla (jonka jäsenyydestä maksat kovaa ylihintaa), saat seuraksesi aitoja ystäviä, jotka kanssasi yrittävät tulla paremmaksi versioksi omasta itsestään.

Ennen kuin aloitat puolustuspuheen teemalla “Minulla on se tai tämä vamma, en pysty”, voin kertoa, että myös minulla on vanha urheiluvamma. Tämä ei silti ole estänyt minua olemasta mukana toiminnassa ja osana liikettä. En ehkä kykene lähtemään mihinkään maratonille, mutta osallistun kaikkeen, mihin minulla on kykyä osallistua.

Lapset

Kansallissosialismi näkee lapset kansamme tärkeimpänä voimavarana – niin myös Vastarintaliike. Väittäisin, että liikkeessä on keskimäärin enemmän isiä ja äitejä kuin missään muussa vastaavassa järjestössä. Jos sinulla on lapsia, otetaan tämä tietenkin huomioon. Tulet myös liikkeessä tapaamaan muita vanhempia, joilla arvomaailma on sama kuin sinulla. Lapsesi saavat näin mahdollisuuden tutustua muihin lapsiin, joilla kasvatus ja arvot ovat kohdallaan. Lapset eivät siis ole este.

Olen eri mieltä jostain ideologisesta asiasta

Vastarintaliikkeessä sinun ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä muiden kanssa, kunhan hyväksyt poliittisen manifestimme. Voit myös kysyä itseltäsi kysymyksen: onko se yksi ideologinen pikkuristiriita tärkeämpi sinulle kuin koko kansasi tulevaisuus? Fakta on se, ettei mikään muu liike, järjestö tai puolue kykene muuttamaan tämän maan tulevaisuutta. Vastarintaliike on ainoa oikea oppositio, joka tinkimättä taistelee tämän kansan puolesta.

Nyt on siis ryhtiliikkeen aika. Ota meihin yhteyttä, liity tukijäseneksi ja ala työskennellä kansasi eteen järjestelmällisesti: https://www.vastarinta.com/vastarintaliike/aktivoidu/

Michael Hovila

36 KOMMENTIT

 1. Kysymys oikeastaan kuuluu, oletko osa ongelmaa vai osa ratkaisua? Kukaan ei loppupeleissä auta itsesäälissä rypevää laiskimusta eikä pelkuria. Kummatkin ovat vain tiellä.

 2. Suomalaiset ovat yleisesti pelkureita, mutta ymmärrän miksi eivät liity teihin, tai edes voi hyväksyä kansallismielisyyttä. Se ihan oikeasti aiheuttaa ongelmia jos tieto jäsenyydestäsi vaikka PVL:ssä leviää. Miksi “suvakit” eivät suostu edes aidosti keskustelemaan asioista johtuu juuri siitä että he menettäisivät ison osan elämästään. Ystävät todennäköisesti katoaisivat kokonaan. Esim. yliopistopiireissä ei ole mitään järkeä lähteä tuhoamaan elämäänsä kertomalla olevansa kansallismielinen.

  Siinä menettää Suomessa kaiken, ja te ette lupaa tarpeeksi että suomalaiset liittyisivät. En minäkään ole liittynyt.

  Jo Marco de Witin porukoissa joutuu vainon kohteeksi jos vain kuuluu heihin

  • >Se ihan oikeasti aiheuttaa ongelmia jos tieto jäsenyydestäsi vaikka PVL:ssä leviää.

   Paskat. Ja jos pelkää jotain pientä nillitystä niin ei kannata paljoo nykymaailmasta myöskään valittaa, koska on liian heikko asialle tekemään mitään. Pelkurit on perseestä. Jos et “tuhoa” elämääsi puhumalla, tulee globalistit sen tuhoamaan puolestasi. Taistele tai tunnusta avoimesti, että ole saamaton paska.

  • “Suomalaiset ovat yleisesti pelkureita” Mitä helvetin paskaa jauhat? Oliko Suomen sisällissodassa valkoiset pelkureita? Pelastivat Suomen kommunismilta ja tuholta ja puhdistivat Suomen punaisesta saastasta. Entäs talvi- ja jatkosodassa? Suomen sotasuorituksia ylistettiin ympäri maailmaa, Suomessa oli rohkeimmat ja parhaimmat sotilaat kuin missään muualla. Ehkä ylösalaisin käännetyssä maailmassa nykyään monet Suomalaiset ovat pelkureita, mutta löytyy vieläkin rohkeita miehiä ja naisia jotka taistelevat isänmaan puolesta kuten Vastarintaliike! t. Tuleva tukijäsen 🙂 (Vaikka liikkeen tukija aina olen ollut, harmi kun kadulle.com kaadettiin viranomaisten taholta, siellä oli vaikka mitä hienoa tavaraa enkä ehtinyt tilaan, kuten kirjoja, vaatteita, tarroja, eräretki tavaraa ym)

   • Sen verta pelkureita että Aatukin arvosti yli muitten. Luin tuossa juuri Aatun henkilökohtaisen pilotin Hans Baurin muistelmat. Sivulla 139 hän kertoo:

    “Hitler’s judgments on his allies were often very severe, but there was one shining exception, and that was the Finns. He never mentioned them or their leader, Marshal Mannerheim, without paying them the highest tributes as soldiers”.

    Nykysukupolvessa ei kyllä löydy samaa määrää särmää omaavia kuin ennen muinoin mutta eivät kaikki vielä ole Nintendon ja kulttuurimarxismin mädättämiä viherpunarkkeja hakkaamassa lapaseen kulttuurinrikastuksesta unelmoidessaan. Jos olisivat niin eipä olisi PVL olemassa.

     • Sata vuotta sitten oli Suomessa pelkuri Mannerheim johtamassa valkoisia pelkureita kun rohkeat ja uljaat punaiset aateveljesi halusivat vain pikkuisen kommunismia. Avaa historiankirja ja/tai matematiikan oppisellainen. Ei ole minun vikani jos sinua pelottaa.

 3. No perkele kun olen juoppo ja olen levittänyt teidän lehtiä ja artikkeleita pian 5 vuotta! Ja jokaiselle vastaan tulevalle selittänyt juutalaisten vallasta!! Ihmittelen mitä tuollainen turhan päiväinen urheilu auttaa ei vittu sitten mitään muutakun paikkansa hajottaa! Olen ampunut 5v asti noin yli 20v ja voisin opettaa paljon tärkeämpiä taitoa teille jokaiselle kuin juoksu puntti ym muut turhuudet!! arvostan todella paljon enemmän keksijöitä jotka parantaa ihmisten elämän laatua kuin vitun turhan päivästä urheilua lenkkeilyä puntin nostoa ym muuta helvetin turhaa paskaa! Ruuasta on on terveys kiinni eikä liikunnasta??

  Puntti ukot ja juoksijat ja muut turhat ihmiset yhteiskunnan kannalta ovat ihan täyttä paskaa! Ok ymmärrän huumeiden ja ryyppäämisen että ovat huonompia asioita, mutta monelle yrityksen kaupan tekeminen toisen yrityksen kaa vaatii jokusen viina ryypyn ym!! Teillä on todellisuus hukassa tässä asiassa vaikka muuten kunnioitan kaikkea mitä edustatte! Monesti ryypyt ym vaatiin sen että vapautuu juttelee asioista ym muista diileistä!!

  Älkääkä väittäkö vastaan jokainen 95% yrittäjä on tälläinen eikä mikään vitun turhan päivänen puntti ukko tai maratoonari!! Saunassa kalja ja viina lasin ääressä diilit sovitaan eikä vitun proteiini drinkin ja muutenkin ikinä en ole nähnyt yhtä itserakkaita paskiaisia kuin kehonrakentajat ja kamppailulajien harrastajat noin pääsääntöisesti!!

  T: Kiitos Ja kumarrus!

  • >kun olen juoppo

   Mitäs jos ryhdistäydyt ja lopetat sen juomisen. Ja urheilu pitää sinut fyysisessä kunnossa.

   • Tälle propsit! Turha etsiä tekosyitä. Jos ei alko pysy lapasessa se pitää poistaa omasta elinympäristöstä. Ja kuntoilun voi aloittaa kotona etunojilla ja istumaannousuilla.

 4. Sen vielä haluan lisätä edelliseeni kommenttiini että; liian moni ihminen on täysi luuseri tässä yhteiskunnassa ja moni joka menestyy yrittäjänä ei kiinnosta “suomalaisen etu” Koska se on valtiovallan eli maanpettureiden toimesta tehty niin! Eli pyytentön auttaminen sitä ei arvosta kukaan! Niin miten minä tai muut voin arvostaan tätä vitun paska yhteiskuntaan jossa somalit nekrut, ja muslimit raiskaa meidän lapsia ja uskomattoman suuri osa vielä puolustaa tätä hulluutta!! En halua olla suomalainen ennenkuin kaikki nämä paskat on ajettu ulos suomesta! Olkoon vaikka kolmannen sukupolven paska vajaita neekereitä, mustalaisia ym muita paskoja! Minua ja muita yrittäjä kavereita ette saa lojaaleiks tälläiselle yhteiskunnalle jossa geneettisesti tälläiset paska jäte ihmiset elää keskuudessamme!! Ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin ajaa kaikki tälläiset vittuun! Jos ei ajeta minä ja ystäväni ei ainakaan aiota jäädä tänne yrittämään!!! Harmi vain että suurin osa suur perseenreikä kaupungeista on prosentuaalisesti enemmän VITUN tyhmiä/sekaisin olevia ihmisiä!! Olen paljon lukenut teidän juttuja jo vuosia ja ihmettelen miten ihmiset ovat näin helvetin TYHMIÄ??

  Vesa ilkka laurion jutut ja ebola kani herätti minut aikoinaan! Ja kiitos teille että jaksatte!! Tunnen todella paljon pienempiä ja keskisuuria yrittäjien pitäjien ja kaikki “ei vapaamuurari yrittäjät maanpetturit” ovat sitä mieltä että monikulttuuri on todella epäonnistunut ja ymmärrän että sionistit sitä ajaa tuhotakseen kansallisvaltiot!

  Kiitos teille teidän työstä! Harva yrittäjä edes tietää teidän tekemästä työstä!

  • >Kiitos teille teidän työstä! Harva yrittäjä edes tietää teidän tekemästä työstä!

   Tule osaksi sitä työtä. Kiitokset on vain sanoja. Teot on sitä aitoa kunnioitusta.

 5. Junnulla on hyviä kommentteja, hah hah. 😀

  Minulle tuli mieleen että kaikki te joita nämä suomalaiset “pelkurilampaat” ym. suvakit inhottaa, niin eikö sitä suuremmalla syyllä tulisi liittyä Vastarintaliikkeeseen, sillä tulevaisuudessa kun yhteiskuntarauha alkaa järkkymään ihan tosissaan, ei noista xboxia näpyttelevistä sohvaperunoista eikä suvakeista ole mihinkään.

  Ne ovat nyt vielä vahvoilla kun yhteiskunnan varoja ohjataan niille, mutta onko se ikuista? Mitäs sitten kun yhteiskunnan avustukset lakkaa ilmestymästä tilille? Silloin olisi hyvä olla jo ainakin tukijäsenenä Vastarintaliikkeessä niin samanhenkiset suomalaiset pääsisivät heti auttamaan toisiaan ja samalla antaa näiden “pelkurilampaiden” ja suvakkien kuolla nälkään.

  Minä itse näen mielenkiintoisena tuon Vastarintaliikkeen ajaman vastarintayhteiskuntamallin jossa kansallismieliset yrittäjät ja työntekijät tukevat toisiaan. Suomalaisapu-toiminta on jo yksi merkki siitä kehityksestä, mutta tulevaisuudessa se on varmasti vielä enemmän.

  Sellaista vahvaa yhteisöä tarvitaan jossa kaikki auttavat toisiaan, koska jos kaikki ajattelevat vain että “kunhan minä vain pelastan itseni niin muut voi mennä”, ei kukaan tule selviämään.

  Ja mitä kuntoiluun tulee, niin ainakin omalla salillani mutiaiset treenaa ahkerasti, todennäköisesti sossun kustannuksella ja ovat kyllä kovemmassa kunnossa kuin moni samalla salilla oleva suomalainen pullamössykkä. Se on siinä mielessä vaarallista koska meillä suurimmalla osalla suomalaisista ei ole minkäänlaisia tuliaseita, enkä edes usko että niitä tullaan meille jakamaan siinävaiheessa kun matujengit alkavat ihan tosissaan valtaamaan alueita itselleen. Ne on nimenomaan tuotu tänne tappamaan meitä tavallisia suomalaisia ja siksi meille ei aseita anneta.

  Siitä syystä näkisin että etnisiä jengejä vastaan tulee SOO-tyyliin perustaa omia katupartioita jotka pystyvät myös fyysisesti laittamaan näille sossun rahoilla treenaaville nilkeille hanttiin. Jos väsähtää jo pienestä heilumisesta, niin miten sitten kadulla käy kun matut tulee päälle puukkojen kanssa?

  Minä en ainakaan halua nostaa vain käsiä pystyyn ja jättää omasta kehostani huolehtimista. Ei minusta tule koskaan mitään kehonrakentajaa eikä maratoonaria, mutta senverta hyvässä kunnossa haluan olla ettei minua ihan niinvaan puhalleta kumoon ahmedin toimesta. Niille täytyy pystyä näyttämään kuka on isäntä talossa ja kaljamahaisena se ei onnistu.

  Me olemme kuitenkin kaikki niiden tulilinjalla, joten on syytä miettiä itse kunkin että haluaako olla kynnysmattona jonka päältä kävellään vaiko rautasaappaana joka potkaisee tunkeutujalta hampaat kurkkuun.

  • Asut varmaan etelässä sillä itse asun Oulussa ja salilla jossa itse käyn niin 95% on suomalaisia. Muutaman neekerin olen nähnyt(rapakuntoisia),pari ählämiä(ihan ok kunnossa) ja joitain aasialaisia(hyväkuntoisia mutta manletteja). Ylivoimaisesti isoimmat ja vahvimmat karjut ovat suomalaiset. Ja niitä löytyy yllättävän paljon.

   Pitää tietenkin ymmärtää että isot lihakset eivät korreloi tappelutaitojen kanssa. Ja itse ainakin omalta osaltani olen huomannut että vielä 3v sitten kun vasta aloitin salin niin aerobinen kunto oli parempi entä nykyään, tosin tässä ajassa on painoa tullut 20kg(lihasta ja läskiä) lisää,voimaa paljon enemmän mutta samalla nopeus on hävinnyt.

   Kuntosali on hyvä mutta käytännössä hyödyllisin on juokseminen ja joku kamppailulaji. Tarkoitus ei ole olla kuin joku sali-Markku vaan pikemminkin Ragnar Viikingeistä.

  • “Ja mitä kuntoiluun tulee, niin ainakin omalla salillani mutiaiset treenaa ahkerasti, todennäköisesti sossun kustannuksella ja ovat kyllä kovemmassa kunnossa kuin moni samalla salilla oleva suomalainen pullamössykkä. Se on siinä mielessä vaarallista koska meillä suurimmalla osalla suomalaisista ei ole minkäänlaisia tuliaseita, enkä edes usko että niitä tullaan meille jakamaan siinävaiheessa kun matujengit alkavat ihan tosissaan valtaamaan alueita itselleen. Ne on nimenomaan tuotu tänne tappamaan meitä tavallisia suomalaisia ja siksi meille ei aseita anneta.”

   Tämä – suurin osa suomalaisista on aivan unessa kaikesta tästä kehityksestä. Kyllähän sen Ruotsissakin näkee, että toiset ovat “homoja” ja matut valtaa alaa – ja kaikki on niin kuin mitään ei olisi tapahtunut, ihan kuin tämä olisi asioiden oikea ja luonnollinen tila.

 6. Juhanin teksteissä on asiaa, kun sinne sijoitetaan pilkkuja, pisteitä ja se jäsennellään uudelleen. Eikä siinä mitään. Juhani ei varmasti ollut koulussa yhtä menestynyt kuin yrittäjänä. Kunnioitus siitä koska Suomi elää yrittäjyydestä. Ei virkamiehistä eikä isoista yrityksistä jotka saavat verohelpostuksia tai vientitukia. Sillä ne kaikki maksatetaan yrittäjillä.

  Tekstissä mainittiinkin ehkä se suurin syy miksi rivit eivät vahvistu vaikka moni on agendalle suopea: radikaali toiminta. Radikaalilla tässä tarkoitan konflikteja kaduilla ja siviilielämässä joihin lehdistö pääsee aina tarttumaan. Kansa ei lähde mukaan sellaiseen toimintaan jossa ollaan avoimesti “joko puolesta tai vastaan”. Tai jonka jäseniä mustamaalataan. Sen näkee vanhan koulukunnan kansallissosialisteista Suomessa. Hekin seuraavat liikkeen toimintaa mutta eivät ole yhteydessä juuri näistä syistä.

  Juhani on sikäli oikeassa että urheilu ei ole kaikki kaiksessa. Mutta väärässä koska ei sotiinkaan lähde koko kansa. Sinne lähtevät vain sotilaat. Yhteiskuntaa jäävät pyöittämään sen taidon hallitsevat henkilöt. Eli, kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan. Jos katsotaan yhteiskuntaa niin meillä on lääkäreistä opettajiin ja urheilijoihin sekä tehtaan omistajiin. Mihin kategoriaan itse itsesi sijoittaisit? Ovatko yhteiskunnassamme urheilijat tai armeijan kantahenkilökunta kanssakäymisissä esim. ministereiden tai opettajien kanssa? Optimaalisimmillaan yhteiskunta muodostuu monista eri elementeistä mutta yhteistä niille kaikille on että mikään niistä ei ole radikaalimpi kuin toinen, koska ne kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Kaikilla on sama tavoite ja päämäärä: parempi yhteiskunta.

  Vanhan koulukunnan kansallissosialistit ovat poikkeuksetta korkeasti koulutettuja. On dosentteja, on professuureja, diplomi insinöörejä, insinöörejä. He ovat usein arvostettuja henkilöitä omilla asuinalueillaan ja heillä on hyvät välit entisiin työnantajiinsa/yrityksiinsä. Sitä kautta he ovat rakentaneet yhteiskuntaa ja pitäneet sitä linjassa omien ihanteidensa kanssa. Tilanne on kuitenkin muuttunut viimeisten vuosikymmenien aikana. Eläkeikä on siirtänyt heidät syrjään ja sitäkautta hiljainen vaikutus yhteiskuntaan on heikentynyt. Ja sitä tilaisuutta ovat käyttäneet hyväkseen poliittiset haaskalintumme. Mitä arvelette tapahtuvat jos näiden henkilöiden nimet yhdistettäisiin liikkeeseen?

  On hienoa nähdä siistit lippurivit ja suoraselkäiset nuoret. On hienoa nähdä halu vaikuttaa yhteiskuntaan ja sen arvoihin erilaisen aktivismin kautta. Ja vaikka valtaapitävien lehdistö tuottaa paljon negatiivisia uutisia, työ jatkuu. Mutta radikalismi, se on kompastuskivi. Se pitää ratkaista ennekuin liike saa kansan vahvan tuen taakseen. Liikkeen tulee olla houkutteleva ja tarjota ne elämän perusedellytykset joita yhteiskunta ei pysty. Muutoin seuraavankin vuosikymmenen jälkeen liike on altavastaajana ja haastajana.

  • Tahtoisin tietää, millaista vaihtoehtoista toimintaa nämä “vanhan koulukunnan” tyypit ovat tehneet sillä aikaa, kun radikaalit ovat järjestäneet marsseja, kouluttaneet uusia sukupolvia, julkaisseet kirjoja ja lehtiä, käynnistäneet Suomalaisavun, nostaneet rotukysymyksen jälleen osittain julkiseen keskusteluun ja rikkoneet kulttuurimarxistien vuosikymmeniä kestäneen monopoliaseman julkisessa tilassa.

   Entä kuinka “vanhan koulukunnan” tyypit aikovat välttää avoimen vastakkainasettelun ja silti palauttaa poliittisen vallan globaaleilta rahamarkkinoilta kansalle?

   Tulosten perusteella radikalismi on vaikein mutta silti ainut toimiva strategia. Konflikti on tulossa, ja itsenäisyys lunastetaan vasta, kun porvarillisen konsensuspolitiikan kulissit kaatuvat.

  • Niin se wanha koulukunta, joka on pedannut pitkällä ja kohtuullisesti palkatulla työuralla itselleen vakaat tulot sijoituksilla, hyvävelikerhoilla (rotarit yms.) ja parhaimmillaan nauttivat tuplaetuja häikäilemättömästi ts. osa-aikaeläke (eli vievät työpaikan joltain, saavat palkkaa ja samalla ilmaiset eläke alennukset ja edut), kouluttautuneiden ei tarvitse olla huolissaan kuin elopainostaan, kun ei ole tarvista ollut fyysisellä työllä itseään rasittaa.
   Kokoaikaeläkkeellä pyöritellään omia bisneksiä, joita ollaan aikaansaatu edellisen työnantajan ajalla ja jopa maineella, mutta niistähän ei liikene killinkiäkään tms. sponsoria vaikka vapaaehtoistyöhön jos siitä ei saa tuntuvaa hyötyä ja nimeä johonkin planssiin.
   Kyllä sen wanhan koulukunnan arvomaailma pyörii vain sen pienen lähipiirin sisällä niin yksityiselämässä kuin liike-elämässäkin, koska he katsovat olevansa muita parempia kaikilta osin, vaikka monella on ollut lähtokohta aivan päinvastainen mutta se on autuaasti unohdettu hillotolpalla.
   Tuosta fyysisestä jaksamisesta vielä;
   Alle 30v. kavereilla on virtaa koneessa vielä, he jaksavat käydä työpäivän jälkeen harrastamassa liikuntaa, mutta 40. ylittäneillä harvalla on enää paukkuja niinkään paljon tuhlattavaksi, “vapaa”aika menee perheen asioiden pyörittämiseen ja palutumiseen työn rasituksista.
   Sitä kun heiluu 8-12h päivässä esim. rakennuksilla, niin ei ensimmäisenä ole mielessä että käympä lenkillä tai salilla. Viikonloppuisin voi joillakin olla mahdollisuus kuntoiluun, mutta monella on joko firaabelihommia tai sitten vain halu päästä totaalisesti irti työn kuvioista esim. harrrastamalla jotain ei fyysistä.
   Itselläkin oli aikoinaan erittäin hyvä fysiikka, voimaa kuin pienessä kylässä ja kestävyyttä, mutta koko ikäni fyysistä työtä tehneenä on se työ vaatinut veronsa tehokkaasti paikkojen hajoiltua ja luonnollisen rappeutuman kautta, joten monikin liikunnallinen asia torppaa siihen ettei sitä kykene suorittamaan fyysisten rajoitteiden vuoksi vaikka kuinka mieli tekisi ja tietty on ajateltava että kykenee kuitenkin käymään töissä ja tienaaman sen pienen elantonsa hengen pitimiksi.
   Ihmisiä on erilaisia ja kirjoitukseni perustuvat elävän elämän kokemuksiin sekä havaintoihin jotka ovat kohdalleni sattuneet tai itseäni sivunneet.
   Sen tiedän että varmasti, kohdalleni sattuessa joku muskeliville pistelee kajuuttaan aivan 100-0 oli se valkoinen. vihreä, violetti tai musta, mutta periksi en anna ja nousen niin monta kertaa ylös että henki lähtee, koska vastusta minusta ei ole ja pakoon en ole koskaan juossut.

   • Hmm… Kahdelle edelliselle kommentointia…

    Maailmassa on erittäin älykkäitä ihmisiä jotka näkevät ongelmakohdat ja joilla on siihen ratkaisu. Jos kansa ei ole tarpeeksi älykästä ymmärtämään vaihtoehtoja, ihmiset turhautuvat ja osa radikalisoituu. Miten on, saivatko esim. Baader-Mainhof (Punainen armeijakunta), Shakaali, Theodore kaczynski ja monet muut kansan puoelleen toiminnallaan? Ei, radikalisoituminen on aina väärä vaihtoehto. Viimeisimoänä esimerkkinä ISIS joka on kasa radikalisoituneita muslimeita.

    Vanha koulukunta on opettanut seuraavia sukupolvia ajattelemaan ja toimimaan omaksi ja yhteiskunnan parhaaksi. Ei politikkojen tai globalistien, vaan yhteiskunnan. Vahva yhteiskunta on voittamaton. He tekevät sitä hiljaista työtä joka ei näy tai kuulu kaduilla. Ja henkilö joka ei ymmärrä taustayötn merkitystä päätöksiä tehdessä ja/tai suuria suuntia päätettäessä on ihan oikeassa paikassa: katupartiossa.

    Mutta kuten sanoin, kaikkia tarvitaan. Vanha koulukunta omaa, kuten edellä sanottiin, suuren määrän omaisuutta. Miksi? Siksi että he ovat hankkineet sitä oman ammattiinsa vuoksi. Ja sitäkautta kehittäneet oman ammattitaionsa sellaiselle tasolle että sitä arvostetaan ulkomailla asti. En nyt lähde tässä mainitsemaan esimerkkejä mutta yllättyisitte kuinka monessa he ovat mukana.

    Nuoret ovat aina radikaaleja. Asioiden kokonaisvaltainen näkeminen ja ymmärrys tulee vasta vuosien päästä. Siihen asti kannattaa kuunnella mitä vanhemmat sanovat ja mistä asioista he varoittavat. Itse olin parikymppisenä samanlainen. Ihmetelin miten “vanhat pierut” johtavat maailmaa kun itsellä oli kaikki vastaukset valmiina. Ikävä kyllä, johtopäätökseni olivat sillä erää lyhyen aikavälin ratkaisuja, eivät pitkän. Kuten “ruoki mies päiväksi antamalla kala. Ja loppuiäkseen opettamalla kalastamaan”. Samalla tavalla päätöksiä pitää osata arvioida kokonaisvaltaisesti.

    Jokainen joka on sitä mieltä etteivät vanhan koulukunnan jäsenet tee asioille mitään voivat miettiä miten pääsisivät heidän kanssaan puheisiin. Jo se ajatus osoittaa henkistä kehittymistä. Ja hetken päästä jo ymmärtääkin enemmän. Mm. sen että sielä sisäpiirissä palvelukset poikkeuksetta maksetaan palveluksilla, ei rahalla. Mutta SINÄ olet se joka tekee ensimmäisen palveluksen. Sen jälkeen elämä ilman globalisteja on mahdollista.

    Kaikki selviää, kaikki selviää. Aikanaan.

    • Tuohon viimeiseen lausekkeeseen voisin kommentoida, että miksi ei vanhan koulukunnan jäsenet itse tule keskustelemaan, mikä siinä on esteenä? Vuoropuhelu toimii myös toisin päin, kuten puhelinkin.
     Kyllä, sisäpiirissä maksetaan palvelukset palveluina, mutta niiden palveluiden totetuttaja on usein työntekijä jota vedetäänkin sitten kuivalla kakkoseen, normityötkin pitäisi saada suoritettua lisätöiden ohessa ja lisätöistä kun ei makseta, koska niitä ei ole tehtykään kirjanpidollisesti. Ainoa asia on se, että saadaan annettua toisten kustannuksella ilmaisia palveluksia toisilleen.
     Mikä velvoite on tehdä ensimmäinen palvelus, mihin kiveen niin on hakattu, koksa siinä käy poikkeuksetta niin että kun “alempi” henkilö tekee palveluksen, niin sitä ei tarvitse noteerata koska hän on alemmassa asemassa teettäjään nähden.
     Jos vanha koulukunta astuisi marmorijalustaltaan ja tekisi itse sen ensimmäisen palveluksen, koska heillä on vähiten menetettävää ja näin laittaisivat ns. kiven pyörimään, mikä tämän estää?

  • Korjaan sinun kommenttia, tietenkin minun tekstit ovat hyviä, mutta tarkoitit varmaan tässä tapauksessa junnu nimimerkkiä. 🙂

  • Kyllä väärinajattelijat joutuvat väkivaltakonflikteihin, vaikka olisivat ihan tavallisia ihmisiä. Antifantit hyökkäävät ulkomailla niin kansallissosialistien kuin esim. kristittyjen vanhempien lasten puolesta järjestämän kulkueensa kimppuun. Siis lasten suojelun puolesta ja perhearvojen, tavallisia työssäkäyviä vanhempia vain kävelemässä. No samanlaisiahan ovat kansallissosialistien miekkarit. Ja kun valemedia julistaa kansallissosialistit radikaaleiksi ja samastaa heidät Baader-Meinhofiin, niin sinä uskot? Voihan valemedia valehdella vaikka mitä kenestä hyvänsä. Tarraliimailu on siis hirvittävän radikaalia? Tai kertoa, miten maailma makaa ja mitä on tapahtunut historiassa? Ja siis tällaista lehmänruikkuosastoa pitäisi meillyttää ja ajatella kuin valemedia opettaa? Kuitenkin eliitti hyökkää sen kimppuun, joka sitä uhkaa. Vaikka olisi kuinka lammasmainen.

   P.S. Baader ja Meinhof olivat Verfassungschutzin ohjauksessa ja Kaczynskin manifestikin vaikuttaa hyvin epäilyttävältä.

 7. Onko vastarinnalla jo korsuorkesteri? Suomessa paljon taiteilioita kulttuurimarxismin satavuotisen taipaleen jäljiltä. Syrjäytettyinä ja tapettuina.

 8. Olen kasvanut pienenä tyttönä urheilun parissa ja olenkin lihaksikas. Olenkohan tervetullut? En ainakaan mitään naamavärkki-määritelmää löytänyt täältä. Kyllä itse ennemmin nostan levytankoa ja harrastan itsepuolustusta kuin ryyppään ja tupakoin. Meillä naisilla on ihan sama luonnonlaki kuin miehilläkin, jos ei harrasta minkäänlaista liikuntaa. Mitenkäs tämä lukihäiriöni? Se ei millään lailla vaikuta älylliseen suoriutumiseeni ja tein lukiossakin kovaa työtä verrattuna ns. normaaleihin opiskelijoihin. Historia, yhteiskuntaoppi ja kielet ovat aina olleet vahvuuteni. Englantia ja venäjää osaan todella hyvin. Tyhmyyttä tämä ei ole eikä älyllistä jälkeenjääneisyyttä. Lähinnä hidastaa oppimistani mutta kuitenkin opin ja paremminkin kuin 68 ÄO:n omaavat somalit.

 9. Alkaisin mielelläni natsiksi mutta lääkäri kielsi minulta oluenjuonnin kokonaan.

   • Paikallaan ollessa saa ottaa tuopillisen. Minä taas kokeilin uskovaiseksi tulemista mutta se ehtoollisleipä aiheutti ilmavaivoja. Liekö keliakiaa?

   • Liikkeessä ei juoda alkoholia, siitä huolimatta pitkäaikaiset aktiivijäsenet viihtyvät kalliolaisen räkälän nurkkapöydässä.

 10. Parahin Erkki Hännikäinen. Skaala on laaja ja katto korkealla. Ainahan voit perustaa ekofasistisen paikallisen haaraosaston Siis sellainen Linkolalainen änkyrä siipi, olisi tervetullut lisä kansallismieliseen kenttään. Kuten huomaat, voit korvata oletetun oluen, myös itusmoothiella 😀

  • Mitä sinä hippi selität? En joisi edes alkoholitonta alkoholia ja hippi ehdottelee itusmoothieita. Kuule poika, minä olen maksanut veroni ja laskuni muiden monien asioiden ohella ja haluat evätä ainoan laillisen päihteeni!?

 11. Jos minua hipillä tarkoitit, niin metsään meni ja raakasti 😀 Onko sinulla sarkasmin taju olematon, vai ihan muuten vain tosikko?? 😀 Ja ellei se laillinen päihteesi ole jokaista aivosoluasi hapottanut, niin kehotan lukemaan tekstini uudestaan…missä kohtaa keltään on evätty mitään? Kaikenlaiset vajaatäyttöiset sitä jaksavatkin kommentoida 😀 😀 😀

  • Sin’oot sellanen ilkee piilohippi, nyt tuli salat julki. Millaistahan on alkoholiton alkoholi? Nollaprosenttinen Kossu miehille jotka nauttivat sen syväluotaavasta ja täyteläisestä mausta?

   • Minua on vuosien saatossa haukuttu, milloin natsisiaksi, milloin miksikin, mutta hippi, oli jo häkellyttävän hellyyttävä kokemus..ja loukkasi eniten 😀 Kiistän jyrkästi hippeyteni ja jos joku on eri mieltä, lyön rukousmyllylläni keskivartaloon 😀

 12. Iso peukku työllenne. Itseäni harmittaa kansallismielisen lähipiirini kännikommellukset ihan vietävästi. Mitätöi meidän muiden tekemää työtä, eikä asiasta viitsi heille itselleen oikein kertoakaan, koska loukkaannutaan ja otetaan itseen. Syntyy uutta turbulenssia ja lisää hajaannusta.
  Itse en suuremmin välitä enää liittyä juuri mihinkään järjestöön, kun olen tätä touhua jo katsellut hyvän aikaa. Tyydyn olemaan mahdollisimman vapaa natsi ja tekemään omalla tyylilläni. 😉

Comments are closed.