Koti Artikkelit “Hävettää olla valkoinen”

“Hävettää olla valkoinen”

18

Miksi valkoisten ihmisten ylipäätänsä täytyisi tuntea jatkuvaa huonoa omaatuntoa? Mitä meidän odotetaan häpeävän? Jouduin Twitterissä äskettäin mukaan keskusteluun kirjoitettuani artikkelin siitä, että toivon meidän valkoisten lastemme voivan kasvaa tuntien ylpeyttä alkuperästään ja siitä, mitä esivanhempamme ovat saavuttaneet historiamme saatossa. Tästä seurasi täysi protesti, ja sain lukuisia kommentteja siitä, miten meillä valkoihoisilla ei ole mitään syytä olla ylpeitä itsestämme. Näitä kommentteja ei kirjoittanut ainoastaan ei-valkoiset, vaikka he edustivatkin enemmistöä. Eräs valkoihoinen nainen kirjoitti, että hänen mielestään lasten, jotka ovat ylpeitä edustaessaan valkoista rotua, tulisi hävetä. Tämä sai minut miettimään, miten usein kansamme aliarvostaa itseään ja alkuperäänsä.

Itseään häpeävät pohjoismaalaiset

Jokin aika sitten istuin kahvilassa ja sain todistaa itseinho-tilanteen. Kolme naista istui juomassa kahvia viereisessä pöydässä. Kaksi naisista oli valkoihoisia 40–45 vuoden ikäisiä pohjoismaalaisia ja kolmas afrikkalaista alkuperää. Nämä kolme naista keskustelivat kulttuurista, ja afrikkalainen nainen kertoi heidän tavoistaan ja alkuperästään. Koko ajan nämä kaksi pohjoismaalaista naista totesivat alentavia asioita omasta pohjoismaalaisesta kulttuuristaan. Istuin vieressä ja pohdin, mahtoivatko he ymmärtää, miten pahalta kuulosti, kun he suoranaisesti sylkivät oman perimänsä päälle? Myöhemmin ymmärsin, että heillä ei ollut aavistustakaan siitä. Heidän itseään vihaava käytöksensä on alitajuisesti iskostettua.

 

 

Mikä vaikutus tällä on meihin?

En voi olla ajattelematta, mihin tällainen käyttäytymismalli tulee johtamaan, mikäli sen sallitaan jatkuvan? Esivanhempiensa kieltäminen ja oman alkuperänsä halveksuminen sekä kansansa saavutusten ja menestysten väheksyminen ei voi koskaan olla tuottoisaa tai mieltä ylentävää. Ihmiset ovat toimineet näin vuosikymmeniä, mutta vasta nyt tästä on alkanut tulla hyvin suuri ja vakava ongelma. Elämme aikakautta, jolloin maamme systemaattisesti tulvii ulkomaalaisia ja heidän kulttuureitaan. Kun meitä jatkuvasti kehotetaan vähättelemään omaa perintöämme, tulee yhtäkkiä uusille roduille tilaisuus vallata alaa. Emme aiheuta myöskään lainkaan vastarintaa, sillä opimme alusta alkaen vihaamaan omaa kansaamme, halveksumaan ja väheksymään sitä. Latistamme itsemme ja annamme uuden kulttuurin nostaa omaa arvoaan, samaan aikaan kun omaa kulttuuriamme vähätellään ja pilkataan.

Lapsemme eivät saisi tuntea ylpeyttä

Hyvä merkki tästä äärimmäisestä epätasapainosta on koulu. Lapsemme oppivat hyvin vähän siitä, mitä esivanhempamme ovat tehneet ja saavuttaneet historian saatossa. Monet nuoret ja myös aikuiset eivät tunne mitään kytköksiä alkuperäänsä. Eikä tämä ole mitenkään epätavallista. Mikäli jatkuvasti saa kuulla, että rotumme ja kaikki, mitä se edustaa, on merkityksetöntä, alkaa sitä vähitellen uskoa asian olevan näin. Totuus on kuitenkin, että meillä on merkitystä. Meillä on ollut suurempi merkitys kuin useimmilla muilla. Kenties kenkä puristaakin juuri tästä. Olemme olleet menestyneitä teknologiassa sekä tieteen, kulttuurin ja taiteen aloilla niin pitkään, että muille on todennäköisesti tullut jonkin tason alemmuuskompleksi.

 

 

Perintövelka

“Valkoisen ihmisen perintövelan” ehdottomasti tärkein tehtävä on pitää meidät karsinassamme, jotta emme ajattelisi itsestämme liikoja ja ehkä etenkin, jotta säälisimme muita. Meidän valkoisten halutaan häpeävän sitä, että olemme valkoisia ja että kuulumme kansanryhmään, joka vuosisatojen ajan on osoittanut todisteita menestyksestä ja tietoisuudesta, johon mikään muu rotu ei ole päässyt lähellekään. Tämä on ristiriitaista, huomioiden se, miten usein todetaan eri kansanryhmien edistävän monimuotoisuutta ja monikulttuurisuutta. On erittäin kummallista, miksi meidän kulttuuriamme ja kansaamme ei saisi arvostaa jonakin arvokkaana ja säilyttämisen arvoisena. Huomio keskitetään sen sijaan “valkoisen miehen virheisiin” eikä hänen kaikkiin onnistuneisiin suorituksiinsa. Aivan kuin me emme olisi vuosisatojen aikana saaneet tehdä myös virheitä. Tämä on selvä merkki siitä, että meidän katsotaan muiden silmissä edustavan ylirotua, jonka vastuu on paljon suurempi kuin muilla. Meidät valkoihoiset ajetaan tällä hyvin epäterveelliseen itsekritiikkiin. Nyt on korkea aika tehdä tähän muutos! Nyt on riittävän pitkään valkoista miestä syytelty ja laitettu vastuuseen. Lapsillamme on oikeus saada tietää totuus rodullisesta ja kulttuurisesta perinnöstään. Meillä on täysi oikeus säilyttää se, jonka esivanhempamme ovat rakentaneet ja tuntea ylpeyttä alkuperästämme. Mikäli teemme näin ja tunnustamme oman arvomme, tulee se motivoimaan meitä taistelemaan selviytymisemme puolesta. Silloin kansamme tulee nousemaan uusin voimin esivanhempiemme kuuluisalla tarkkuudella ja rohkeudella ja tasoittamaan meille uuden tien tulevaisuuteen!

 

Paulina Forslund

Nordfront.se

18 KOMMENTIT

 1. Hyvä kirjoitus. Meidän ei tarvitse hävetä sitä, että rotumme on aina ollut edelläkävijä. Haluaisinpa kuulla yhdenkin afrikkalaisen menestystarinan! Montako säveltäjää, taiteilijaa, filosofia tai keksijää Afrikasta löytyy? Joitain kömpelöitä eläimiä esittäviä luolamaalauksia ei sitten lasketa taideteoksiksi: olen nähnyt monesti päiväkoti-ikäisten lapsienkin piirtelevän samanlaisia hahmoja.

  • Oot väärässä, ja pakko sanoo et tä koko SVL on tosi turha ei täs oo mitää järkee? kaikkien pitäis olla tasa-arvosii. te ootte nii ahdistuneita ja osaan vaa kuvitella kuinka huono itsetunto teillä on ku etitte jatkuvasti tekosyitä ja turhii sellasii, jotta voitte haukkuu muita ku valkosii. afrikkalaiset on silti ihmisiä, iha niinku MEKIN! iha sama millanen tausta niil on ja miten he elävät. kyl on pakko sanoo et on heillä paljon parempii joitai tapoi ku mitä länsimaalasilla. en häpeä että olen valkoinen mutta häpeän kaikkea tuota rasismia mitä suomessa on. huhhuh-.-

   • Panostapa ensi kerralla siihen ulosantiin vähän enemmän, niin ehkä pääsisisäisestä sekamelskasta saa jonkinlaisen otteen. Tuollaisella hölinällä vain sahaat omaasi ja muiden afrofiilien oksaa, heh heh.

   • Mikäli kaikki olisivat tasa-arvoisia yhteiskunnassa, oikeuden, työn jne. edessä, silloinhan meillä ei olisi sellaisia ongelmia, mihin kirjoituksessasi viittaat, kuten rasismia tai syrjintää. Suurin ryhmä jotka Suomessa tänä päivänä kohtaavat rasismia ja syrjintää, joko ikänsä, terveytensä, varallisuutensa, sukupuolensa tai muulla perusteella ovat suomalaiset itse. Suomessa ei ole mitään tasa-arvoa edes suomalaisten keskuudessa. Tätä tasa-arvottomuutta pitävät yllä useimmiten suomalaiset poliitikot. Kun näiltä tosiasioilta halutaan ummistaa silmät, sitten ajetaan keinotekoista tasa-arvoa eri rotujen ja kansallisuuksien välillä. Kuinka astetta vaikeampaa tasa-arvoisuutta voidaan edistää Suomessa, rotujen välistä tasa-arvoa, jos edes maamme kansalaiset eivät ole tasa-arvoisia tai tasa-arvoisessa asemassa? Luonnollisestikin kansallissosialismi pyrkii asettamaan kansalaiset tasa-arvoiseen asemaan, eikä ketään suosita esim. varallisuuden perusteella, vaan henkilön luontaisten ominaisuuksien ja kykyjen perusteella. Kansat ja rodut ovat kaikki erilaisia toisistaan, ja siten myös tasa-arvo perustuu erilaisuuteen. Suomalaisten näkemykset tasa-arvosta poikkeavat selvästi afrikkalaisista arvoista tasa-arvossa. Vrt. useimmat suomalaiset haluavat sekä poikien ja tyttöjen oikeutta koulutukseen, kun pääsääntöisesti afrikkalaiset panostavat poikien koulutukseen. Jos kahden eri rodun ja kansan tasa-arvo näkemykset poikkeavat niin paljon toisistaan, on lähes mahdotonta panna näitä kansoja/rotuja tasa-arvoiseen asemaan.

   • En tiedä lintasitko aikoinasi äidinkielen tunnit vai oletko nauttinut kirjoitushetkellä miestä väkevämpää. Et kuitenkaan voinut osoittaa missä olen väärässä. Enkä sitä paitsi väittänyt etteivät afrikkalaiset olisi ihmisiä.

   • Tuhannet kerrat on varmaan sinullekin sanottu tästä samasta asiasta. Miksi luet Vastarintaliikkeestä, joka tähtää kansallissosialismiin, jos aihe sinua ei kiinnosta ? Aika yksinkertaista on painaa sitä raksia sieltä ylhäältä, jos aate ei punaiseen maailmankuvaan sovi.

 2. Kolonialismin takia valkoisten pitäisi ilmeisesti tuntea häpeää, mutta minusta valkoisten tulisi olla ylpeitä siitä, että rotumme on joskus ollut niin voimakas, että kykeni käytännössä maailmanherruuteen.

  • Ehkei ylpeä, mutta jotain voi oppia siitä miten tämä onnistui. Kansallisosialistinen maailmankatsomus, jossa luonto ja sen lait on ylin laki ja auktoriteetti, ei käytännössä sisällä kolonialismia eikä myöskään toisten rotujen tuhoamista tai orjuuttamista elleivät ne suoraan uhkaa oman maamme ja kansamme järjestystä tai olemassaoloa. Luonto on viisas ja se ei tee virheitä. Se on kylmän laskelmoiva ja hävittää loppujen lopuksi epäkelvon aineksen aivan itsestään. Meitä ei siihen tarvita. Siihen loppui vastaukseni sinulle ja nyt vastaan itse tekstiin…

   Jokaisen kansallissosialistin tulee muistaa, ettei valkoinen rotu ole automaattisesti oikeutus kunniaan ja ylpeyteen. Miehen (tai naisen) tulee myöskin elää sen mukaan, että hän ansaitsee kunnioituksen ja oikeuden tuntea ylpeyttä. Aivan kuten vallan ei tulisi olla tavoite itsessään, ei valkoisuuskaan ole arvokas yksinään. Nykyinen maailmantila on suureksi osaksi valkoisten syytä ja me kansallissosialistit olemme ensimmäiset lähes sataan vuoteen jotka sitä tahtovat JA YRITTÄVÄT oikaista. Paljon on valkoinen rotu saavuttanut ja paljosta sillä on varaa olla ylpeä, mutta emme me voi tyytyväisyydessä rypiessämme unohtaa sitä, että osasyyllinen löytyy myöskin peilistä. Me emme häpeä, vaan olemme ylpeitä valkoisia, suomalaisia, kansallissosialisteja. Nykyiset rappiodemokraattiset kapitalismille huoraavat poliitikot eivät ole mitään. Eivät pienintäkään rahtua siitä mitä me olemme. He saavat hävetä sitä, millaisen he ovat potentiaaliltaan ylivertaisesta rodustamme muokanneet. Syylliset löytyvät yhtä paljon arkadianmäeltä ja EU-parlamentista kuin alempirotuisistakin…

  • Eipä syytetä valkoisia muiden teoista. Esimerkiksi Britannian imperialismi oli Rothschildien aikaansaannosta. Samoin orjakauppa Afrikasta oli juutalaisten ja paikallisten mustien pyörittämää. Seikkoja, jotka historiankirjoituksessa on “unohdettu”.

   • Kolonialistisia valtioita olivat mm. espanja, hollanti, ranska, italia yms yms… Kaikki eivät olleet juutalaisia. Siirtomaita, orjia, ryöstöä ja mielivaltaista vallanpitoa vieraassa valtiossa, vieraan rodun keskuudessa, toisella puolella maailmaa, joka ei MILLÄÄN KANSALLISSOSIALISTISILLA OIKEUTUKSILLA KUULU VALKOISEN MIEHEN HALLINTAAN TAI OMISTUKSEEN.
    Aivan kuten useimmat uskovaiset, kristityt, juutalaiset ja muslimitkin tykkäävät lukea “pyhistä kirjoistaan” ja totella vain niitä osia, jotka ovat heille suotuisia ja helppo toteuttaa, samoin tavoin toimii toisinaan valkoinen kansallissosialisti pohtiessaan valkoisen miehen historiaa.
    Antin kommentti tuossa alempana pitää paikkansa. Meillä suomalaisilla ei ole osaa eikä arpaa yllä mainitsemaani idiotismiin (kolonialismi yms), mutta joillakin toisilla rotumme edustajilla on. Koko rodun ja aatteen tulee oppia historiastaan eikä lakaista ikäviä asioita maton alle. Kuinka muuten voisimme kehittyä? Kehitys joka tähtää sopeutumiseen maailman ja sen haasteiden muuttuessa kuitenkin on selviytymisen elinehto.

    Valkoinen rotu on potentiaaliltaan ylivertainen ja sen saavutuksetkin hakevat joiltain osin vertaistaan maailmasta, mutta me emme ole täydellisiä. Valkoisuus ei ole arvokasta itsessään, vaan me määrittelemme rotumme arvon.

 3. Suomalaiset ovat olleet historiansa ajan muiden valkoisten kansojen vallan alla. Miksi suomalaisten tulisi tuntea hapeaa siita, etta jotkut ventovieraat valkoiset kansat ovat joskus mahdollisesti tehneet jotakin? Eiko ole rasismia vaatia suomalaisilta jotain pelkastaan ihonvarin vuoksi?

 4. Erittäin hieno ja paikkansa pitävä kirjoitus. Olkaamme ylpeitä saavutuksistamme. Maailmassa on vain ja ainoastaan yksi Suomen kansa, joka elää tavallansa. Varjelkaamme tapojamme ja kulttuuriamme myös tuleville sukupolville, sillä nykyisellä menolla suomalaisuudesta on muutaman vuosikymmenen kuluttua jäljellä vain muistot ja joudumme alistetun kansan asemaan jälleen kerran omassa maassamme.

 5. “Perintövelka”. Helvetin hieno kirjotus!. Ensimmäinen kommentti on kyllä jostain muualta kun täältä!

 6. En vain oikein ymmärrä, miksi valkoinen ei saa puhua oman rotunsa saavutuksista yms. Se leimataan heti ahdasmieliseksi ja rasistiseksi. Mutta appajee kun afrikkalaistaustaiset ihmiset puhuvat saavutuksistaan tavoistaan ynnä muista, niin sehän on aina aivan mahtava asia ja sitä rataa. SE ei ole tasa-arvoa että afrikkalainen kulttuuri kukoistaa Suomessa ja Suomen oma kulttuuri potkitaan maanrakoon. Se on vain epätoivoinen huuto yrittää olla “parempi ihminen”, koska ei ole sujut oman itsensä kanssa.

  • Totta. Kyllä sairaalloinen henkinen pahoinvointi suomalaisten keskuudessa on väärin ja keinotekoisesti aiheutettua. Meitä suorastaan syyllistetään omassa maassamme siksi että meillä menee näennäisesti hyvin. Rotujen ja kulttuurien sekoittuminen on väärin tarkastelee sitä miltä kantilta tahansa.

 7. Kansakunnan luontaiset edut etusijalle. Monikulttuurisuus, bolsevismi(vasemmisto), demoralisaatio, talouden globalisaatio,yksityistetty rahajärjestelmä, luontaisten geneettisten ominaisuuksien väheksyminen ja kaikenlainen väkinäinen tasa-arvo eivät ole kansan parista luonnostaan tulevia arvoja, vaan TUOTUJA keinotekoisia arvoja, joiden tarkoitus on hajoittaa yhteiskunta riiteleviin osiin pirstaleiksi väittelemään ja tappelemaan keskenään.

  Kannattaa kuunnella tätä edesmmennyttä viisasta miestä nimeltä Dr. William Luther Pierce:
  Dr. William Luther Pierce on ‘What We Must Have’ – The Biological Imperative
  http://youtu.be/UkfAraoYoCw

  Aiheeseen liittyen:
  http://aryaniina.blogspot.fi/2012/11/suunnitelmia-valkoisille-miehille.html

 8. no johan on melkoista paskaa suoltanut. Minkä ihmeen takia valkoisen rodun pitäisi tuntea häpeää?

Comments are closed.