Koti Uutisia Harvey Weinstein yritti peitellä ahdistelunsa jälkiä entisten Mossad-agenttien avulla

Harvey Weinstein yritti peitellä ahdistelunsa jälkiä entisten Mossad-agenttien avulla

7
Weinstein sai lokakuussa potkut itse perustamastaan yhtiöstä syytösten tultua esille.

Elokuvatuottaja Harvey Weinstein yritti peitellä ahdistelunsa jälkiä palkkaamalla entisiä Mossad-agentteja kaivamaan törkyä esille Rose McGowanista, joka syyttää Weinsteinia raiskauksesta.

Nyt julki tulleiden tietojen mukaan Weinstein olisi palkannut entisten agenttien perustaman turvallisuusyhtiö Black Cuben väkeä kaivamaan esille painostustietoja, joilla McGowanin kirjan julkaisu voitaisiin estää. Kirjassa tuodaan esille raiskaussyytökset.

Tekaistuja nimiä käyttäneet Black Cuben työntekijät ottivatkin yhteyttä näyttelijään. Yksi oli esiintynyt naisten oikeuksia puolustavana pääomasijoittajana, jonka todellisena tehtävänä oli saada irti tietoja McGowanista. Samaa peitetarinaa käyttävät agentit ottivat myös yhteyttä aihetta tutkiviin toimittajiin yrittäen selvittää, ketkä naiset olivat puhuneet medialle aiheesta. Tosiasiassa “pääomasijoittaja” oli Israelin armeijan entinen upseeri, joka työskenteli Black Cubelle.

Weinstein myös pyysi yhtiötä palkkaamaan freelance-toimittajan haastattelemaan naisia, joita hän oli ahdistellut. Toimittaja oli kertonut haastateltaville tekevänsä Weinsteinista juttua, jossa hänen tekonsa paljastetaan. Weinsteinin ja Black Cuben välisen sopimuksen hinta oli yli puoli miljoonaa euroa.

Black Cuben lisäksi Weinstein antoi toimeksiantoja muillekin yksityisetsiväfirmoille. Toimeksiantojen tavoitteena oli estää uusien ahdistelusyytösten julkistaminen ja saada ne näyttämään epäuskottavilta. Lisäksi Weinsteinin lakimiehet yrittivät etsiä The New Yorkerin toimittajan sekä päätoimittajan yksityiselämästä tietoja, joilla lehteä olisi voinut painostaa olemaan julkaisemasta miestä koskevia juttuja.

 

Lähde: Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

 1. Simon Wiesenthal-järjestö tietenkin eilen palkitsi tämän pedofiilin ja naistenraiskaajan ns. “hyvänä ihmisenä”. Näin toimii sionisti.

  Sionistille pedofiili/raiskaaja on hyvä ihminen, kunhan uhri on goyim ja kunhan “hyvä ihminen” maksaa rabbeille ja erilaisille sionistisille järjestöille rahaa.

  Vastassa olevalla Pedolla ei ole sielua, ei sydäntä ja se kahlaa viattomien veressä.

 2. Jaa, että “hyvänä ihmisenä”. Eikö tämä nyt ole sitten sitä “mustaa huumoria”? Ei! Se on juutalaista “paremmuutta”. Juutalaista huumoria on sen sijaan raiskata valkoisia naisia ja käyttää hyväkseen valkoisia lapsia. Eikä hätä ole tämännäköinen. Israel ottaa ilomielin vastaan suodakseen turvasataman juutalaisille, joiden jalkojen alla polttaa epäpyhä pedofilia ja raiskaussyytteineen. Voi Holokausti sentään tätä valitun kansasan menoa.

   • Repesin täysin…Tämä oli paras laskentamalli tähän asti. Mutta koska ne valehtelevat aina, niin tämä sopii erinomaisesti kaavaan.

 3. “Black Cube”

  “The black cube is symbolic of Saturn because of occult beliefs in its symbolizing the three dimensional world we live in as a symbol for matter. One of the oddest things surrounding Saturn worship is the observance the NASA Voyager and Cassini missions made when they were taking photos of the poles of Saturn. There is an unexplained hexagon shaped vortex storm on the north pole of Saturn that you can see in the public domain. A hexagon is actually a flattened out cube when viewed at it three dimensionally, so I find it odd that the ancient occult practices somehow knew this and worshipped it before the photographs were taken.”

  http://illuminatiwatcher.com/decoding-illuminati-symbolism-saturn-black-cube/

 4. Jos katsotaan tätä Hollywoodin peliä niin mikäs muu se on kuin juutalaisten rahantekokone, jossa käytetään muista hyväksi. Syytetty sattui tälläkin kertaa olemaan juutalainen kuten syyttäjätkin. Ja silti kaikki tietävät että päästäkseen “pinnalle”, näyttelijöiden tulee olla suopeita ohjaajille ja rahoittajille ja toteutettava niiden oikut. Se nyt vaan kuuluu Hollywoodin etenemisportaisiin.

  Kuinka moni näyttelijä on muka ollut tarjoilijana ja sieltä joku filmiryhmän väki olisi bongannut hänet “poikkeuksellisten näyttelijälahjojensa vuoksi”? Kyllä sielä katsotaan ensimmäiseksi tarjoilijan runkoa ja ikää. Sitten tehdään ehdotus ja jos suostuu, on jo päässyt pitkälle koska ensimmäisen yön jälkeen henkilöt osaavat ehdottaa muille.

  Jos Hollywoodissa pompsahtaa pinnalle joku 20 vuotias niin on selvää ettei hänellä ole meriittiä isoihin rooleihin. Ja kyse onkin aina kilpajuoksusta aikaa vastaan. Koska ajan hammas nakertaa armotta näyttelijöiden arvokkainta omaisuutta: vartaloa. Ja sen eteen sitten uhrataankin kaikki. Jopa mielenterveys.

  Kaikki tämän tietää ja tätä ihmiskauppaa harjoitetaan avoimesti niin kaduilla, ruokapaikoissa kuin suljettujen studioseinienkin sisäpuolella. Mutta aina toisinaan joku astuu liian suurten varpaiden päälle tai saa liikaa valtaa (raha ei ole laukaisin) ja silloin hänet uhrataan muiden puolesta. Tämäkin ajojahti on kollektiivinen. Korpit nokkii korpin silmää.

Comments are closed.