Koti Uutisia Hampurin puukottajalla Isis-lippu vastaanottokeskuksessa

Hampurin puukottajalla Isis-lippu vastaanottokeskuksessa

2

Perjantaina 26-vuotias turvapaikanhakija puukotti satunnaisia ohikulkijoita supermarketissa Saksan Hampurissa. Yksi ihminen kuoli ja seitsemän muuta haavoittui iskussa, jossa tekijä käytti 20 senttimetriä pitkää teräasetta.

Nyt on paljastunut, että turvapaikanhakijalla oli Isis-järjestön lippu vastaanottokeskuksessa. Lippu löytyi hänen majoitushuoneensa kaapista. Saksan viranomaiset tiesivät, että miehellä oli islamistinen maailmankuva, mutta häntä ei pidetty vaarallisena.

Mies haki Saksasta turvapaikkaa vuonna 2015 ja hän sai kielteisen päätöksen vuonna 2016. Mediatietojen ja viranomaislausuntojen mukaan karkottaminen oli “edelleen kesken”.

MV-lehti uutisoi äskettäin, että nuorten radikalisoituminen ja islamistinen propaganda ovat yleistä turvapaikanhakijoiden keskuksissa myös Ruotsissa.

 

Lähde: Iltalehti

2 KOMMENTIT

  1. Kummakos tuo. ISIS:hän lähestulkoon laillistettu “rauhanjärjestö” EU:n pöpilässä.
    Kun jollakin vaarilla on hakaristilippu vintillä siitäkös ratkeaa sellainen äläkkä, ettei Apteekkien psyykelääkkeet riitäisi sekaisin menneille kommunisti anarkisteille siitä pöyristyksestä ja “noutajan” oven kopsutteluista.

Comments are closed.